Reiservaringen Zuid-Korea, reisverhalen & tips over Zuid-Korea

Zuid-Korea essentials

Beste reistijd: April t/m juni, september, oktober
Visum nodig? Nee
Minimum vliegduur: 11 uur
Richtprijs retourticket: € 700
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: aanbevolen: DTP, hepatitis A evt. buiktyfus, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose.


Deel jouw reiservaring!

Reizen naar Zuid-Korea

Zuid-Korea staat niet direct bekend als vakantieland, maar meer als land van de High Tech industrie. Toch leent de ’Aziatische Tijger’ zich prima voor een rondreis. Je kunt een bezoek brengen aan de zwaar bewaakte gedemilitariseerde zone, hiken door de dichte wouden van het Seoraksan National Park langs tempelruïnes, de Osaek bron bezichtigen en wandelen langs watervallen en granietkliffen. De beroemdste tempel van Korea is de Haeinsa in Gayasan National Park. Fiets door Gyeongju, het openluchtmuseum van Korea, bezoek het bedevaartsoord Sokkuram, de Bulguksa tempel & de Seokuram grot en overnacht tussen de monniken in een tempel of op Koreaanse wijze in een Hanok-huis. Eindig je reis op het subtropische, vulkanische eiland Jeju.

Lees meer >

Hoogtepunten & mooiste plekken in Zuid-Korea

Seoul: markten, badhuizen & tempels

De hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul, is na Tokyo de grootste metropool ter wereld. Middenin de stad staat de Koreaanse versie van de Euromast op de groene Nam-heuvel in het Namsan Park: de ’N Seoul Tower. Vanaf de veranda aan de voet van de toren kun je van het uitzicht genieten. Probeer ook een van de honderden badhuizen, bijvoorbeeld de grote Dragon Hill Spa. Reken erop dat je ergens tussen de 2 en 20 uur onder de pannen bent, want het gaat er anders aan toe dan wij gewend zijn. Ervaar de levendige handel op de Noryangjin vismarkt, proef de Koreaanse Kimchi en Bulgogi, en kom tot rust in de Boeddhistische Jogyesa Tempel. Buiten Seoul in de heuvels vind je de Jeondeungsa Tempel, waar je een etmaal tussen de monniken kunt verblijven. Op 55 km afstand van Seoul ligt de gedemilitariseerde zone.

Het Hawaï van Korea: Jeju

Het groene eiland Jeju staat met schitterende stranden en luxe hotels vooral bekend als honeymoon-eiland. Het subtropische eiland is per boot en per vliegtuig bereikbaar. Populaire bezienswaardigheden zijn onder meer Jeju-si, de moderne hoofdstad, en de lavagrot Manjanggul, de langste ter wereld. ’Het Hawaï van Korea’ heeft ook veel cultuur te bieden. Zo zijn er de opmerkelijke beelden van de ‘stenen grootvaders’ en kun je een kijkje nemen bij de Haenyeo; vrouwen die duiken naar allerlei schelp- en schaaldieren, inktvissen en zeekomkommers, om de kost te verdienen. Het is een traditie die verdwijnt, maar op het kleine eilandje Udo kun je alles te weten komen over deze matriarchale leefwijze.

< Lees minder

19 Zuid-Korea reiservaringen en tips

Gemiddelde beoordeling

7,9

Op basis van 19 ervaringen

  • Cultuur & bezienswaardigheden: 8,3

  • Gastvrijheid: 8,3

  • Natuur: 7,7

  • Stranden: 6,7

  • Eten: 8,7

De beoordelingen zijn afkomstig van onze bezoekers en gebasseerd op hun reisverhalen over Zuid-Korea.

Deel jouw reiservaring

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,3

    29 landen bezocht
    26 reviews
    6 waarderingen

    “Heerlijk Korea”

    Geplaatst 04-05-2019 • gereisd april 2017 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wat is Zuid-Korea toch een heerlijk land! Al is het alleen maar omdat je je in een hele andere wereld en cultuur bevindt. Mensen zijn vriendelijk, behulpzaam, nieuwsgierig en de taal is echt geweldig om naar te luisteren. Een van de dingen die ik het leukst vond aan Zuid-Korea was een K-pop festival. Dit is een muziekgenre dat daar zo ontzettend groot en populair is, heel leuk om in aanraking mee te komen! Verder heeft het culinair veel te bieden. Een Koreaanse BBQ is niet alleen een feest vanwege het vlees en vis op de BBQ, maar vooral ook vanwege de vele kleine bakjes met onherkenbaar voedsel dat je erbij eet. Verder kun je er ook zeer gemakkelijk reizen en zijn er een paar prachtige natuurparken om te bezoeken.

