Gemiddelde beoordeling Cuba


Cultuur & bezienswaardigheden

8,8

Gastvrijheid

8,7

Natuur

8,2

Stranden

8,6

Eten

6,7

Gemiddelde beoordeling

8,2
Op basis van 43 Cuba ervaringen

Reizen naar Cuba

Wat je ook moge vinden van het (voormalige?) communistische regime van de Castro’s, een Cuba-reis is een ervaring die je niet mag missen. Kijk verder dan de stranden van Varadero en vergeet de zielloze staatshotels: ontdek het échte Cuba! Huur een auto of pak de bus en toer door een land zonder vrijheden en rijkdom, maar met karakter en passie. Slaap en eet bij de mensenthuis, dans met de salsa met ze, rook een sigaar en drink een mojito. Cuba is een monument van het heden én verleden. Terwijl de banden met Amerika langzaam weer worden aangetrokken en de kans bestaat dat het ‘oude’ Cuba en van de oldtimers langzaam verdwijnt, is nú het moment om te gaan.

Vliegtickets Cuba

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Mexico
V.a. 665 Meer over vliegen naar Cuba

Overnachten in Cuba

Vergelijk alle hotels in Cuba
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Mexico

Havana: karaktaristieke hoofdstad

Havana

Oldtimer in Havana.

De fameuze hoofdstad Havana, waar naast klassieke Chevrolets en Cadillacs ook paard-en-wagens rijden door de nauwe straten, langs de kleurrijke koloniale panden, fraai gerestaureerd of juist vervallen. Overal zie je kreten uit de revolutie op de muren geschilderd. Havana is een zwoele levendige stad vol straat- en nachtleven, met cocktailbars waar ooit Ernest Hemingway zijn cuba libre’s dronk en met de boulevard Malecon, waar ’s avonds de locals samenkomen met hun flessen rum in de hand.

Platteland: Pinar del Rio

Viñales-vallei

De Viñales-vallei.

In de westelijke provincie Pinar del Río vind je de rust van het platteland. Hier worden de beste Cubaanse sigaren gemaakt. De tabaksvelden liggen tussen de honderden grillige karstheuvels (mojotes). Ze zijn op hun mooist bij Viñales, gelegen in de gelijknamige vallei die op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat. Van hieruit kun je wandelingen of paardrijdtochten maken door de groene tabaksvelden.

Centraal Cuba: koloniale pracht

Trinidad

Trinidad.

Logische stops na Viñales op de route oostwaarts zijn Cienfuegos of Santa Clara, op 6 á 7 uur rijden in Centraal-Cuba. Cienfuegos is door de Fransen gebouwd. De straten zijn wat breder, met goed onderhouden koloniale panden en parken in het centrum. Leuk om een dagje rond te slenteren. Santa Clara is de plekwaar Che Guavara in 1958 generaal Batista versloeg, de beslissende slagwaardoor het communisme definitief zegevierde. Hier bevindt zich ook Che’s mausoleum en een museum vol allerlei persoonlijke bezittingen van de Cubaanse held.

Over een schitterende route van ca. 1,5 uur verder naar het oosten bereik je Trinidad, volgens sommigen de mooiste Spaans-koloniale stad ter wereld. Hier staat de tijd al honderden jaren stil. Struin over de knusse klinkerstraatjes en koop souvenirs op de lokale markt. Maak ook een uitstapje naar het nationale park Topes de Collantes, met zijn prachtige watervallen en uitzonderlijke flora en fauna. Rij verder naar het oosten langs tropische valleien en oude suikermolens en je komt in de leuke stad Camagüey.

Muzikaal Santiago & laidback Baracoa

Muzikant in Santiago de Cuba

De meest ‘Afrikaanse’ stad van Cuba, en de bakermat van de traditionele Cubaanse muziek en de revolutie, is Santiago de Cuba. In juli staat deze stad in het teken van het zomercarnaval, maar eigenlijk swingt de stad het hele jaar door. Uit de vele barretjes klinkt altijd livemuziek. De binnenstad is een wirwar van smalle straatjes en kleurrijke vervallen huisjes, met ook hier veel Viva Fidel! in graffiti op de muren. Vanuit Santiago kun je de Sierra Maestra bezoeken, de grootste bergketen van Cuba.

Wie vanuit Santiago de Cuba nog vijf uur verder oostwaarts rijdt, door bergen en tropisch regenwoud, komt in het afgelegen Baracoa. Het gehuchtje ligt aan een prachtige baai en is heerlijk laidback.

