Gemiddelde beoordeling Nepal


Cultuur & bezienswaardigheden

8,9

Gastvrijheid

9,2

Natuur

9,3

Stranden

0,0

Eten

7,7

Gemiddelde beoordeling

8,8
Op basis van 26 Nepal ervaringen

Reizen naar Nepal

Na jaren van politieke onrust is Nepal weer relatief rustig, dus nu is een goed moment om de Himalayastaat te bezoeken. Het land van Kumari herbergt het indrukwekkendste berglandschap ter wereld met rijstterrassen en besneeuwde bergtoppen, lieflijke dorpjes en woeste rivieren. Het is een godenrijk op eenzame hoogte. Qua spiritualiteit en rijkheid van cultuur kan Nepal zich moeiteloos meten met grote benedenbuur India, en ook de lokale curries zijn er goddelijk!

Vliegtickets Nepal

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nepal
V.a. 466 Meer over vliegen naar Nepal

Overnachten in Nepal

Vergelijk alle hotels in Nepal
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Nepal

Koningsstad Kathmandu & Pokhara

Boudhanath Stupa, Kathmandu

De Boudhanath Stupa in Kathmandu.

In spiritueel Kathmandu wandel je langs paleizen en tempels op het Durbar Plein, kroegjes en eettentjes in de wijk Thamel of door traditionele volksbuurten, waar het altijd bruist van ambachten en handel. Bij speciale Ghats in Pashupatinath, langs de oevers van de Bagmati worden lijken verbrand. Ja, Kathmandu is een aanslag op het gemoed. De Himalaya duikt regelmatig op in doorkijkjes. Ga vanuit Kathmandu mountainbiken in de groene Vallei en breng een bezoek aan Bhaktapur en Patan. Reis met de bus naar de stad Pokhara, schitterend gelegen rond een prachtig meer en vlakbij spectaculaire bergen, om te hiken, zwemmen of roeien in een koel bergmeer, met uitzicht op de hoogste bergkammen ter wereld.

De Himalaya & de Mount Everest

Vlucht over de Mount Everest in Nepal

Van de 10 hoogste bergen ter wereld, liggen er 8 in Nepal. Van het Himalayagebergte is de Mount Everest (8.850m) de hoogste, gelegen op de grens met Tibet. Als je de Mount-Everest (deels) wilt beklimmen, vlieg je eerst naar het geïsoleerde plaatsje Lukla. Een avontuur op zich, want het vliegveldje van Lukla staat op de lijst van meest gevaarlijke luchthavens in de wereld; landen en opstijgen is echt een uitdaging. Een trekking door de Himalaya hoeft uiteraard niet naar de Mount Everest te gaan, ook meerdaagse tochten langs de voet van de Annapurna zijn mogelijk. Zowel vanuit Kathmandu als Pokhara zijn talloze georganiseerde trips te boeken, van één of enkele dagen tot wekenlange hikes en klimtochten.

Wildlife spotten in Chitwan Park

Chitwan National Park

In het zuiden van Nepal, op de vlaktes van de Terai, ligt het Chitwan National Park. Hier kun je wandelen door het regenwoud. Of je trekt vanuit je lodge op olifanten of in een boomstamkano de jungle in. Neushoorns, tijgers, apen, krokodillen, luipaarden en tropische vogels zijn de grootste attracties.

Alle bezienswaardigheden in Nepal

Top 3 Nepal specialisten

Nepal Online
Nepal Online

Stel zelf de Nepal reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

FOX heeft een uitgebreid aanbod aan privéreizen, singlereizen en groepsreizen naar Nepal, al dan niet in combinatie met India.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Sawadee biedt zowel groepsrondreizen als familiereizen door Nepal, en tevens combireizen met India of Tibet.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Nepal artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Nepal

Bekijk de top 10 Nepal rondreizen

26 Nepal reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,8
Op basis van 26 Nepal ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,5

    20 landen bezocht
    28 reviews
    0 waarderingen

    “Nepal ontdekken zonder een hike in de Himalaya”

    Geplaatst 28-03-2017, gereisd in augustus 2013, 2 weken lang, bezocht met familie, zelfstandig

    Vanuit India kwamen we de grens over naar Nepal. Je merkt gelijk een groot verschil. Het is relaxed. Rustiger. Bestaat voornamelijk uit mooie natuur en heeft een heel andere cultuur. De mensen zij zo lief. Ze zijn niet heel opdringerig maar wel ontzettend vriendelijk. Nepal is een goedkoop land en makkelijk te bereizen. Maar dat het makkelijk en goedkoop is betekent niet comfortabel. De busreizen duren lang, de plekken zijn gemaakt voor iemand met een Aziatische lengte en zeker niet voor Europesen. Dit is dus vaak echt even afzien geweest. Maar als je dan naar buiten blijft kijken en de bergen van de Himalaya langs ziet blijven komen, maar het veel weer goed.