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    46 landen bezocht
    26 reviews
    7 waarderingen

    “Modern en mooi”

    Geplaatst 03-05-2019 • gereisd september 2015 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Zuid-Korea is heerlijk reizen: makkelijk, snel, overzichtelijk, geordend, netjes.. En kom je er niet uit, dan is er altijd wel iemand die je wil helpen. Het is echter niet zo goedkoop als in sommige Aziatische landen. Maar nog steeds (een stuk) goedkoper dan in Nederland.

    Seoul is een gigantische stad, met veel moderne gebouwen, shoppingmalls en faciliteiten (OV is prima), afgewisseld met cultuur (tempels, paleizen). Je kunt de oude stadsmuur bewandelen. Ook leuk is om met de metro naar Suwon te gaan (ongeveer 1 uur met de metro) en de stadsmuur te volgen (rondom).

    Zuid-Korea kent naast Seoul nog veel meer bijzondere plekken. Bijvoorbeeld het National Park bij Sokcho kun je mooie hikes doen (rustige wandelingen en/of pittige klims), eiland Jeju is tropisch en kun je goed zwemmen en snorkelen. Busan is een leuk, hippe stad. Het strand Haeundae beach vonden we een beetje tegenvallen (niet bijzonder).

    Qua eetcultuur viel ons dat er meer een "restaurant cultuur" heerst dan een street food cultuur: dat hadden wij niet verwacht. In sommige Aziatische landen en steden zijn de eetmogelijkheden enkele meters van elkaar verwijderd: hier is dit niet zo. Korean BBQ'en doe je in een restaurant en bibimbap eet je ook in een restaurant. Er is wel een aantal streetfood markten om je hart aan op te halen. Het eten is overigens erg lekker: kruidig, sterke smaak en het frisse van kimchi.

    Al met zijn we erg enthousiast over het reizen in Zuid-Korea. Mooi en modern land, lekker eten, vriendelijke mensen, veilig: absolute aanrader!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Sokcho • Seoul • Suwon

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,0

    22 landen bezocht
    13 reviews
    3 waarderingen

    “Unieke Ervaring ”

    Geplaatst 01-05-2019 • gereisd april 2019 • 2 weken lang • alleen • zelfstandig

    Zuid-Korea wat zeker een bijzondere en unieke ervaring. Ik heb al veel van de wereld gezien, maar niets is vergelijkbaar met de Koreaanse cultuur.
    Mijn reis ben ik begonnen in Seoul. Een mega grote stad, waar je wel op zoek moet gaan naar de mooie plekjes. Deze zijn er zeker te vinden. Ik vond de mentaliteit/gastvrijheid niet heel fijn, mensen zijn gehaast en komen ook zo over.

    Als je van buiten de gebaande paden gaan houdt, is het het zeker waard om een hike te maken in Bukhansan National Park naar de Mangwolsa Temple. Je komt weinig mensen tegen en bovenaan de berg vind je een tempel welke in een sprookjesachtige omgeving ligt.

    Een iets drukkere hike, maar ook zeker de moeite waard, is bij het plaatsje Sokcho (2,5uur vanaf Seoul), bij Seoraksan National Park. Je loopt naar Ulsan Bawi Rock, waar je mega mooi uitzicht hebt.

    Verder ben ik nog naar Busan geweest. Een leuke stad aan de kust. Het Gamcheon Cultural Village is daar echt een hoogtepunt.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Seoraksan National Park • Bukhansan National Park

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 5
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: 6

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    32 landen bezocht
    39 reviews
    3 waarderingen

    “Vriendelijke mensen en toegangbaar land”

    Geplaatst 26-04-2019 • gereisd mei 2018 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    In 2018 voor een bruiloft naar Korea gevlogen. "gelukkig" wel Zuid-Korea. Een paar dagen eerder aangekomen om Seoul te bewonderen en samen met andere Nederlanders op pad te gaan. Na aankomst op het vliegveld (heel modern en luxe) duurt het nog best lang voordat je in de stad bent. Houdt rekening met een uur. Openbaar vervoeg is perfect geregeld.
    Eenmaal in de stad schrok ik. ZOVEEL mensen die wonen in Seoul. Het is een schoon en veilig land. Excursies zijn gemakkelijk en goed te boeken en de taxis brengen je voor relatief weinig geld heen en weer.
    Seoul heeft veel te bieden, maar daarnaast ook Busan als plaats in het zuiden, mogelijkheden om naar het strand te gaan (zijn wij niet geweest) en uiteraard een kijkje richting de grens met Noord-Korea. Ondanks dat je niet echt in de buurt komt (1 km ervan af) krijg je toch een apart gevoel. Hoe de reisleiding je meeneemt in de gang van zaken daar, zorgt dat je wel stil bent.

