Op reis naar Azië - reiservaringen, tips & mooiste landen

Azië - reiservaringen, tips & de mooiste landen

Misschien wel het meest geliefde reizigerscontinent van allemaal. Want Azië heeft álles: exotische culturen en eeuwenoude tempels, eindeloze rijstvelden en tropische jungles, hagelwitte stranden en verlaten Robinson Crusoe- eilandjes, de hoogste bergen en ook het lekkerste eten ter wereld. En dan is er nog het financiële aspectje. Want vooral in backpackfavoriet zuidoost-Azië blijven de prijzen heerlijk laag.

Best beoordeelde landen
in Azië

Op basis van 3325 reiservaringen
en reisverhalen op 27vakantiedagen.nl

Deel jouw ervaring!
Malediven

MaledivenMalediven- 8,9

“Een van de mooiste plaatsen op aarde”

Fred Brands

Lees 14 Malediven ervaringen

Nepal

NepalNepal- 8,8

“Magie, mystiek en religie in Nepal”

Anne-Marije Talens

Lees 43 Nepal ervaringen

Thailand

ThailandThailand- 8,7

“Tempels, feest en hete curry”

Ayla de Wit

Lees 186 Thailand ervaringen

Laatste Azië ervaringen

“Like you be in Australia”

Kuta -
door Annet De Reiziger
“Plek in Bali waren Australiers heen gaan. Niet erg maar wel vreselijk dat ze doen alsof kuta (bali) van hun is. Dit zeggen ze ook en de balinees is voor hun niks waard. Vreselijk! Ga je naar bali dan is hier de luchthaven, maar voor echte bali blijf niet alleen in kuta. Of je moet van deze scene houden. Savonds veel dronken australiers die ruzie zoeken met iedereen die hun maar verkeerd aan kijkt.

“Ga naar de bioscoop...”

Bangkok -
door Annet De Reiziger
“Hier kan je weken doorbrengen. Veel tempels en buddahs te bezichtigen. Ik ben nu al meerdere malen geweest en als ik in Bangkok ben ga ik altijd naar de bioscoop. Er zijn er een aantal en deze liggen in de grote shoppingmalls. Allemaal makkelijk te bereiken voor leuke prijs met de klong of skytrain.

“Thai massage cursus...”

Chiang Mai -
door Annet De Reiziger
“Heb hier 2 weken lang een thai massage cursus gevolgd. Dit was een hele ervaring. Daarnaast genoot ik iedere avond van de markt met het heerlijke eten voor leuke prijzen. De tijd vliegt voor bij als je daar bent en wil graag nog x terug.

“Kies voor meno als je van rust houd.”

Gili Eilanden -
door Annet De Reiziger
“Het kleinste eiland meno, lekker rustig. Kom je voor party ga hier dan niet heen! Snorkelen erg mooi langs de kust, let wel op dat je niet te dicht bij rif komt ivm je eigen veiligheid. Restaurantjes lekker en goedkoop. Rondje om het eiland wandelen is goed te doen, geen zware wandeling.

“Mooie drukke stad”

Penang -
door marjolein
“we hadden een hotel in het levendige georgetown. we hebben heerlijk door deze stad gewandeld en natuurlijk ook nog even love lane bezocht. je kunt heerlijk eten! ze hebben hier ook veel lekkere straattentjes de geuren komen je tegemoet!! vanuit deze plek zijn we ook doorgereisd naar langkawi 2 nachten in georgetown was voor ons voldoende. helaas hebben wij hier ook kennisgemaakt met het ziekenhuis ivm oorontsteking en naderende terugvlucht. we kunnen zeggen dat de zorg erg goed is en artsen waren goed opgeleid, de medicijnen kwamen overeen met wat we in NL zouden krijgen (oom is huisarts)

Deel jouw ervaring!

Reiservaringen op de kaart

Best beoordeelde landen

Beoordeeld op