Europa - reiservaringen, tips & de mooiste landen

Voor velen van ons het eerste continent dat ‘bereisd’ werd. Van het huisje in Frankrijk en de camping aan het Garda-meer tot weekendjes in Londen of Parijs. Maar Europa is natuurlijk véél meer dan dat. Zat mooie plekken ook die nog niét of amper bezocht worden. De meren van Slovenië, het ongerepte binnenland van Albanië, de ruige Karpaten in Roemenië en Polen, het uiterste zuiden van Italië. Maar ook: tientallen prachteilanden zoals Sardinië, La Gomera, Kefalonia of Menorca of ‘opkomende’ steden als Sarajevo, Belfast en Krakau. Nog zoveel te ontdekken! En anders ga je toch gewoon nóg een keer naar Toscane of Andalusië?

Best beoordeelde landen
in Europa

Op basis van 5518 reiservaringen
en reisverhalen op 27vakantiedagen.nl

Deel jouw ervaring!
Griekenland

GriekenlandGriekenland- 8,6

“Griekenland voelt elke keer als thuiskomen”

Jeanne Reijnders

Lees 137 Griekenland ervaringen

Italië

ItaliëItalië- 8,4

“Italie, ti amo!”

Rosina

Lees 177 Italië ervaringen

Spanje

SpanjeSpanje- 8,4

“Een land vol cultuur en heerlijk eten!”

Ingrid Ter Burg

Lees 138 Spanje ervaringen

Laatste Europa ervaringen

“Rhodos”

Rhodos -
door Karin van den Houten
“Dit jaar 25 jaar geleden voor t eerst op Rhodos en meteen verliefd geworden op t eiland. Kom er nog steeds ieder jaar. Ook andere eilanden gehad maar Rhodos is mijn favoriet. De prachtige oude stad...Lindos.....Symi....geweldiggggg

“Ardèche”

Ardèche -
door Peetie Aanen
“Vanaf 2003 in de Ardeche geweest tot 2011 op verschillende campings het is er lekker warm ruig met prachtige dorpjes (Balazuc) is er een van, en verder het hele landschap de rivier Ardeche het wandelen , kano varen kan nog wel even doorgaan dus 2020 weer terug als het mogelijk mag zijn, dus voor mij en me man het ultime departement

“Ibiza”

Ibiza -
door Margarita Sneek
“Wij gaan dit jaar voor het 42ste jaar naar Ibiza. Als jonkies begonnen en eindigen als oudjes. Want zo lang het kan blijven we gaan. Een prachtig eiland, niet alleen voor feestgangers maar ook voor de natuurlovers. Ga eten waar de locals eten en je eet fantastisch. Ook nog eens hartstikke gezellig. Hopelijk gooit Coronavirus geen roet in mijn eten. Spreek nu even voor mezelf. Ga zeker niet cancellen maar eventueel verzetten. Kan niet wachten weer te gaan.

“Lysefjord”

Fjorden Noorwegen -
door Nicky Kleen
“Er zijn fjordentochten te huur die kosten omgerekend zo'n 60 euro en zijn beslist de moeite waard. Dagelijks vertrekt de boot vanaf de Strandkaien in Stavanger richting dit prachtige fjord. De tocht is zo'n 3 uur en pauzeert bij de Preikerstolen. Het is majestueus! Het water, de weerspiegeling van het licht, de bergen met sneeuw...adembenemend mooi (wij hadden zon!).

“5 daags uitje Stavanger”

Stavanger -
door Nicky Kleen
“Wat een geweldig leuke stad is dit zeg! nooit verwacht. Het is maar 1 uur en een kwartier met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Stavanger. Het was wel erg lekker weer voor de tijd van het jaar, dat zat dus mee. En goed gezelschap helpt natuurlijk ook enorm. Bonus dat het land toen nog niet in de corona-lock down zat, we waren wat dat betreft ook net op tijd terug.

Deel jouw ervaring!

Alle landen in Europa

Sorteer landen op: Alfabet | Beoordeling

Reiservaringen op de kaart

Best beoordeelde landen

Beoordeeld op