    Een land om zeker een keer gezien te moeten hebben, ondanks dat het misschien wat in het niet valt bij landen zoals Vietnam en Thailand in Azië

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Seoul • desolate grensovergang • oorlog Museum

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 7
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    45 landen bezocht
    40 reviews
    11 waarderingen

    “Onverwacht mooi”

    Geplaatst 09-04-2019 • gereisd april 2018 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Zuid korea heeft ons aangenaam verrast. Geen idee wat wij moesten verwachten maar seoul heeft alles. Ontzettend veel cultuur, oude paleizen en tripjes naar dmz, de grens met noord Korea. Alles is schoon gestructureerd en heel duidelijk. Eten is heerlijk en reizen gemakkelijk. Goed te doen zonder georganiseerde reis.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Seoul • DMZ

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    20 landen bezocht
    16 reviews
    9 waarderingen

    “Modern en cultureel Zuid-Korea”

    Geplaatst 25-11-2017 • meerdere keren gereisd, laatste keer in september 2014 • alleen

    Zuid-Korea is een land dat door veel mensen onterecht wordt overgeslagen. De eerste indruk van zuid-Korea is dat het een erg modern land is. Overal zie je de nieuwste gadgets. Daarnaast houden Koreanen zich vast aan de traditionele cultuur.
    Wat ik niet verwacht had, was dat het openbaar vervoer super geregeld is en tegenover Nederland erg goedkoop is.
    Mensen zijn erg behulpzaam ondanks het gebrekkige Engels soms.
    Een andere reden om naar Korea te gaan is het eten. Er is voor iedereen wat wils en uiteten is niet heel duur.
    Of je nu graag de cultuur ontdekt van Korea of de natuur beide zijn zeer de moeite waard.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Seoul • Busan • Gyeongju

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 10
    • Stranden: 6

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,5

    18 landen bezocht
    26 reviews
    4 waarderingen

    “Bijzondere cultuur”

    Geplaatst 22-11-2017 • gereisd mei 2010 • 2 weken lang • met vrienden • zelfstandig

    Ik ben in Seoul en Cheongju geweest. Indrukken van het land zijn positief. Koreanen zijn enorm gastvrije mensen, willen je overal mee helpen. Qua culturele gebouwen (tempels ed) vond ik het minder bijzonder dan andere Aziatische landen. Ik verbleef in Seoul in het business centrum, waar alles super netjes was. Was je de ene avond wezen stappen en was de straat een onwijze troep met allerlei afval, de volgende ochtend was alles blinkend schoon. Onwijs schoon land. Seoul is wel een drukke stad, maar onwijs modern. Openbaar vervoer is goed geregeld. De wisseling van de wacht bij het paleis is onwijs leuk om te zien, hele mooie kleuren. Natuur die ik heb gezien was niet heel indrukwekkend.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Seoul • Seoul Tower

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 6
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    27 landen bezocht
    26 reviews
    30 waarderingen

    “Het land van de mysterie, cultuur en wonderen”

    Geplaatst 14-11-2017 • gereisd september 2016 • 1 week lang • alleen • zelfstandig

    Na twee keer Japan te hebben bezocht was ik opzoek naar een land met raakvlakken op gebied van veiligheid en bereisbaarheid, maar ook qua mysterie! Zuid-Korea stelde dan ook zeker niet teleur.
    Eenmaal aangekomen op de internationale luchthaven, reis je makkelijk met de de trein naar Seoul, waar ik zelf een hotel had geboekt voor vijf dagen.

    Seoul is een moderne stad met verborgen parels. Voor wie de vier grootste paleizen wil bezoeken kan men naar één van de vier toe gaan en daar een ticket aanschaffen welke toegang verleent tot de vier grootste paleizen van de Zuid-Koreaanse hoofdstad. Zelf vond ik Changdeokgung de mooiste, maar dat is voor iedereen zelf om te bepalen. Reizen door de stad is het makkelijkst met de metro omdat dit qua netwerk het beste te ontcijferen valt, maar ook vervoer per bus voor wie meer wil zien is mogelijk.

