Europa - reiservaringen, tips & de mooiste landen

Voor velen van ons het eerste continent dat ‘bereisd’ werd. Van het huisje in Frankrijk en de camping aan het Garda-meer tot weekendjes in Londen of Parijs. Maar Europa is natuurlijk véél meer dan dat. Zat mooie plekken ook die nog niét of amper bezocht worden. De meren van Slovenië, het ongerepte binnenland van Albanië, de ruige Karpaten in Roemenië en Polen, het uiterste zuiden van Italië. Maar ook: tientallen prachteilanden zoals Sardinië, La Gomera, Kefalonia of Menorca of ‘opkomende’ steden als Sarajevo, Belfast en Krakau. Nog zoveel te ontdekken! En anders ga je toch gewoon nóg een keer naar Toscane of Andalusië?

Best beoordeelde landen
in Europa

Op basis van 3718 reiservaringen
en reisverhalen op 27vakantiedagen.nl

Deel jouw ervaring!
Griekenland

GriekenlandGriekenland- 8,7

“Griekenland voelt elke keer als thuiskomen”

Jeanne Reijnders

Lees 111 Griekenland ervaringen

Finland

FinlandFinland- 8,6

“De stilte van een wit landschap”

Lees 12 Finland ervaringen

Laatste Europa ervaringen

“Natuur, eten en gastvrijheid”

Toscane -
door Marinus
“14-07-2018 - 21-07-2018 Op een half uur van Florence (wel zeer drukke stad) op een berg gezeten, Borgo San Lorenzo. Een werkelijk prachtige omgeving, zeer gastvrij, fantastische keuken (pure smaken van verse groente). Heerlijk aan het meer (lago di Bilancino) bij café Bahia, het prachtige en rustige Prato en het wijngebied Greve in Chianti.

“Sportieve stad, heerlijk eten”

Valencia -
door Marinus
“24-10-2016 - 28-10-2016 Wat een heerlijke stad. Fietsen gehuurd en via de drooggelegde Turia kan ja alle kanten op. Groot breed strand, gezellig oud centrum met vele historische gebouwen, goed eten en een geweldige sfeer.

“Lazise”

Lazise -
door Jacob Langenberg
“Lazise is mooi maar was 35 jaar geleden adembenemend mooi. Ben er 33 jaar op vakantie geweest, camping Spiaggia d'Oro en heb Lazise zien veranderen van een rustiek dorpje naar een enorm toeristisch dorpje. Ik snap de ondernemers én de bezoekers van Lazise maar voor mij de reden om Ciao bella Lizase te zeggen.

“Lazise”

Lazise -
door Diana Coolen
“Wij gaan al jaren naar Lazise en vinden het daar heerlijk!! Een heel mooi, authenthiek,gezellig en romantisch plaatsje. En inderdaad de ijsjes bij La Cremeria di Lazise.....kan geen andere ijssalon aan tippen!

“Île-de-France”

Île-de-France -
door Florence Fennema
“Naast frequente bezoeken aan Disneyland Parijs ben ik ook dol op Parijs zelf. Er is veel te doen vanuit de regio; zo lees ik niets over 'Provins' een stadje die werelderfgoed lijst van Unesco staat. Ze staan ook bekend om hun producten van rozen zoals rozenijs. In Val d'Europe kun je heerlijk winkelen. Wil je genieten van de natuur dan is een bezoek aan de champagnestreek heel mooi. Aan de buitenkant van Parijs heb je een heel groot en bijzonder zwembad alsof je aan het strand ligt terwijl je in een metropole bent.

Deel jouw ervaring!

Alle landen in Europa

Sorteer landen op: Alfabet | Beoordeling

Reiservaringen op de kaart

Best beoordeelde landen

Beoordeeld op