Gemiddelde beoordeling Indonesië


Cultuur & bezienswaardigheden

8,8

Gastvrijheid

8,8

Natuur

8,8

Stranden

8,2

Eten

8,6

Gemiddelde beoordeling

8,6
Op basis van 77 Indonesië ervaringen

Reizen naar Indonesië

Een fascinerende cultuur, rijke geschiedenis, fantastische keuken, landschappen vol rijstvelden, vulkanen en regenwoud en honderden tropische eilanden met blauwe wateren en witte stranden: Indonesië is een enorm paradijs dat zowel voor de casual reiziger als de avontuurzoeker eindeloos soelaas biedt. Reizen tussen de eilanden doe je per vliegtuig of ferry. Ter plaatse huur je een scooter of een auto met chauffeur, wat in heel Indonesië populair en goedkoop is.

Vliegtickets Indonesië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Indonesië
V.a. 498 Meer over vliegen naar Indonesië

Overnachten in Indonesië

Vergelijk alle hotels in Indonesië
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Indonesië

Drukte op Java eiland

Borobudur

Zonsopkomst bij de Borobudur tempel.

Java is veruit het dichtstbevolkte eiland van Indonesië met bijna 2 keer zoveel mensen per km2 als in Nederland. De islam is hier nadrukkelijk aanwezig. Toeristisch bekend zijn hoofdstad Jakarta met zijn VOC-verleden, het Nationaal Park Baluran, de machtige Bromo-vulkaan, de theeplantages van Puncak of de famueze tempels van Borobudur met hun spectaculaire zonsopkomst. Ook kun je een van de vulkaankraters bezoeken, zoals Kawah Ij. Hierin ligt een turquoise meer dat omringd is door ruige rotsen en gele zwavelafzettingen.

Bali: the island of Gods

Rijstvelden in de omgeving van Ubud op Bali.

Bali is de parel van Indonesië, een van de bekendste relaxeilanden ter wereld. Op Bali overheerst het Hindoeïsme en vind je talloze schitterende tempels en beelden. De cultuur is hier heel heftig aanwezig; er zijn constant festivals en overal traditionele dansvoordtellingen. Voor nachtleven bezoek je Bali’s drukke zuidelijke kustplaatsen zoals Sanur en Kuta; voor rustieke strandplaatsjes reis je naar het noorden (o.a. de dolfijnen bij Lovina) of oosten (Amed). Het spirituele hart van Bali is kunstenaarsplaatsje Ubud, waar je geweldige fiets- of scootertochtjes kunt maken of je een paar dagen op de yoga of meditatie kunt storten. Andere hoogtepunten ban Bali: de vulkaan Batu, de moedertempel van Besakih, de rijstterrassen van Jatiluwih, de in zee gebouwde tempel Tanah Lot en het koraal bij Menjangan Island, een beschutte hoek in het noordwesten van Bali.

Orang-oetans op Sumatra & Borneo

Orang-oetan in het Tanjung Puting National Park

Orang-oetan in het Tanjung Puting National Park op Kalimantan.

Ooit kwamen Orang-oetans in heel Zuidoost-Azië voor. Nu leven ze alleen nog op Borneo en Sumatra. Een trip naar Sumatra is heel geschikt als je van ruige natuur houdt. Reis vanaf Medan naar het Tobameer, het blauwgroene kratermeer met in het midden het schiereiland Samosir. Ook kun je Orang-oetans bewonderen bij Bukit Lawang in het Gunung Leuser National Park. Hier worden de mensapen getraind om weer zelfstandig in het regenwoud te kunnen leven. Zo ook op Kalimantan, het Indonesische deel van Borneo, waar je een meerdaagse tocht op een traditionele boot kunt maken naar een van de 3 rehabilitatiecentra in Tanjung Puting National Park; Tanjung Harapan, Pondok Tanggui en Camp Leakey.

Onontdekte eilandparadijsjes

Raja Ampat

Het paradijselijke Raja Ampat.