    De moderne rivier Cheong-gye-cheon is een rivier met verscheidene moderne kunstwerken in het water en loopt door de stad heen en is een prima plek om samen met de lokale bewoners te pootjebaden en wat te eten tijdens warmer weer. Voor wie de paleizen gezien heeft en iets anders wil dan moderne gebouwen, is een wandeltocht door Bukchon een aanrader. Houdt er wel rekening mee dat ondanks de ouderwetse huisjes en muren, het moderne Seoul bijna altijd op de achtergrond opduikt. Een bezoek aan Gangnam is goed te combineren met een fietstocht langs de Han rivier, want er zijn goed begaanbare fietspaden in de buurt van deze wijk, bekend van Psy zijn wereldberoemde hit!

    De markten zoals Gwangjang en Namdaemun zijn een bezoekje waard, de eerste ideaal voor liefhebbers van lokaal eten. Hier zit je op bankjes tussen de Zuid-Koreanen terwijl het eten voor je wordt klaargemaakt en je ontspannen toekijkt hoe de lokale bewoners hier genieten van een momentje rust.

    Een absolute must visit is een bezoek aan de DMZ, de gedemilitariseerde zone welke Noord- en Zuid-Korea van elkaar scheidt (het is namelijk geen grens, dit wordt allemaal uitgelegd tijdens de tour). Dit is misschien wel het strengst bewapende en de meest gevaarlijke plek op aarde. Let erop dat je de tour ver van tevoren boekt (enkele weken) om teleurstellingen te voorkomen. Je aanvraag voor deelname aan de tour wordt aan de hand van je paspoortgegevens namelijk gekeurd door verschillende instanties en kost tijd. Wanneer je de tour boekt, let er dan op dat er een bezoek aan de Joint Security Area (JSA) bij inbegrepen zit!
    Dit is het hoogtepunten van de dag, want dit is waar je de bekende blauwe VN huisjes bezoekt en waar je oog in oog staat met Noord-Korea.

    Dit bezoek aan het JSA was een heftig en bijzonder bezoek. Ons paspoort werd vaker gecontroleerd dan op het vliegveld, we kregen instructies zoals bijvoorbeeld tijdens het bezoek geen oogcontact te maken met Noord-Koreaanse soldaten aan de overkant (soms staan ze dichtbij en soms verder weg) en de tour op deze plek wordt altijd geleid door een militair, die zelf aangeeft wanneer er waarvan foto’s mogen worden gemaakt. Je staat hier letterlijk pal tegenover het Noorden, en toen iedereen stil was kon men de propaganda muziek vanachter het gebouw aan de Noord-Koreaanse zijde horen, een absoluut kippenvel momentje! Houdt er rekening mee dat je er netjes gekleed uit moet zien en er niet als een sloeber bij mag lopen: volgens instructies van de toeristenkantoren worden er dan namelijk vanaf de Noord-Koreaanse zijde foto’s van je genomen om te gebruiken als propagandamiddel, waarmee dan aan de lokale bevolking zou worden aangetoond dat Westerlingen een armoedig bestaan hebben.

    Na Seoul en de DMZ te hebben bekeken is een kijkje in de natuur een prettige afwisseling. Ik kan iedereen aanraden af te reizen naar het ‘Seoraksan National Park’, bereikbaar vanuit de stad Sokcho. Deze stad is een uur twee á drie rijden vanuit Seoul en vanuit hier pakt men de bus naar het (verblijf) in het park. Eenmaal in Sokcho vond ik het lastig uitvissen welke bus vanaf welke halte ik moest pakken, ga dus zo goed mogelijk voorbereid hier naartoe.

    Ik had een hotel geboekt een minuut of twintig lopen naar de ingang van het park. Het boeken van een verblijf is een aanrader aangezien dit ‘park’ gewoon een berggebied is met vele prachtige wandelroutes. Op internet en in het park zelf (waar men voor entree wel dient te betalen) vindt men kaarten met wandelroutes met verschillende moeilijkheidsgraden. Ik heb hier twee keer een dag gehiked en de uitzichten waren echt fantastisch! Wat ik stiekem heel leuk vind was dat ik op de wat moeilijkere route bijna alleen maar Zuid-Koreaanse vakantiegangers tegenkwam welke mij soms vrolijk begroette!
    Een stel dat geen Engels sprak was bang dat ik te weinig eten bij me had (ze dachten dat ik de route van twee dagen af zou maken maar had besloten na een kwart weer terug te keren) bood me aan bij hen te zitten en mee te eten, super vriendelijk!