    Omdat Nepal een enorm arm land is verkoopt de overheid een groot deel van de stroom die Nepal opwekt aan India. Hierdoor valt super vaak de stroom uit. In de winter hebben ze soms 16-20 uur per dag geen stroom. Dit is wel even irritant vooral als je extra betaald voor een kamer met airco en er dan achter komt dat deze bijna niet werkt. Wel is overal wifi en lekker eten! Er zijn veel activiteiten te doen, zo zijn we gaan kanoën, paragliden en raften. We hebben zelf besloten om niet te gaan hiken, ook al is dat waar de meeste mensen voor komen in Nepal, je kan hier ook prima 2 weken doorbrengen zonder en voet te zetten op de bergen van de Himalaya. Het land heeft nog veel meer te bieden. Echt een aanrader en als ik de kans krijg ga ik meteen weer terug om te zien hoe het land nu is, en nieuwe plekken te ontdekken.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Pokhara • Chitwan National Park • Katmandu

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    4 reviews
    0 waarderingen

    “Prachtig, zelfs in het regenseizoen ”

    Geplaatst 20-02-2017, gereisd in juli 2014, langer dan een maand, bezocht alleen, zelfstandig

    Nepal is een prachtig land en zeker geschikt om individueel rond te reizen. Heb me als vrouw alleen geen moment onveilig gevoeld. De mensen zijn zeer gastvrij en behulpzaam om je de weg te wijzen en dergelijke. Ondanks dat het regenseizoen was toch kunnen genieten van uitzicht op hoge bergtoppen in Pokhara, maar dat was wel zeldzaam.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Pokhara • Bhaktapur  • Kathmandu

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    15 landen bezocht
    10 reviews
    0 waarderingen

    “Bijzondere omgeving en erg dankbare mensen”

    Geplaatst 16-02-2017, gereisd in maart 2016, langer dan een maand, bezocht alleen, zelfstandig

    Nepal is bijzonder vanwege de enorme gastvrijheid. De mensen zijn erg dankbaar voor de toeristen die komen en zo een bijdrage kunnen leveren aan de opbouw na het herstel van de aardbeving. De natuur is mooi, maar wordt wel verwoest door afval. Wees bewust van welke bijdrage jij wilt leveren aan het toerisme en aan het opbouwen van het land. Nepal heeft hele mooie plekken, zorg ook dat dat zo blijft.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Pokhara  • Kathmandu en Bhaktapur

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 9
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    3 reviews
    1 waardering

    “Nepal, een ervaring op zich!!”

    Geplaatst 15-01-2017, gereisd in oktober 2016, 3 weken lang, bezocht alleen, zelfstandig

    In Nepal was ik voor vrijwilligerswerk. Ik heb meegeholpen in een wederopbouwproject na de aardbeving in april 2015. De Nepalezen zijn enorm vriendelijk en ontzettend dankbaar voor alle hulp die ze krijgen. Het is een optimistisch volk die met weinig (lees niks) genoegen nemen en erg blij zijn!
    Als je aankomt in Nepal heb je meteen de cultuur shock te pakken. Zelf was ik nooit eerder in Azie geweest, maar het was zeker weten wennen. De mensen, de gewoontes, de geuren...
    Het is een prachtig land. Wij hebben in onze weekenden Kathmandu bekeken, het Chitwan National Park bezocht en een trek naar Poon Hill gedaan in het Annapurna gebergte. Het Chitwan National Park hadden wij het meeste zin in. Hier verheugden wij ons al op vanaf het moment dat we een vliegticket naar Nepal boekten. Maar dit viel tegen. De busrit er naar toe was een hel. Een 10 uur durende rit in een bus die veel te heet was. De weg door de bergen is bijna niet begaanbaar maar wordt gelukkig opgeknapt. We hebben mooie dingen gezien qua safari, maar we twijfelden erg of het allemaal wel natuurlijk was. De olifanten stonden aan kettingen vast en konden geen stap zetten. Het was leuk, maar niks meer dan dat wat ons betreft.
    Kathmandu is ook een ervaring op zich. Het is er enorm druk. Veel verkeer, kleine autootjes en busjes, armoedige fietstaxi's, heel veel stof (en dus mondkapjes) en erg krappe straten. Maar ook een heel aantal mooie pleinen, en veel gezelligheid. Wat echt een aanrader is in Kathmandu, is de pachupatinath tempel. Hier zie je de openbare crematie van mensen die net overleden zijn. Een erg indrukwekkend ritueel.
    In ons derde weekend hebben we een meerdaagse wandeling gemaakt richting poon-hill. Zeker een aanrader. Op internet wordt het als 4-5 daagse trip aangegeven. Maar wij hebben het in 3 dagen gedaan. We zijn in twee dagen naar 3000 meter geklommen en in één dag naar beneden, met veel spierpijn als gevolg. Maar het kan :) Als je meer tijd hebt kun je een langere tocht maken. Let wel op: Neem meer dan voldoende roupies mee want je kunt nergens pinnen! Je bent echt wel weg van de bewoonde wereld. Neem ook voldoende kleding mee want zelfs onder een dikke deken zijn het zeer koude nachten!!
    Startpunt van de tocht is het stadje Pokhara. Een backpackers stadje waar echt een hele leuke sfeer hangt! Ook het meer in Pokhara is mooi om te bekijken! De busreis hier naar toe is ook lang, maar de weg is veel beter. Was een prima rit.
    Door de weeks waren wij aan het bouwen in de Kathmandu valey. Ook een heel mooi gebied met alleen maar bergen, rijstvelden en groen.

