Gemiddelde beoordeling Amerika


Cultuur & bezienswaardigheden

8,5

Gastvrijheid

8,2

Natuur

9,0

Stranden

8,1

Eten

7,4

Gemiddelde beoordeling

8,2
Op basis van 54 Amerika ervaringen

Reizen naar Amerika

Wat je ook van het politieke systeem, de cultuur en/of mentaliteit mag vinden, Amerika is een van de meest boeiende landen ter wereld. Met uitgestrekte nationale parken, ruige gebergten en canyons. Met legendarische, eindeloze snelwegen door snoeihete wildernis, langs stoffige prairiestadjes waar een verdwaald ‘motel’ knippert in neonlicht. Met kustlijnen waar je u tegen zegt en met enkele van de meest iconische steden ter wereld (New York! San Francisco! Las Vegas!).

Vliegtickets Amerika

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Amerika
V.a. 373 Meer over vliegen naar Amerika

Overnachten in Amerika

Vergelijk alle hotels in Amerika
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Amerika

New York: de stad die nooit slaapt

Empire State Building

Uitzicht vanaf de ‘Top of the Rock’ over New York.

Zoals New York is er geen andere. De stad is op een bepaalde manier een soort hoofdstad van de wereld. New York bruist zowel overdag als ’s nachts. Als er één plek is in New York waar het licht nooit uitgaat, dan is het Times Square. Het grootste knooppunt van led-billboards ter wereld trekt een niet aflatende stroom bewonderaars en levenslustigen. Het Empire State Building geeft een aardig uitzicht op de stad, maar The Big Apple wordt ‘downtown’ pas echt interessant. Uniek in New York is de eigen uitstraling van iedere wijk. Je kunt er weken ‘ontdekken’ en rondstruinen; van het hippe Meatpacking District tot Little Italy en van de Bronx tot Manhattan.

Maak een roadtrip: Route 66 & Highway no. 1

Route 66

Route 66, de ultieme roadtrip.

Amerika leent zich als geen ander voor fantastische roadtrips met een huurauto, -camper of –motor. Het traject van de oude Route 66 is legendarisch en brengt je in bijna 4.000 kilometer van Chicago (oost) naar Santa Monica (west), dwars door Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico en Arizona. Voor wie minder tijd heeft: rijd van Los Angeles naar San Francisco over de Highway no. 1, een van de mooiste kustwegen ter wereld. Begin met een nachtje in LA en ga dan op pad. Maak stops in Santa Barbara en Carmel/Monterey en ervaar de ´17 Mile Drive´. Maak ook tijd vrij voor Big Sur, het mooiste en dunbevolkste stuk langs de weg, waar ruige bergen en kliffen ineens uit de oceaan lijken te komen. Tot slot: overweeg een dagtrip naar Yosemite National Park, op 4 uur rijden van ‘San Fran’.

Grand Canyon / Monument Valley

Monument Valley, bekend uit alle cowboy films.

Stel, je gaat maar één keer in je leven naar de Verenigde Staten en je hebt geen tijd voor de complete Route 66. Dan moet je het zuidwesten doen! Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley; het Amerika uit de cowboyfilms van John Wayne. Zet ergens je tentje op en geniet van de weidse vlaktes, vuurrode plateaus, spectaculaire rotsformaties en dramatische zonsondergangen. Ontmoet de Navajo Indianen (bij Monument Valley) en hou tijd over voor een paar daagjes ‘Vegas Baby!’.

Las Vegas, Los Angeles en San Francisco

Las Vegas Strip

Casino’s en hotels op de beroemde ‘Strip’ in Las Vegas.

Als een oase midden in de woestijn schitteren de neonlichten van Las Vegas, waar alles over de top is. De blinkende hotels aan de Strip hebben de grootste casino’s ter wereld, winkels, restaurants en vooral veel entertainment. Op een paar uur rijden zit je ineens middenin de Grand Canyon, aan de andere kant van Las Vegas rij je zo Death Valley in; de heetste, droogste en laagste plek in Amerika. Los Angeles ís feitelijk Hollywood, de grootste film- en sterrenstad op aarde, met alle beroemde nachtclubs en sterrenwijken van dien. Je kunt naar Muscle Beach, de sterren bekijken op de Walk of Fame en de 14 meter hoge Hollywood-letters fotograferen (goed te zien vanaf metrostation Hollywood Highland). San Francisco is volgens de meeste Amerikanen de mooiste, coolste en ook meest gastvrije stad van het land, prachtig gebouwd op heuvels en gelegen aan de baai met de beroemde rode Golden Gate Bridge en natuurlijk de voormalige gevangenis Alcatraz. Surfliefhebbers gaan naar Santa Cruz, het surfwalhalla van de VS.

