Over 27 Vakantiedagen.nl

27 Vakantiedagen is met meer dan een half miljoen unieke bezoekers per maand een van de grootste Nederlandse reisplatforms. Op onze site vind je naast uitgebreide bestemmingsinformatie en -inspiratie ook duizenden ervaringen van onze reisreviewers. Elke reiziger kan zich aanmelden, een profiel aanmaken en zijn of haar bezochte plekken reviewen, inclusief scores. Zo helpen reisfans elkaar bij het kiezen van een nieuwe bestemming!

27 Vakantiedagen is er niet alleen voor de die hard reiziger, maar zéker ook voor de occasional reiziger. Voor de full time werkende reisliefhebber. Voor de verpleegster, de accountant, de marketeer of de magazijnchef met pak ‘m beet 24 of 32 vakantiedagen per jaar. Voor zij die met schaarse vrije tijd en gemiddeld budget toch veel van de wereld willen zien. Voor zij die slechts één of enkele keren per jaar even weg kunnen, keuzes moeten maken en dus niet álles kunnen zien. Voor zij die goede informatie willen over een bestemming, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

27 Vakantiedagen begon in 2010 als boek (‘De Wereld in 27 Vakantiedagen – Reisgids voor de Werkende Mens’, bestel hem hier), werd kort daarna een Facebookcommunity (inmiddels 55.000+ fans) en verscheen later ook als jaarlijkse Reiskalender. We zijn dus eigenlijk van alles. Waaronder deze site. Veel reisplezier!

Wie zijn we?

27 Vakantiedagen.nl is een uitgave van Travel Talk v.o.f.

Travel Talk v.o.f.

Assiesstraat 28
8011 XT Zwolle

E-mail: info@27vakantiedagen.nl
KvK: 63276666
BTW: NL855165716B01