Tropische paradijsjes

Varadero

De stranden van Varadero, ideaal voor watersporten.

De beroemdste strandplaatsen, Varadero en Guardalavaca (Oost-Cuba), staan vol grootschalige all-inresorts. Ook de paradijselijke cayo’s (eilandjes) aan de noordkust zijn populair onder ‘pakkettoeristen’. Toch blijven er genoeg authentieke, rustige stranden over. Neem het mini-eilandje Cayo Levisa in Pinar del Río, met slechts één hotel en twee bootverbindingen per dag (prima te combineren met Viñales). Voor fanatieke duikers is Cuba’s grootste eiland Isla de Juventud ideaal, of het gehuchtje Maria La Gorda, op het meest westerse puntje van het Cubaanse vasteland.

Alle bezienswaardigheden in Cuba

Top 3 Cuba specialisten

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Ruim aanbod aan groepsreizen, individuele rondreizen, singlereizen en strandvakanties.
Bezoek website

OutSight
OutSight

Maak je eigen Cuba reis met de bouwstenen van OutSight: betaalbaar & flexibel, ervaren & enthousiast, online én persoonlijk!
Bezoek website

Better Places
Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Julio, de reisspecialist die er woont. Met hem stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Cuba artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Cuba

Bekijk de top 10 Cuba rondreizen

43 Cuba reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,2
Op basis van 43 Cuba ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,0

    5 reviews
    0 waarderingen

    “Kleurrijk, muzikaal en hartverwarmend”

    Geplaatst 08-01-2017, gereisd in oktober 2015, 2 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Wij waren aangenaam verrast door de hartelijkheid van Cubanen. Overal voelden we ons veilig. We bezochten de geweldige stad Havana: kleurrijk, vol geschiedenis en gezelligheid. En ook de groene vallei van Vinales, met de kalkstenen Mogotes en tabaksplantages, waar je kunt fietsen, wandelen of paardrijden. Het stadje Santa Clara verraste ons - niet zozeer in schoonheid, maar wel door de aanwezigheid van een enorm monument voor Che Guevara, en een treinmuseum dat de beslissende slag voor Fidel Castro en zijn aanhangers herdenkt. Het centrale plein van Santa Clara is een gezellige plek om, tussen de Cubanen, te kijken wat er allemaal gebeurt op straat. Eten moet je bij Hostal Florida Center; niet missen! De kogelronde eigenaar komt je hoogstpersoonlijk vertellen wat er op het menu staat. Trinidad, onze laatste bestemming op Cuba is een mooi, koloniaal plaatsje, maar naar onze smaak iets te toeristisch. Overnachten deden we afwisselend in hotelletjes en Casas Particular. Een auto huren deden we vooraf en het zelf rijden is ons erg goed bevallen. Cuba heeft ons hart veroverd.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Santa Clara • Vinales Vallei

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    3 reviews
    0 waarderingen

    “Prachtig en bijzonder; een heel andere wereld!”

    Geplaatst 08-01-2017, gereisd in september 2016, 2 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    In september 2016 zijn mijn partner en ik 16 dagen op Cuba geweest, wat een prachtig land! Wij hebben alleen het oostelijke deel van Cuba bezocht (minst toeristisch deel). Het voelt alsof je in een heel andere wereld, in een ander tijdperk leeft. De typische oude auto's maken dat plaatje natuurlijk helemaal compleet! Het weer is fantastisch, de stranden en zee zijn waanzinnig mooi en schoon. Het eten is wel van een heel andere kwaliteit dan we hier in Nederland gewend zijn, verwacht daar niet teveel van. Het land is veel groener dan ik verwacht had, en de lokale bevolking heel vriendelijk. Echt een aanrader voor wie veel van de wereld en verschillende culturen wilt zien. Echter wacht er niet te lang mee, want het gaat in rap tempo veranderen en toeristischer worden vrees ik, doordat de grenzen nu ook voor Amerikanen zijn opengesteld. Verwacht trouwens niet dat Cuba een goedkoop land is, dat is het niet!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Honquin

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    1 review
    0 waarderingen

    “De muziek in je hart”

    Geplaatst 30-12-2016, gereisd in februari 2015, 3 weken lang, bezocht alleen, zelfstandig