    Als laatste; het eten beoordeel ik het een 5 omdat ik niet zo van oosters eten houd. Het eten is er prima. In Kathmandu vind je zelfs wel een Italiaan of een Franse bakkerij.

    Persoonlijk vind ik alles aan Nepal mooi. Wij zijn er veel te kort geweest.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Pachupatinath tempel • Pokhara • Poon Hill

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 8
    • Eten: 5
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,3

    25 landen bezocht
    66 reviews
    3 waarderingen

    “Magisch Nepal”

    Geplaatst 15-01-2017, gereisd in oktober 2011, 1 week lang, bezocht met partner, groepsrondreis met FOX Verre Reizen

    Na 2 weken India komen we in Nepal, wat een rust en mooie natuur! Onze hoogtepunten:
    Kathmandu, Met de Bouddhanath, wat voel je je klein als je hier bij loopt. En natuurlijk Durbar square, je krijgt het gevoel een stap terug in de tijd te hebben gedaan. Ook pashupatinath was heel indrukwekkend, prachtig geschminkte Sadu mannen.
    Pokhara, een gezellig stadje met leuke bars en restaurants. Prachtige omgeving tussen de bergen.
    Citwan National park, prachtige natuur met veel wild. Slaap hier in een hutje, lekker back to basic. Je kunt hier ook olifanten bezoeken, dit was voor ons geen positieve ervaring, er word aangegeven dat ze goed zijn voor de olifanten en dat ze gered zijn maar als snel zien wij een olifant vast staan en er word er op olifanten gereden,..... we hadden achteraf een schuldgevoel (toen werd hier nog niet zoveel aandacht aan besteed) Geen aanrader!

    Vriendelijke mensen in Nepal, ook vrij rustig en niet opdringerig. Wij zijn hier 1 week geweest maar denk dat je hier makkelijk 3 weken rond kan rijzen. Er is veel te zien, zeker voor natuur liefhebbers! Nepal is geen duur land, overnachten kan goedkoop maar ook duur en eten/drinken doe je tussen de 10 'a 20 euro per dag.


    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Kathmandu en Bhaktapur • Pokhara • Chitwan National Park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,5

    1 review
    0 waarderingen

    “Adembenemd ”

    Geplaatst 20-11-2016, gereisd in maart 2013, 3 weken lang, bezocht alleen, groepsrondreis

    Nepal is een adembenemend land vol prachtige landschappen. Het was een lange en zware tocht om de top te bereiken van Annapurna Base Camp door het Hinalaya gebergte maar wat was het mooi. Ik heb nadien vele landen bezocht maar een land zoals Nepal kan niemand zich voorstellen. Nepal heeft al mijn verwachtingen overtroffen en zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn leven. Bedankt Nepal voor deze onwijs mooie ervaring!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Annapurna base camp • Pokhara • Chitwan National Park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    11 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Unieke adembenemende nieuwe wandelroute Annapurna”

    Geplaatst 22-04-2016, gereisd in december 2015, 2 weken lang, bezocht alleen, individuele rondreis

    Toch aangedurfd rechtstreeks bij het Nepalese reisbureau Himalayan Dream Team (www.himalayandreamteam.nl met Nederlandse teksten) te boeken. Fantastische ervaring. Het wordt gerund door Indira en haar vrouwelijke staf die als relatief jonge reisorganisatie zich weten te onderscheiden van de vele anderen. Zo ben ik naar Mohare Hill in Annapurna gereisd, een hele nieuwe bestemming, af van de gebaande paden en belandt in een Tibetaanse lodge, op 3300 meter met een fantastisch uitzicht op de Himalaya's. Ik voelde me echt een ontdekkingsreiziger, maar gelukkig had ik ook heel veel steun aan de professionele gidsen van Indira. Alles tot in de nop verzorgd met goed eten en bijzondere lodges op mooie plekken. Zo ongerept als de Himalaya's kunnen zijn, dat kom je nergens tegen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Kathmandu • Pokhara • mohare hill

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    4 reviews
    0 waarderingen

    “Puur genieten!”