Enjoy The Sunshine State: Florida

Ocean Drive

Ocean Drive, de bekendste straat van South Beach, Miami.

Miami, ook wel de meest sexy stad van Amerika genoemd, is de grootste en meest tropische stad van het zonnige Florida. Orlando is bekend om de pretparken, zoals Walt Disney en Universal Studio’s. Natuurliefhebbers gaan naar het zuiden van Florida. Hier vind je de Everglades, een uitgestrekt natuurgebied waar de Amerikaanse krokodil en de Florida-panter leven. Ook een aanrader: de Florida Keys, een tropische archipel van pakweg 1.700 koraaleilanden die net boven de zeespiegel uitsteken. De eilanden zijn verbonden door een bijna 200 km lange overzeese snelweg: de Overseas Highway!

Alle bezienswaardigheden in Amerika

Top 3 Amerika specialisten

Tenzing Travel
Tenzing Travel

75 verschillende Amerika reizen en rondreizen op maat.
Bezoek website

WTC.nl – World Ticket Center
WTC.nl – World Ticket Center

Voordelige flydrives of vliegtickets plus camperhuur.
Bezoek website

333TRAVEL
333TRAVEL

Groot aanbod van individuele rondreizen en flydrives.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Amerika artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Amerika

Bekijk de top 10 Amerika rondreizen

54 Amerika reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,2
Op basis van 54 Amerika ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,6

    14 landen bezocht
    3 reviews
    0 waarderingen

    “Indrukwekkend Amerika”

    Geplaatst 13-01-2017, gereisd in juli 2015, 3 weken lang, bezocht met partner, individuele rondreis met TUI

    Big, Bigger, Biggest, Thats the USA. Wij hebben een rondreis gemaakt via Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosimite NP, Sequoia NP, Bakersfield, Las Vegas, Bryce Canyon NP, Lake Powell, Antelope Canyon, Sedona, Palm Springs, en weer terug naar Los Angeles. Wij vonden Amerika, van wat we hebben gezien, fantastisch. De overweldigende National Parken en de prachtige steden zorgden voor een reis om niet te vergeten. Zwemmen onder de waterval in Sequoia NP, een gokje wagen in Las Vegas, dwalen door de straten van San Francisco, verdwijnen in Antelope Canyon, lopen door de rivier in Zion NP. We zouden deze reis zo nog een keer doen en waarschijnlijk ontdekken we dan meer bijzondere plekken die we nu niet hebben gezien.

    Amerika is een echte aanrader!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    San Francisco • Zion NP • Sequoia NP

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    25 landen bezocht
    66 reviews
    3 waarderingen

    “Net als in de film...”