    Dit land heeft mijn hart en ziel gestolen. De muziek die je door alle straten hoort, voel je door je hele lichaam. Het is net als of het mee klopt met het ritme van je hart. De mooie oudentieke gebouwen en de geweldige oude auto's, laten je ogen schitteren. Het is veel om op te nemen. Er is geschiedenis te zien maar ook armoede, maar de mensen laten dat niet zien. En dan het dansen van de Cubaanse bevolking op straat of in een cafe, die laat he warm voelen van binnen. Je voet begint eerst te bewegen en voor dat je het weet sta je te swingen op de dansvloer. De stranden zijn mooi om te zien. Zeker met een kokosnoot met rum in je handen of heerlijk vers fruit. Ik heb me ook zeer vermaakt op de stranden voor de lokale bevolking. Daarnaast heb ik mogen meemaken hoe een doopfeest daar gaat of hoe er een verjaardag wordt gevierd. Dit zal voor veel toeristen geen optie zijn, maar als je de kans krijgt neem het met twee handen aan. Dan zal je de cultuur en de warmte van de Cubaanse bevolking voelen. De gastvrijheid is overweldigend. Ze zullen je altijd thuis laten voelen. Door deze mooie ervaringen die ik mee heb mogen maken zal Cuba altijd mijn tweede thuisland zijn, een land van mijn hart.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Santiago de Cuba • La Habana • Trinidad

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 10,0

    3 reviews
    0 waarderingen

    “Cuba; van cultuur tot cocktails”

    Geplaatst 01-12-2016, gereisd in mei 2016, 2 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Onze reis naar Cuba zijn we gestart in Havana. In een casa particular in het oude centrum om precies te zijn. Een ideale manier om een kijkje te nemen in het leven van de locals en hiernaast ontvangen we de beste tips om te doen in de hoofdstad. Op de fiets dwalen door de straatjes langs het capitool en de oude old timers. Stoppen op romantische pleintjes voor een lekker verfrissend drankje en heerlijk eten. Ook in de avond en nacht een veilige stad om rond te dwalen.
    Vervolgens met de huurauto het binnenland verkennen en op naar de sigarenstreek van Vinales. Hier zijn we te paard over het platteland gereden. Van Vinales zijn we naar het prachtige koloniale stadje Trinidad gereden aan de zuidkust. Hiervandaan is het ongeveer 10 km naar het strand Playa Ancon. Op de bonnefooi kwamen we uit bij een verlaten strand met een eettentje waar ze heerlijke verse kreeft serveren. In de avond hebben we heerlijk de typische Cubaanse sfeer (Salsa muziek en cocktails) geproefd bij casa de la musica in het centrum van Trinidad. Als afsluiting van onze trip hebben we een van de mooiste stranden van Cuba bezocht; Playa Pilar. Een prachtig bounty strand. (Wel een heel avontuur om er te komen.)
    Al met al een fantastische vakantie. Cuba leent zich ideaal voor het zelfstandig reizen. Het hebben van een huurauto is een verademing om van a naar b te komen. De bewegwijzering ontbreekt regelmatig waardoor het een waar avontuur wordt. De Cubanen zijn enorm gastvrij. Met name wanneer je de grote toeristische resorts mijd.
    Hiernaast bezit het land een rijke historie en zijn de Cubanen erg trots op hun sigaren en rum. Zeker een bezoek waard.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Trinidad • Playa Pilar (strand)

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,6

    2 reviews
    0 waarderingen

    “Een onvergetelijke reis! ”

    Geplaatst 28-11-2016, gereisd in mei 2016, 1 week lang, bezocht met vrienden, zonvakantie

    Proef de echte Cubaanse cultuur in Trinidad. Zie het voor je.. straatjes van keien, mooi kleurrijke gebouwen, de oude auto's, een mannetje met een sigaar op een ezel. Vogeltjes in een kooitje aan de muur. De 'oude' geur, dat alles in de warme zon met een koude Cuba Libre. Perfectie! Cuba is echt een aanrader om heen te gaan. Naast Trinidad is ook Havana de moeite waard. Luisteren naar de muziek van de Buena Vista Social Club of zitten op dé kruk van Hemingway. Kijk je ogen uit naar de prachtige gebouwen en auto's maar laat je niet mislukken door de straat artiesten die toch meteen geld willen van de toeristen. Tenslotte de kust... de echte blauwe zee en witte stranden zijn hier te vinden. Je wilt gewoon niet meer weg en hopelijk wordt het niet te Amerikaans de komende jaren.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Trinidad • Havana • Varadero