Liever weg van de gebaande paden? Kies dan niet voor het bekende Java of Bali, en zelfs niet voor Lombok met de relaxte Gili Eilanden die zo in trek zijn bij backpackers. Neem een bootje naar het oosten, richting Flores en Komodo. Of bezoek Sulawesi en ga op zoek naar spookdiertjes, makaken en neushoornvogels. Bij de plaats Menado vind je het eiland Bunaken, erg in trek bij mensen die duiken. Ook de eilanden van de Solorarchipel, delen van de Molukken en van Papua zijn nog min of meer onontdekt. Tips: duikparadijs Raja Ampat, Ternate en Karimunjawa.

Alle bezienswaardigheden in Indonesië

Top 3 Indonesië specialisten

Better Places
Better Places

Ontwerp je individuele rondreis samen met Emile, de reisspecialist die er woont. Stuur hem je wensen en hij maakt voor jou een reisvoorstel op maat.
Bezoek website

NRV Holiday
NRV Holiday

Betaalbare Indonesië rondreizen, zowel groep als privé, incl. de minder bezochte bestemmingen!
Bezoek website

Original Asia
Original Asia

De mooiste privé-reizen, geheel op maat en altijd perfect afgestemd op jouw wensen.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Indonesië artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Indonesië

Bekijk de top 10 Indonesië rondreizen

77 Indonesië reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,6
Op basis van 77 Indonesië ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 9,4

    25 landen bezocht
    66 reviews
    3 waarderingen

    “Betoverend Indonesie”

    Geplaatst 15-01-2017, gereisd in juni 2010, 3 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Rondreis gemaakt over Java & Bali. Java vond ik schitterend, prachtige oude tempels met als hoogtepunt natuurlijk de Borobodur en de Prambanan tempel, prachtige natuur en zonsopkomst bij de Bromo Vulkaan. Bali vonden wij een beetje tegen vallen, de mooie stranden hebben wij helaas niet gezien en het is er ontzettend toeristisch. De Para Ulun danu en de Git Git waterval vonden we wel heel mooi, verborgen in de jungle en bij toeval kwamen we uit bij een doden tempel, ook mooi om te zien!
    De mensen in Indonesie zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam en koken kunnen ze als de beste! Proef de beste sate en rijstgerechten, heerlijk!!
    Indonesie is geen duur land, er is voor ieder wat wils, zo hebben wij in budget hotels geslapen maar ook in een prachtig hotel in Bali TIP Sanur Paradise Plaza hotel.

    Geniet ook van het reizen, onderweg zie je de mooiste rijstvelden!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Prambanan • Borobodur • Bromo

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,6

    1 review
    0 waarderingen

    “gastvriendelijke,groen,vuil,arm,mooie eilandjes!”

    Geplaatst 14-01-2017, gereisd in december 2016, 3 weken lang, bezocht met vrienden, zelfstandig

    De mensen zijn heel gastvrij en zeer vriendelijk!!!de eilandjes zijn paradijs zeker lemborgan en gili meno! Ubud is ook de moeite.wij hebben heel het noorden gezien in Bali en bij ons is dat hard tegen gevallen.er is niks te zien zwart zandstrand heel vuil heel veel straathonden en veel zwerfvuil zeker plastiek.als je van groen houd ga dan zeker naar munduk echt de moeite en daar met een gids de botanische tuinen bezoeken!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Lemborgan • Gili eilanden • Ubud en omgeving

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 8
    • Eten: 5
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,4

    29 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “Alles wat je wilt in 1 land”

    Geplaatst 05-01-2017, gereisd in juni 2016, 2 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Indonesië is zo veel meer dan dat ik in het begin had verwacht. De natuur is overweldigend (voornamelijk de watervallen zijn echt een must see!), de stranden zijn goed (wil je wat meer rust? loop een paar honderd meter verder dan waar alle toeristen liggen) en de cultuur is indrukwekkend.

    Er zijn ontzettend veel tempels in Indonesië en de ene nog mooier dan de andere. De mensen zijn erg gastvriendelijk, en helpen je graag verder met je reis. Het eten is daar super goedkoop. Voor nog geen 3 euro p.p. heb je een compleet 3-gangenmenu met 2 drankjes.