    Geplaatst 11-01-2017, gereisd in september 2015, 3 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Amerika... wat een fantastisch land om in rond te reizen! In 3 weken tijd zijn we met een huur auto van San Fransisco naar Los Angeles gereden via de natuurparken, grote steden en pretparken, heel afwisselend.
    Yosemite en Sequoia, prachtig groen, mega grote bomen en mooie uitzichten, Het ruikt er heerlijk! Death Valley en Joshua Tree, het lijkt hier alsof je in een andere wereld terecht bent gekomen. Heel heet, dor en droog maar heel bijzonder. Bryce, Zion en Antelope met prachtig rood zand, ook weer een hele andere wereld en voor ons de mooiste parken van de West kust. Dan de Grand Canyon nog, met mooie uitzichten maar dit viel voor ons een beetje tegen. We hadden al zo veel mooie parken gezien dat de Grand Canyon voor ons iets minder was. Wanneer je deze parken ook wilt bezoeken denk er dan zeker aan om een " America the beautifull" pas aan te schaffen. Je hebt tot de meeste parken met deze pas vrij toegang.
    De steden aan de westkust zijn ook erg verschillend, San Fransisco was onze favoriet. Een grote stad die toch gezellig en knus lijkt. Veel bezienswaardigheden en herkenningspunten uit films en series! Zeker een bezoek waard is natuurlijk Alcatraz, we hebben hier een audio tour met koptelefoon ontvangen welke je zelf kon bedienen, heel handig! En natuurlijk (als het niet mistig is) een prachtig uitzicht over San Fransisco. Wij hebben San Fransisco bekeken met de Hop-on Hop-off bus (geboekt bij de hotel receptie) Je komt op alle leuke/mooie plekken in een korte tijd. Natuurlijk niet te vergeten is Las Vegas, rondstruinen door de grote hotels en mensen kijken. 2 dagen hier verblijven vonden wij genoeg, je hebt het dan overdag en 's avonds gezien, er is niet heel veel te doen qua bezienswaardigheden (op de Bellagio fontein na natuurlijk :) In Los Angeles hebben wij de vakantie afgesloten aan het strand van Laguna beach, mooi strand, niet veel te doen maar heerlijk om even te ontspannen. Ook Venice beach en Santa Monica zijn erg leuk om te bezoeken, heb je Baywatch wel eens gezien? Dan herken je deze stranden vast!
    En als je in Amerika bent, vergeet dan zeker niet om naar een pretpark te gaan! Wij zijn in Disney, Sea World, Universal Studios en Six Flaggs geweest. De parken zijn groot opgezet, ook hier kijk je je ogen uit. De parken zijn wel duur en zo ook het eten en drinken in de parken. Ben je een achtbaan freak, ga zeker naar Six Flaggs Magic Mountain, hier vind je de meest snelle achtbanen!
    De mensen zijn heel vriendelijk, soms zelfs overdreven vriendelijk (bij check in, in ons hotel in Las vegas was ik jarig, de dame achter de receptie heeft me in 5 minuten tijd 8x gefeliciteerd) iedereen wilt je helpen als dit nodig en maken graag een praatje.
    De prijzen liggen ongeveer hetzelfde als in Nederland. Wij hebben vooral in motels geslapen welke echt prima waren. Het eten vonden we wel wat minder, veel fast food restaurants rondom de motels en weinig gewone restaurants.
    Nog 2 kleine tips: Ga zeker naar de Wallmart, geweldig om te zien wat ze in deze grote supermarkten verkopen en natuurlijk ideaal om je je picknick voor onderweg te halen :) Woon een sportwedstrijd bij! Wij hebben een Baseball wedstrijd gezien van de LA Dodgers, heel gezellig met hot dogs, de kiss cam en natuurlijk de Wave :)

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    antelope canyon • San Francisco • zion canyon

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • “schitterend en veelzijdig!”

    Geplaatst 07-01-2017, gereisd in september 2016, 3 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Wij hebben een 3 weekse rondreis gemaakt door california. Wij hebben een auto gehuurd en zijn gaan rijden door de mooiste parken van amerika: yosemite n.p., joshua tree, sequoia n.p, zion n.p, bryce canyon, antelope canyon ( tour is echt een aanrader!) en natuurlijk de grand canyon waarbij we de afdaling hebben gemaakt naar wat ons betreft de mooiste watervallen van california: supai falls. het was onze tweede keer dat we hier kwamen en toch hebben we alleen maar nieuwe en mooie ervaringen gehad. Het enige nadeel van Amerika is dat de afstanden zo onwijs groot zijn. Maar aan de andere kant zie je dan wel erg veel van het land. Het was onze mooiste en beste vakantie tot nu toe! We zijn nu hard aan het sparen om nog meer te kunnen zien van dit prachtige land.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    supai falls • Grand Canyon • Zion NP

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,2

    2 reviews
    0 waarderingen

    “Adembenemend! ”

    Geplaatst 07-01-2017, gereisd in augustus 2016, 3 weken lang, bezocht alleen, groepsrondreis met Kras

    wauw! Wat een land! Ik heb van boven tot onder, van links naar rechts genoten van amerika! Super mooie natuur waar ik volop van genoten heb. Arches, Met de helicopter door de Grand Canyon, wandeltocht door Bryce Canyon, op zoek naar beren in YellowStone, hoogste weg van Amerika bezocht in de Rocky Mountains en tot slot een gokje wagen in Las Vegas! Kortom, ik heb 3,5 weken keihard genoten van deze roadtrip!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Bryce Canyon National Park • Yellowstone National Park • antelope canyon

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 4

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    2 reviews
    0 waarderingen

    “Het adembenemde afwisselende Amerika”

    Geplaatst 04-01-2017, gereisd in april 2016, langer dan een maand, bezocht met partner, individuele rondreis met Fox Vakanties