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 8
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,6

    14 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Kleurrijk Cuba”

    Geplaatst 10-08-2016, gereisd in april 2016, 2 weken lang, bezocht met vrienden, groepsrondreis

    Wow, Cuba.. alsof je binnenstapt in de jaren '60. En dat mag je dus letterlijk nemen. Geen supermarkten, geen winkels, overal old timer auto's, paardenkoetsen, .. en.. dans.. iederéén danst. Ook de 80-jarigen. Zeker es een bezoekje brengen aan de Buena Vista Social Club. Vooral toeristen gaan hier naartoe maar de muziek is geweldig en meeslepend. Hele toffe show.

    Cuba is vooral een explosie van kleuren wat het een paradijs maakt voor fotografen zoals ik. Iedereen is er relax, geen verkeersagressie, mensen lachen vriendelijk naar je en helpen je graag verder als je vragen hebt (wel best in het Spaans vragen). Ook de natuur is geweldig mooi. Hou er wel rekening mee dat als je iets boekt, dat zomaar geannuleerd kan worden. Dat gaat ginder zo (hebben we zelf met de groepsreis voorgehad.. we zouden een rit doen in een open camion maar plots waren de banden stuk en daarna was er geen benzine).

    De hotels zijn naar mijn mening (en waar wij verbleven) heel goed. Vermijd wel de clubs want daar gaan veel Cubanen met vakantie en aangenaam is dat niet (heel veel lawaai, clubliedjes, en zij krijgen steeds voorrang voor drankjes enzo.).

    Het eten is veel beter dan ik had verwacht. Toegegeven, je krijgt nogal veel rijst met bruine bonen (nationaal gerecht) maar het is best lekker en met een slaatje en dessertje, heb je voldoende gegeten.

    Voor mij was dit werkelijk de mooiste reis die ik tot nu toe heb gemaakt (en ik heb toch al wat landen bezocht). Nu is bovendien het goeie moment want alles is nog authentiek. Desondanks de armoede die er heerst, zijn mensen echt happy en dansen en zingen ze vanuit hun hart. Je leert ook iets over de geschiedenis wat toch een intrigerende is. Wij hadden een Cubaanse gids die NL sprak en ons veel vertelde over het dagelijks leven.

    Dus zeker es doen zou ik zeggen!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Trinidad • Vinales,Cienfugos

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    1 review
    0 waarderingen

    “AUTHENTIEK, PRACHTIG, VEILIG TUSSEN EERLIJKE EN VRIENDELIJKE MENSEN”

    Geplaatst 28-04-2016, gereisd in april 2016, 2 weken lang, bezocht met partner, individuele rondreis met Better Places

    Vanuit Havana waar je overdonderd wordt door de oude auto's en de musicerende en dansende mensen, naar Viñales met zijn schommelstoelen, dravende paarden en tabaksindustrie, om via Soroa aan te komen in Playa Larga waar een uitstekende gids (Mario) ons perfect de vogels en andere bijzondere dieren op het schiereiland Zapata wist aan te duiden, na Cienfuegos naar Trinidad waar we groots ondergebracht werden, een Casa eigenaar was onze privé stadsgids en waar de uitstap naar Topes de Collantes net iets te zwaar was voor ons, vervolgens logeerden we in een koloniale woning in Remedios om via Santa Clara terug in Havana te belanden

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Playa Larga,  • Cayo Santa Maria • Trinidad

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    3 reviews
    0 waarderingen

    “Cubaanse sferen”

    Geplaatst 14-02-2016, gereisd in september 2005, 2 weken lang, bezocht met partner, zonvakantie met TUI

    De Cubanen zijn erg aardig maar wel op hun hoede. Mooi land waar nog wel dictatuur heerst en dat merk je. Mooie Amerikaanse oude auto's. Havana prachtig mooi capitool nagebouwd. Dikke sigaren en rum zijn super goedkoop

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Varadero • Cato largo

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • “Cuba rondreis”