    Mijn tip: Sla de olifantenparken over en laat voor het goede doel een zeeschildpadje vrij!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Lovina Beach, Bali • GitGit Waterfall, Bali • Ubud, Bali

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    1 review
    0 waarderingen

    “Bali super ”

    Geplaatst 04-01-2017, gereisd in april 2016, 2 weken lang, bezocht met partner

    We zijn afgelopen jaar 2weken naar Bali geweest. Super mooi om tempels etc te bezoeken. Het eten heerlijk en goedkoop. Lekker warm water. Snorkelen kan niet gelijk vanaf strand ivm gras. Maar er zijn mooie plekken om met boot naartoe te gaan. We hebben hele grote zeesterren bij het hotel gezien toen het eb was.
    Theeplantages en natuurlijk moet je de Rijstvelden bezoeken.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Tempels  • Zeesterren  • Rijstvelden

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,4

    1 review
    0 waarderingen

    “Bali:relaxen en bewonderen!”

    Geplaatst 03-01-2017, gereisd in oktober 2016, 3 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Bali is in 1 woord samen te vatten:fantastisch ! Wij zijn totnutoe 2x geweest maar dat gaat zeker meer worden.De 1e keer was helemaal overweldigend,de prachtige natuur,de sfeer,de vriendelijke mensen en niet te vergeten,het heerlijke eten.De reis is even afzien maar als je er bent is het dat meteen waard.De hotels waar we verbleven waren mooi en schoon.Zeker iets wat het vermelden waard is. Dan de prachtige tempels,adembenemend mooi.....De intens groene kleuren van de natuur,om nooit te vergeten!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Sanur • seminyak • Ubud en omgeving

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,4

    1 review
    0 waarderingen

    “Bali en Gili Eilanden (Air / Meno)”

    Geplaatst 14-11-2016, gereisd in oktober 2016, 3 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    Wij zijn gereisd naar Bali en Gili Air en Gili Meno. Op Bali zijn de mensen vriendelijk en gastvrij. natuurlijk willen ook zij geld verdienen, maar niet op een vervelende manier. Tempels zijn er vele. Degene die de meeste indruk heeft gemaakt is de Gunung Kawi. een tempel uit de 11e eeuw. waar nog niet heel veel toeristen zijn te vinden. de omgeving is er super. Rijstvelden, bergen, stromend water in een beek en daar omheen koningsgraven. Heel bijzonder!
    De Gili eilanden vond ik zwaar overrated! het is er mooi.. maar bounty eiland?? honeymooneiland?? nee dat echt niet! Mensen zijn niet vriendelijk, spreken minder goed engels en wij vonden het heel vreemd om een moslima te zien lopen met flesjes Bintang voor toeristen. Het zeewater is supermooi en je kunt er lekker snorkelen. De verse vis van de barbecue was echt super! je wijst je vis aan en een tijdje later ligt het kant en klaar op je bord. Gili Air vonden wij iets te druk. Weinig ruimte voor de natuur. Wel leuk is dat je het eiland rond kunt lopen. Gili Meno hadden wij een beter gevoel. Meer groen te zien ipv alleen maar hotels, duikcentra en restaurantjes. Omdat het koraal zo dicht op de kust ligt super mooi om te snorkelen. Maar neem wel je waterschoenen mee! anders is er bijna niet in en uit het water te komen. Behalve het strand net naast de "haven" daar is het lekker zand met wat grote stenen in het water. beter zonder schoenen het water in te komen en super mooie vissen te zien onder water. De heen en terugreis hebben wij geboekt bij een organisatie die ons ook vanaf onze accomodatie op haalde en weer terug bracht. Een stuk goedkoper dan dat je met de taxi die kant uit moet, maar je zit wel in busjes gepropt. De organisatie is echt op zn Balinees. Chaotisch! Goed alles in de gaten houden en anders vragen!
    Als je naar Sanur gaat moet je op het begin van je verblijf zeker een keer eten in de Pasar. Dit is een avondmarkt met allerlei kleine warungs op wielen waar je super lekker en voor heel weinig kunt eten, zittend aan tafels tussen locals en andere toeristen. Ook is Sanur een mooie uitvalsbasis voor dagtrips.
    Ubud vonden wij in eerste instantie erg toeristisch! Wat een mierennest!! Ons hotel zat net even van de drukte af. en 5 min lopen vanaf het centrum. 5 min. de andere kant uit liep je in de rust! middenin de rijstvelden! heerlijk gegeten en geschuild vanwege een tropische bui. Monkey Forrest is leuk om doorheen te lopen. Wij zijn op dagtrip naar de Jatiluwih rijstvelden en de Ulun Dawa Beratan geweest. Door de rijstvelden kun je wandelen . wat een rust! en wat voel je je klein en nietig als je om je heen alleen maar rijstvelden ziet. Echt super mooi! De tempel bij het Beratan meer is heel mooi. Indrukwekkend omdat er net een ceremonie bezig was, waarbij je je bijna een indringer voelt omdat je zo staat te kijken. Dat gevoel geven zij je totaal niet!