    Amerika is een land waarbij je in enkele kilometers je in een andere omgeving waant. Van grote natuur fenomen en nationale parken tot echt cultuur snuiven in de grote steden. Met temperaturen van 36° tot -5° in een paar kilometer rijden. De meeste mensen zijn er erg gastvrij en in voor een praatje. Amerika en eten.. wauw wat een heerlijke gerechten, van ongezonde torenhamburgers tot gezonde salades. Ik heb mij er niet een tel verveeld. We hebben in 4,5 week, 5 staten (Californië, Arizona, Utah, Nevada, Hawaii ) bezocht, 6600 km gereden en bijna alles gedaan wat we op dat moment wilden, echter ben je in Amerikaa nooit uitgekeken en zijn we alweer bezig met onze vervolg reis!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Bryce Canyon National Park • Joshua Tree • antelope canyon

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    19 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Dream big”

    Geplaatst 03-01-2017, gereisd in juni 2016, 4 weken lang, bezocht met vrienden, zelfstandig

    Met 2 vrienden 1 camper zo'n 7000km gereden dik 250 km gelopen. Van Utah Nevada Wyoming Californië Idaho Arizona. Eten (supermarkt) duur, eten (algemeen) teveel fastfood. Natuur is zo prachtig, mensen zijn over de top. Val van de ene verbazing in de andere verbazing. Alcatraz ,Route 66, antilope canyon, Yellowstone, death horse point, hooverdam, yosimite park, arces, las Vegas, san diego etc alles zijn aanraders. Bezoek ook zeker een ghosttown, lokale dorpjes en bewoners zoutvlaktes big bear lake & highschool/university. Stippel vooral zelf je route uit, zo vergeet je niks. Grandcanyon bij zonsopgang is een aanrader ook ivm de drukte. Een camper is heerlijk je hebt je huis altijd bij en kan zo aardig wat km,s afleggen. USA moet je zien, word verliefd of gaat nooit meer.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Yellowstone National Park • antilope canyon • San Francisco

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    2 reviews
    0 waarderingen

    “New york , las vegas , miami”

    Geplaatst 30-10-2016, gereisd in maart 2016, 3 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Rondreis gedaan, new york een top stad, we zijn hier zo n 10 x geweest, deze stad is verslavend.. altijd weer wat nieuws te zien, geweldige restaurants! Las vegas voor een keer vonden wij leuk, over the top place! ! Niks is te gek daar, wel veel vrijgezellen feesten drank , schreeuwerige mensen. Voor een paar dagen is het goed vertoeven. Miami is geweldig, strand, shoppen, eten, uitgaan, erg schoon en hip. Leuke wijken gezien met hop off en on bustour. Een aanrader.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Central park  • Reuzenrad las vegas • Miami alles is mooi

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,6

    1 review
    0 waarderingen

    “Een prachtige muzikale roadtrip langs de Mississippi. ”

    Geplaatst 13-10-2016, gereisd in september 2016, 2 weken lang, bezocht met vrienden, individuele rondreis met Tenzing Travel

    We startten in Chicago met zijn fascinerende architectuur, het levendige arty Millennium Park, fraaie musea en en Buddy Guy’s Legends. Per huurauto door naar Saint Louis en vandaar de Mississippi gevolgd naar Memphis. Beale Street, veel live blues, het Martin Luther King Civil Rights Museum en natuurlijk Elvis: de Sun Studios en vlakbij Graceland. Voor C&W kun je een uitstapje maken naar Nashville. Wij volgden de mighty river verder naar het historische Vicksburg en daarna een zijsprong naar het oudste stadje van Louisiana: Natchitoches. Via Natchez reisden via de heerlijk rustige snelwegen naar New Orleans: de bruisende en meest on-Amerikaanse stad die er is. In the French Quarter mag alles en gebeurt ook alles: overal blues, rock en jazz optredens, wild uitgedoste mensen in optocht, voodoo en veel drank. We maakten een tocht op de rivier met een steamboat en proefden heerlijke zuidelijke gerechten als gumbo en jambalaya. Hier in het zuiden reden we naar de meer westelijk gelegen swamps vol alligators bij het Henderson lake, via Lafayette (Cajun music!) richting Texas voor nog een paar heerlijke dagen in Galveston aan de Golf van Mexico. Uiteindelijk teruggevlogen via Houston.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Memphis • New Orleans • Henderson Lake

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    1 review
    1 waardering

    “Na elke bocht een nieuw avontuur....”