    Geplaatst 16-03-2016, gereisd in april 2014, langer dan een maand, bezocht met partner, zelfstandig

    Geweldig land. Al 2 keer geweest en telkens genoten. De gehele sfeer, geuren, vriendelijkheid en natuurlijk de prachtige bergen.
    Schitterende trekking gedaan rondom het Manaslu gebergte en daarna op eigen houtje op de mountainbike door de Kathmandu-vallei. Genieten!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Manaslu • Bhaktapur • bergdorpjes

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    37 landen bezocht
    4 reviews
    0 waarderingen

    “Namaste Nepal”

    Geplaatst 22-02-2016, gereisd in maart 2014, langer dan een maand, bezocht alleen, zelfstandig

    De beste periode om Nepal te bezoeken is oktober - november en maart - april omdat dan de himalaya's het beste te zien zijn. Ook is er dan geen sprake van regen waardoor een trekking tot de mogelijkheden kan behoren. Een trekking kan gedaan worden bij de mount everest of het annapurna gebergte. Rondom de annapurna zijn meerdere trekkingen mogelijk variërend in dagen. Zo kan de basecamp in acht dagen gedaan worden in combinatie met poonhill. Als je langer onderweg wilt zijn dan kan dit ook door een roundtrip te doen van ongeveer drie weken. De perfecte uitvalbasis is hiervoor pokhara. Je komt hier makkelijk door vanuit kathmandu de toerist bus te nemen. Vergeet vanuit kathmandu niet om bhaktapur te bezoeken. Een van de meest culture plekken in Nepal! Neem niet de greenlines tenzij je wilt betalen voor extra stops onderweg en een buffet lunch. De tickets bij greenlines zijn €15-, duurder. Een ritje naar pokhara mag ongeveer €10-, kosten.
    Verblijf ik pokhara om uit te rusten voor de trekking en achteraf. Het is een oase van rust aan het meer met vele barretjes en wasserettes. Dit is een welkome bijkomstigheid na een inspannende trekking. Hierna kun je naar Chitwan om wild (olifanten, neushoorns, luipaard) te spotten! Maart is een perfecte tijd omdat alles mooi in bloei staat! Enjoy!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Annapurna base camp • Pokhara • Chitwan National Park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    16 landen bezocht
    2 reviews
    2 waarderingen

    “Magisch Nepal”

    Geplaatst 12-12-2014, gereisd in februari 2005, langer dan een maand, bezocht met partner, zelfstandig

    Tip : neem de tijd voor Nepal, ik zou min 4 weken gaan, er is zoveel te zien en meestal ben je ook een paar dagen ziek. Ik ben zelf 8 weken geweest en ben met pijn in mijn hart vertrokken, vond het nog te kort. Nepal is zo indrukwekkend en divers. Het was de mooiste reis die ik tot nu toe gemaakt heb!

    Je begint en eindigt de reis in de hoofdstad Kathmandu. Wanneer je op de vliegveld staat is het bijzonder overweldigend wanneer de taxi chauffeurs je mee proberen te krijgen in hun taxi! Blijf rustig, vriendelijke duidelijk en hou je spullen goed in de gaten.
    Eenmaal in Kathmandu waan je je in een geheel andere wereld, het is kleurrijk en bijzonder. de tempels zijn rijkelijk versierd met de gekleurde gebedsvlaggetjes, ze zijn prachtig! De stad heeft iets mystiek, overal riksja's en tuk tuks (taxi's) , mannen hand in hand, de geuren en kleuren zijn heel anders dan wij in Nederland gewend zijn. Je moet het gezien hebben om het te kunnen begrijpen. Je kunt er heerlijke broodjes en gebakjes eten in de "Duitse" bakkerijtjes.
    Kijk uit waar je eet! Check of het er druk genoeg is en neem geen ovenschotel of salades, mijd ook ijs in je drankjes. Een voedsel vergiftiging heb je hier zo opgelopen. Ik werd ziek van een lasagne.. snik

    Bekijk het Durbar plein, de boeddhistische stupa’s en de hindoeïstische heiligdommen.
    Pashupatinath is de belangrijkste hindoe tempel in Nepal, gelegen aan de Bagmati rivier. Dit is zeer indrukwekkend, men cremeert daar aan de oever van de Bagmati rivier zijn doden.
    Bezoek ook Bouddhanat, dit is een boeddhistische tempel met zijn vele gebedsmolens en de vele Tibetanen die er komen om te bidden. Wij waren er met het boeddhistische nieuwjaar, heel mooi zoals alle mensen langs de gebedsmolens lopen en je de mantra (Om mani padme hum) hoort zingen!