    Al met al een super mooi land met vriendelijke mensen, super mooie natuur, cultuur en heerlijk eten voor weinig geld.
    Ons ticket was de helft van ons budget voor een reis van 3 weken. Wij verbleven steeds in middenklasse hotels voor 25-31 euro per nacht prima te doen!!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Gunung Kawi • Sanur • Ubud - rijstvelden

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    14 landen bezocht
    3 reviews
    0 waarderingen

    “Zooo mooi!!”

    Geplaatst 17-02-2016, gereisd in april 2014, langer dan een maand, bezocht met partner, zelfstandig

    Van Sumatra via Java naar Bali en Lombok gereisd.
    Van moeilijk begaanbaar, maar zulke mooie natuur op Sumatra naar cultureel Java met de prachtigste vulkanen en op en top strandvakantie afgewisseld met de tempels op Bali. Op Sumatra olifanten bekeken in Tangkahan en Oerang oetans in Bukit Lawang. Zo mooi, maar let op! Over 100km met de auto doe je al snel 6uur. Maar het levert je wel iets op! Terwijl bijna alle toeristen de bromo-vulkaan bezoeken ben ik naar het vulkanisch gebied rond Bandung/Garut geweest. Niet zo toeristisch en mooi! Adembenemend! Via Yogajakarta naar Bali gevlogen en daar alles bekeken, via de locale aanbieders van tourtjes, prima te doen! En als kers op de taart 2 weken de gili's!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Gili eilanden • Tangkahan • Batu Karas

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    1 review
    0 waarderingen

    “Rust, gastvrijheid en cultuur ”

    Geplaatst 14-02-2016, gereisd in november 2014, 3 weken lang, bezocht met partner, individuele rondreis

    Rondreis met privechauffeur door Java, Gili Trawangan en Bali. Must do zijn de motorloze Gili eilanden en een biketour in Ubud door de rijstvelden. Breng in Java ook een bezoek aan de Bromo en Ijen vulkaan voor een prachtige zonsopgang.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Ubud • Gili Trawangan • Kuta

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    4 reviews
    0 waarderingen

    “Java & Bali”

    Geplaatst 24-01-2016, gereisd in april 2015, 3 weken lang, bezocht met vrienden, zelfstandig

    In het voorjaar van 2015 hebben wij Indonesië bezocht. De eilanden Java & Bali. Er is een heel groot verschil tussen de toeristische en minder toeristische plekken. Maar wat me het meest is bijgebleven zijn de vriendelijke en gastvrije mensen, de natuur met zoveel verschillende kleuren groen dat ik ze niet eens kan opnoemen, het heerlijke eten en op beide eilanden zijn er vele mooie plekjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! Ook hebben we een aantal actieve activiteiten gedaan die je zeker niet mag missen! Bijvoorbeeld het raften in Ubud, de gave natuur die je dan tegen komt zie je nergens! Ook zijn we gaan mountainbiken vanaf de vulkaan op Bali wat ook zeker de moeite waard is want je komt op plekken waar je met de auto niet kan komen. Tijdens deze tocht hebben we ook de lokale bevolking gesproken en kwamen we langs een klein schooltje waar de kinderen naar ons zwaaide en op de foto wilde.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Ubud en omgeving • Menjangan • Kawah Ijen

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    6 reviews
    0 waarderingen

    “Sumatra, je kijkt je ogen uit. Te gek!”