    Geplaatst 23-07-2016, gereisd in april 2016, 3 weken lang, bezocht met partner, fly-drive

    SF cable train Fishersman.s wharf Golden Gate bridge
    Supervriemdelijke enthousiaste Amerikanen, waar je ook komt
    10.000 km afgelegd en elke km was adembenemend
    Strand van Santa Cruz en San Clemente geweest, mooi, groot en schoon

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    San Francisco • Bryce Canyon  • Moab Arches park Colorado river

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    1

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    16 landen bezocht
    3 reviews
    0 waarderingen

    “Veelzijdige VS en Hawaii”

    Geplaatst 23-04-2016, gereisd in september 2013, 3 weken lang, bezocht met partner

    Een paar jaar terug zijn wij op rondreis geweest door de Verenigde Staten, waarbij we het bekende rondje deden van LA naar Grand Canyon, en weer terug naar de westkust. Een erg indrukwekkende rondreis, waarna we afsloten met een week op tropisch eiland Hawaii.

    Erg leuk tijdens onze rondreis hadden we het in de national parks. Bryce, Zion, Yosemite, en Grand Canyon zijn grote trekpleisters voor toerisme en dat zie je duidelijk terug in de bezoekers. Die komen van heel de wereld. Wel heb je het gevoel dat als je iets verder het park in loopt, of met een helikopter wat verder vliegt, dat je het rijk voor jezelf hebt. Heel indrukwekkend.

    Qua steden is met name San Fransisco een grote aanrader. De sfeer is heel relax en je kan hier makkelijk een aantal dagen vertoeven op doorreis. De golden gate bridge en Alcatraz zijn aanraders als je daar bent. Overige steden, zoals LA en Vegas, zijn wat mij betreft een beetje overrated en niet zozeer de moeite waard. Hooguit voor een dag.

    Hawaii was een reis opzich. Het eiland Oahu biedt genoeg voor iedereen. Van de prachtige Hanuama Bay tot de levendige North Shore en Waikiki beach. Echt een aanrader is om ook naar het binnenland van het eiland te trekken en hier de natuur in te lopen. Voor wie bij wil komen van een vermoeiende reis naar de westkust, zou ik zeker aanraden een weekje Oahu erachteraan te plakken.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Amerika:

    Hanauma Bay - Hawaii • San Francisco • Yosemite National Park

    Mijn Amerika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Amerika reiservaring!

Ben jij onlangs in Amerika geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Noord-Amerika

Amerika essentials

Vlag: Amerika
Beste reistijd: Het hele jaar
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen
Minimum vliegduur: 8 uur
Richtprijs retourticket: € 700
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Evt. dengue, rabiës

Top 3 Amerika specialisten

Tenzing Travel

Tenzing Travel

Specialist Tenzing Travel biedt wel 75 verschillende Amerika reizen en helpt je tevens een reis op maat samen te stellen.
Bezoek website


WTC.nl – World Ticket Center

WTC.nl – World Ticket Center

Ideaal voor de zelfdoener: boek bij WTC voordelig je flydrive of autorondreis VS of een vliegticket plus camperhuur.
Bezoek website


333TRAVEL

333TRAVEL

333TRAVEL biedt een groot aanbod van individuele rondreizen en flydrives naar zowel de Oost- als Westkust van Amerika.
Bezoek website

Meer Amerika reisorganisaties

Djoser
Djoser

Groepsreizen.
Bezoek website

TUI
TUI

Veel rondreizen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Scherp geprijsd.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Individueel & groeps.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

De Nationale Parken.
Bezoek website

Amerika2Go
Amerika2Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

AmerikaCanadaReizen.nl
AmerikaCanada Reizen.nl

Individuele en groepsreizen.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Amerika

Alle bezienswaardigheden in Amerika

Vliegtickets naar Amerika


Meer over vliegen naar Amerika

Hotels in Amerika zoeken

Hotels in Amerika zoeken

Boek je rondreis naar Amerika

Tenzing Travel
1. Tenzing Travel

Amerika reizen op maat.
Bezoek website

WTC.nl – World Ticket Center
2. World Ticket Center

Voordelige flydrives.
Bezoek website

333TRAVEL
3. 333TRAVEL

Individuele rondreizen.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Amerika rondreizen


Vliegtickets Amerika

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Amerika
V.a. 389 Meer over vliegen naar Amerika