    Geplaatst 13-02-2016, gereisd in september 2012, 2 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Terug in de tijd. Zoveel moois. Zulke lieve mensen. Ga nu t nog kan.
    Geweldige ervaring om Cubanen in eigen omgeving te ontmoeten. De mensen zijn vaak nieuwsgierig waar je vandaan komt en met handen en voeten kun je een gesprek met ze aangaan. Zijn erg hartelijk en gastvrij. Hebben niet veel, maar wat ze hebben geven ze vaak ook nog weg.
    Geef zelf ook iets weg. Kleding, zeep, kleine hebbedingetjes voor kinderen en vooral snoepjes zijn altijd welkom.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havanna • Santiago de Cuba • Trinidad

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,4

    22 landen bezocht
    8 reviews
    0 waarderingen

    “Even terug in de tijd in Cuba”

    Geplaatst 31-01-2016, gereisd in juni 2011, 2 weken lang, bezocht alleen, groepsrondreis met Fox Vakanties

    Al sinds ik op de middelbare school een werkstuk over de Cubaanse revolutie had geschreven, wilde ik er graag naar toe om het land zelf te beleven. Na een paar jaar was ik eindelijk in de gelegenheid om met een groepsreis mijn nummer één bestemming te bezoeken.
    We begonnen in Havana, waar we meteen een cultuurshock kregen. Overal die prachtige oldtimers, karakteristieke dames en heren met sigaren, paard-en-wagens en op elke straathoek salsa muziek. Alle clichébeelden klopten. Maar wat een mooie ervaring om in het echt te zien. Helaas was in het hotel het water op bij aankomst en men verwachtte dat de watertruck pas twee dagen later weer zou komen. Ook dat was even wennen: dat kan dus gewoon, dat er twee dagen geen stromend water is.
    Bij het rondreizen hebben we prachtige historische steden (Havana, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara) aangedaan, maar ook hele mooie natuur gezien, met name in de Viñales vallei.
    De bevolking was over het algemeen erg gastvrij, maar er waren een paar onaangename uitzonderingen. Het eten vond ik zelf minder: op een gegeven moment had ik de rijst, zwarte bonen en kip wel gezien. Maar goed, daarvoor was ik ook niet naar Cuba gegaan.
    Bijzonder was ook wat je merkt van de politieke situatie: de verschillende valuta voor toeristen, de bureaucratische problemen van de bevolking en de verhalen die je hoort. Zo hadden we volgens onze gids geen toegang tot Facebook, omdat de Amerikaanse satellieten dat zouden blokkeren. Ik vraag me nog steeds af of hij dat zelf ook geloofde...
    We hebben onze reis afgesloten in Varadero waar we op het strand alle indrukken rustig konden verwerken. Verder was daar weinig te beleven. Al met al een fantastische ervaring, maar ik zou niet snel terug gaan, omdat ik het nu gezien en ervaren heb.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Cuba:

    Havana  • Trinidad • Vinales Vallei

    Mijn Cuba beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 5
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Cuba reiservaring!

Ben jij onlangs in Cuba geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Midden-Amerika

Cuba essentials

Vlag: Cuba
Beste reistijd: Hele jaar
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen
Minimum vliegduur: 11 uur
Richtprijs retourticket: €900
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. buiktyfus, dengue, rabies. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Cuba specialisten

FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

Groepsreizen, individuele privé-rondreizen, singlereizen of strandvakanties naar Cuba: FOX heeft het allemaal.
Bezoek website


OutSight

OutSight

Maak je eigen Cuba reis met de bouwstenen van OutSight: betaalbaar & flexibel, ervaren & enthousiast, online én persoonlijk!
Bezoek website


Better Places

Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Julio, de reisspecialist die er woont. Met hem stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Meer Cuba reisorganisaties

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Cuba on a budget.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

NL-sprekende reisleiding.
Bezoek website

Cuba2Go
Cuba2Go

Cuba met bouwstenen.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Incl. Casas Particulares reis.
Bezoek website

Cuba Online
Cuba Online

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek website

TUI
TUI

Strandvakanties.
Bezoek website

De Vakantiediscounter
De Vakantie Discounter

Goedkope strandvakanties Cuba.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Cuba

Vliegtickets naar Cuba


Meer over vliegen naar Cuba

Hotels in Cuba zoeken

Hotels in Cuba zoeken

Boek je rondreis naar Cuba

FOX Verre Reizen
1. FOX Verre Reizen

O.a. groepsreizen en individuele privé-rondreizen.
Bezoek website

OutSight
2. OutSight

Flexibele & betaalbare bouwstenen!.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Cuba rondreizen


Vliegtickets Cuba

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Cuba
V.a. 665 Meer over vliegen naar Cuba