    Geplaatst 10-01-2016, gereisd in juli 2015, 2 weken lang, bezocht alleen, zelfstandig

    Mijn ogen uitkijken heb ik zeker gedaan, wauw!
    Soms van verbazing, maar meestal vanwege de schoonheid van het eiland.
    Zo veelzijdig, en nog beter: Het is er nog niet volledig voor de toerist aangepast, je ziet echt hoe de mensen er leven, en daar mag jij van mee genieten! Hoe bijzonder is dat tegenwoordig nog?
    Ik zeg tegen iedereen dat ik de meest bizarre dingen in Sumatra heb meegemaakt, en de meest fantastische dingen. Maar juist dát trekt mij, een toeristisch land waarbij alles zodanig verwesterd is vind ik eigenlijk doodzonde. Helaas heb ik slechts het noorden van Sumatra kunnen bekijken, het eiland is zo groot dat ik langer de tijd nodig had gehad om meer te zien.

    Toch blijf ik iedereen écht altijd Sumatra aanraden!! Het was een geweldig bijzondere ervaring
    In de bestemmingsreview is per bestemming in Sumatra te lezen wat ik er apart beleefd heb.
    Tips!
    - Lonely planet heeft mij bij goede guesthouses en hostels gebracht!
    - Couchsurfing is wanneer je alleen gaat reizen erg handig, zo heb je toch een aanknopingspunt. Ook als je niet alleen bent is het gewoon super leuk om locals te ontmoeten.
    - Laatste tip, gebruik je verstand én gevoel. Voelt het ergens niet veilig, ga gewoon weg of kap het af.

    Verder onvergetelijke ervaring gehad in Sumatra! En dan heb ik slechts het noorden kunnen bezoeken. Zuiden staat ook nog op mijn lijstje

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Indonesië:

    Pulau weh • Banda Aceh • Bukit Lawang

    Mijn Indonesië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Indonesië reiservaring!

Ben jij onlangs in Indonesië geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Azië

Indonesië essentials

Vlag: Indonesië
Beste reistijd: April t/m oktober
Visum nodig? Ja, on arrival
Minimum vliegduur: 16 uur
Richtprijs retourticket: € 750
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. BMR, buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Indonesië specialisten

Better Places

Better Places

Ontwerp je individuele rondreis samen met Emile, de reisspecialist die er woont. Stuur hem je wensen en hij maakt voor jou een reisvoorstel op maat.
Bezoek website


NRV

NRV

Misschien wel het breedste aanbod aan betaalbare Indonesië rondreizen, zowel groep als privé, incl. de minder bezochte bestemmingen!
Bezoek website


Original Asia

Original Asia

Original Asia is een creatieve en innovatieve touroperator met veel oog voor detail. De mooiste privé-reizen, geheel op maat en altijd perfect afgestemd op jouw wensen.
Bezoek website

Meer Indonesië reisorganisaties

Indonesië Online
Indonesië Online

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek website

TUI
TUI

Rondreizen & Bali vakanties.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Individuele, groeps- en singlereizen.
Bezoek website

Local Hero Travel
Local Hero Travel

NIEUW concept: lokaal boeken.
Bezoek website

Indonesië2Go
Indonesië2Go

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Budget rondreizen met NL-reisleiding.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Groepsreizen & familiereizen.
Bezoek website

333TRAVEL
333TRAVEL

Individueel en op maat.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Indonesië

Alle bezienswaardigheden in Indonesië

Vliegtickets naar Indonesië


Meer over vliegen naar Indonesië

Hotels in Indonesië zoeken

Hotels in Indonesië zoeken

Boek je rondreis naar Indonesië

Better Places
1. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek website

NRV
2. NRV

Zowel groep als privé rondreizen.
Bezoek website

Original Asia
1. Original Asia

De mooiste privé-reizen, geheel op maat.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Indonesië rondreizen


Vliegtickets Indonesië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Indonesië
V.a. 484 Meer over vliegen naar Indonesië