    Houdt er rekening mee dat je genoeg water, eten en een kaart meeneemt en wandelkleding aantrekt. Eenmaal op de route staat duidelijk aangegeven waar je heen moet lopen en kan je amper verdwalen, maar goede voorbereiding is het halve werk. Voor de echte die hards is er een route van meerdere dagen en zijn er onderweg accommodaties beschikbaar.

    Zuid-Korea was mysterieus, indrukwekkend en bood veel bezienswaardigheden, een prachtige natuur en is een bezoek zeker waard voor wie houdt van een unieke en minder standaard bestemming!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Seoraksan National Park • DMZ • Seoul

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,2

    24 landen bezocht
    39 reviews
    5 waarderingen

    “Van cultuurshock naar begrip”

    Geplaatst 09-11-2017 • meerdere keren gereisd, laatste keer in januari 2011 • alleen • zelfstandig

    Gewoond en als toerist bezocht. In 6 maanden van cultuurshock met onbegrip naar begrijpen van de cultuur gegaan. Op sommige gebieden moderner dan Europa, op andere gebieden compleet verschillend. Seoul als een metropool van gedisciplineerde chaos. Gyeongju om paleizen en historie te zien. Reis naar het zuiden voor het echte Korea in steden als Daegu en Busan en verlaat de steden om in gebieden terecht te komen waar Engels een grote uitzondering is. Bezoek het honkbal en de markten en vergeet de Soju niet. Neem de DMZ mee om spanning tussen beiden buren met kippenvel te voelen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    Tongyeon • Gyeongju  • Busan

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 6
    • Eten: 7
    • Stranden: 6

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    26 landen bezocht
    40 reviews
    4 waarderingen

    “Zuid-Korea: een bijzonder land”

    Geplaatst 09-11-2017 • gereisd augustus 2013 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    Zuid-Korea is misschien niet de eerste keuze als je naar Azië op reis gaat, maar het is zeker een aanrader. Het is een divers land met vele verschillende mogelijkheden. Prachtige tempels en paleizen in Gyeongju, mooie natuur in Tongyeon en indrukwekkende steden als Seoul en Busan. Ook de DMZ is een absolute must om te bezoeken. De cultuur en de mensen maken dit land ook tot een bijzondere bestemming. Mensen zijn vaak verlegen maar als je ze uiteindelijk aan het praten krijgt zijn ze uiterst vriendelijk en gastvrij. Buiten de grote steden zijn ze nog niet echt gewend aan toeristen, dus het kan zijn dat je gevraagd wordt om met ze op de foto te gaan. Het is ook super leuk om naar een honkbal we((dstrijd te gaan. Dit is een waar uitje voor de Koreanen. Ze nemen bier en eten mee om van te genieten tijdens de wedstrijd. Vergeet niet om de typisch Koreaanse drank Soju te proberen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Korea:

    DMZ • Gyeongju  • Seoul

    Mijn Zuid-Korea beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 9
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Zuid-Korea reiservaring!

Ben jij onlangs in Zuid-Korea geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Top 3 Zuid Korea specialisten

Djoser

Sawadee

Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Sawadee staat voor bijzondere reiservaringen.
Bezoek website

Djoser

Djoser

Djoser is een van de meest geliefde aanbieders van verre groepsreizen. Ze bieden o.a. ook een 15-daagse Zuid-Korea rondreis.
Bezoek website

Tenzing Travel

Tenzing Travel

Bij Tenzing vind je diverse individuele Zuid Korea-rondreizen en/of kun je je eigen maatreis laten samenstellen.
Bezoek website

Meer Zuid-Korea reisorganisaties

Goedkope vliegtickets Zuid-Korea

Vergelijk hotelprijzen Zuid-Korea

Top 3 Zuid Korea specialisten

Djoser

Sawadee

Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Sawadee staat voor bijzondere reiservaringen.
Bezoek website

Djoser

Djoser

Djoser is een van de meest geliefde aanbieders van verre groepsreizen. Ze bieden o.a. ook een 15-daagse Zuid-Korea rondreis.
Bezoek website

Tenzing Travel

Tenzing Travel

Bij Tenzing vind je diverse individuele Zuid Korea-rondreizen en/of kun je je eigen maatreis laten samenstellen.
Bezoek website

Meer Zuid-Korea reisorganisaties