27 Vakantiedagen

Overnachten in de Verenigde Arabische Emiraten – soorten accommodaties

In de Verenigde Arabische Emiraten vind je een zeer divers aanbod aan accommodaties. Dit geldt echter voornamelijk voor de twee best bezochte emiraten: Dubai en Abu Dhabi De andere emiraten blijven qua overnachtingsmogelijkheden toch iets achter en ondernemen ook weinig om het toerisme te bevorderen.

Budget accommodaties (€20 – €50)

Voornamelijk in Dubai en Abu Dhabi zijn de goedkopere guesthouses en hostels te vinden met dorms en privékamers. In dit soort guesthouses en hostels vind je kamers met een standaard bed, schone handdoeken en lakens en een warme douche. In de andere emiraten komen deze slechts sporadisch voor, maar ze zijn er wel. Er zijn geen campings in de Verenigde Arabische Emiraten. Wel is er de mogelijkheid om een georganiseerde trektocht door de woestijn te maken, waarbij je in een tent overnacht.

Bekijk alle budget accommodaties in de Verenigde Arabische Emiraten.

Middenklasse accommodaties (€50 – €100)

Voor iets meer luxe zijn er genoeg middenklasse hotels in de emiraten te vinden. Vooral in grote Dubai en Abu Dhabi, maar ook Sjarjah en Al Ain vind je tal van dit soort hotels. Deze accommodaties zijn schoon, er is meestal ontbijt inbegrepen en vaak is er een zwembad aanwezig.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in de Verenigde Arabische Emiraten.

Luxe accommodaties (€100 >)

Zeker in Dubai zijn veel bekende hotelketens te vinden die luxe accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met badkamers die zelfs een bad hebben. Ontbijt is altijd inbegrepen. De duurste en meest luxe manier van overnachten doe je in het Burj Al Arab in Dubai: het enige zevensterren hotel ter wereld. De duurde hotels vind je meestal aan de kust. Deze resorts bieden uitzicht op zee en zijn vaak voorzien van een wellnesscentrum en zwembad.

Bekijk alle luxe accommodaties in de Verenigde Arabische Emiraten.

Hotels in de Verenigde Arabische Emiraten zoeken

Hotels in Verenigde Arabische Emiraten zoeken

Boek je rondreis naar de Verenigde Arabische Emiraten

TUI
1. TUI

Pakketdeals.
Bezoek website

Kras
2. Kras

Rondreizen.
Bezoek website

ANWB Vakanties
3. ANWB Vakanties

Privéreizen.
Bezoek websiteBekijk Verenigde Arabische Emiraten rondreizen
Vanaf €605 incl. vliegticket

Vliegtickets Verenigde Arabische Emiraten

Vind vliegtickets naar de Verenigde Arabische Emiraten
V.a. 241