    Bhaktapur, de andere koningsstad in de Kathmandu vallei. Werkelijk je loopt er in een musea! Ontzettend mooi en als het even kan neem een lokale gids, ze kunnen je de meest mooie verhalen vertellen over de tempels! We hadden een heel mooi hotel op het plein met een terras op het dak, mooi uitzicht!

    Vanuit Pokhara kun je met een gids en drager (die we in Kathmandu hebben geregeld) de veertiendaagse trektocht naar het Annapurna base camp maken. Het is een super mooie maar fysiek inspannende tocht. Je gaat door verschillende landschappen en het is wonderschoon, eenmaal in de base camp waan je je op het dak van de wereld! Dit is wat ik Magisch noem!!

    Na deze inspannende weken in de Himalaya lekker bijkomen in Chitwan NP waar je op de rug van een olifant op zoek kunt naar de Indische neushoorn. We zijn er uitgenodigd op een Nepalese bruiloft, super leuk om mee te maken! Wat zijn Nepalezen gastvrij. We hebben ook met een gids een wandeling gemaakt en een kano tour. Spannend, je ziet de kaaimannen op de oever zonnen en daar zit je dan in je smalle kano. De buurman kwam ons ophalen met de vraag of we een van zijn olifanten wilde wassen in de rivier, met een baksteen de olifant boenen in de rivier. Ik ben dol op Olifanten dus ook de Nepalese olifanten breeding center bezocht waar we 2 baby olifantjes voerden en tikkertje met ze speelden, ze liepen los en een van hen was behoorlijk ondeugend, hihi.

    In de Kathmandu hebben we nog fietsen gehuurd om de vallei een dagje te verkennen, fietsen langs de velden met de mooie gele bloemen en onbekende dorpjes bezoeken. We werden uitgenodigd om in ons vaste restaurant om momo's te leren maken, gezellig met de koks in de keuken en daarna lekker smikkelen.

    Ik heb lang nog niet alles verteld, maar ik kan je zeggen dat je een keer in je leven in Nepal geweest moet zijn. Wat een super reis! Wij waren er in de winter en dat is daar behoorlijk koud dus zou ik je adviseren om ff te checken wat de beste maanden zijn om te reizen en op trekking te gaan. Veel plezier!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Nepal:

    Annapurna base camp • Bhaktapur • Chitwan Natural park

    Mijn Nepal beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    2

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Nepal reiservaring!

Ben jij onlangs in Nepal geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Azië

Nepal essentials

Vlag: Nepal
Beste reistijd: Maart t/m mei, september, oktober
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen.
Minimum vliegduur: 11 uur
Richtprijs retourticket: € 750
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. BMR, buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Nepal specialisten

Nepal Online

Nepal Online

Stel zelf de Nepal reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

FOX heeft een uitgebreid aanbod aan privéreizen, singlereizen en groepsreizen naar Nepal, al dan niet in combinatie met India.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt zowel groepsrondreizen als familiereizen door Nepal, en tevens combireizen met India of Tibet.
Bezoek website

Meer Nepal reisorganisaties

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Scherpgeprijsd & NL-reisleiding.
Bezoek website

333TRAVEL
333TRAVEL

Specialist in privé reizen.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Inclusief Nepal familiereis!
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Specialistisch advies.
Bezoek website

NRV
NRV

Individueel met privéchauffeur.
Bezoek website

Nepal 2 Go
Nepal 2 Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Natuur- en wandelspecialist.
Bezoek website

Better Places
Better Places

Lokale specialisten.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Nepal

Vliegtickets naar Nepal


Meer over vliegen naar Nepal

Hotels in Nepal zoeken

Hotels in Nepal zoeken

Boek je rondreis naar Nepal

Nepal Online
1. Nepal Online

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
2. FOX Verre Reizen

Privéreizen, singlereizen & groepsreizen.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Ruim rondreis aanbod.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Nepal rondreizen


Vliegtickets Nepal

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nepal
V.a. 466 Meer over vliegen naar Nepal