Gemiddelde beoordeling India


Cultuur & bezienswaardigheden

8,9

Gastvrijheid

7,8

Natuur

7,1

Stranden

5,1

Eten

8,3

Gemiddelde beoordeling

7,4
Op basis van 33 India ervaringen

Reizen naar India

India is voor de doorgewinterde reiziger. In elk geval voor mensen met een sterk gemoed en een vrije geest. Nergens maakt het straatbeeld zoveel indruk, maar nergens ook zijn mensen zo mooi en kleurrijk en wordt het dagelijks leven zo overheerst door spiritualiteit. Wees niet te bang voor India. Ga mee in het straatleven van Oud-Delhi of Calcutta, ontdek sprookjespaleizen in Rajasthan, zie hindoes baden in de Ganges, aanschouw het wereldwonder van de Taj Mahal, chill op de vrijgevochten stranden van Goa en vaar over de tropische backwaters van Kerala. Het drukke straatleven, de geuren en kleuren, de hitte en soms schrijnende armoede en hygiëne: India is een heftige bestemming, geestelijk en lichamelijk. Sommige reizigers krijgen maagproblemen en kunnen het land na een paar dagen wel vervloeken. Wees dus gewaarschuwd. Maar weet ook dat als India je eenmaal te pakken heeft, je voorgoed verkocht bent. Om heel India te bereizen, moet je een jaar uittrekken. Richt je dus opeen specifieke regio. Voor first timers is het noorden, rond New Delhi en de provincie Rajasthan een goede keuze.

Vliegtickets India

Vind de goedkoopste vliegtickets naar India
V.a. 393 Meer over vliegen naar India

Overnachten in India

Vergelijk alle hotels in India
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in India

New Delhi & Rajasthan

Jama Masjidmoskee, New Delhi

De Jama Masjidmoskee in New Delhi.

Wie naar Noord-India reist, ontkomt niet aan New Delhi. De chaotische hoofdstad is een keiharde confrontatie met een compleet andere wereld. Veel toeristen reizen direct verder, maar een paar dagen Delhi zijn een essentieel onderdeel van je India-beleving. Vooral het islamitische Oud-Delhi, het meest authentieke deel, mag je niet missen. Rond de imposante Jama Masjidmoskee stikt het van de levendige en kleurrijke winkeltjes, toeterende en bellende motor- of fietsriksja’s en kleine eetstalletjes waar je de heerlijkste kebabs, chaat (hartige snacks) en lassi’s (yoghurtdrankjes) kunt kopen. Zo’n 100 kilometer ten zuidwesten van Delhi begint Rajasthan, de meest exotische deelstaat van India. Rajasthan is een betoverende mengelmoes van weelderige paleizen, machtige forten, droge woestijnen, kleurrijke markten en schitterend geklede mensen met grote tulbanden of sierlijke sari’s. Bezoek sowieso de fabuleuze steden Jaipur, Jodhpur, Udaipur en de gouden woestijnstad Jaisalmer.

Natuurschoon in Kerala & Backwaters

Kerala

De Backwaters van Kerala.

In het uiterste zuidwesten van India vind je de staat Kerala. Een langgerekte strook land langs de Arabische Zee, net iets kleiner dan Nederland, met rijstvelden, stranden en palmen aan de oevers. Achter de kustlijn vind je grote meren, kanalen en rivieren, die samen bekendstaan als de ‘Backwaters’. Wie in Kerala is, moet eigenlijk minimaal 24 uur lang een ongemotoriseerd houten bootje met een rieten dak huren, een Kettuvallam genaamd. Vanaf onder meer Kollam of Allepey kun je een toer doen over de backwaters. Vlakbij Kerala liggen ook de groene, koele theevelden van Munnar.

De stranden van Goa

Palolem

Palolem Beach.

Goa is niet meer de vrije, relaxte hippie-hangout die het ooit was. De georganiseerde pakketreizen hebben enkele plaatsen omgetoverd tot costa del sols vol zuipende Russen. Maar doe je research, en er vallen genoeg prachtplekjes te vinden. Goa’s zuiden is het rustigst: in vissersplaatstjes als Agonda en Patnem heb je voor een tientje je eigen houten bungalowtje op een redelijk leeg zandstrand. Mooiste van allemaal maar iets drukker: Palolem Beach.

Tropische eilanden: Andamanen en Nicobaren

In de Indische Oceaan, onder het land Myanmar, liggen 2 tropische eilandengroepen die bij India horen. De Andamanen en Nicobaren bestaan uit ruim 500 eilandjes met kokosnoten en koralen, waarvan er slechts tientallen bewoond zijn. Op de Nicobaren worden geen buitenlanders toegelaten en slechts een paar van de Andaman eilanden zijn opengesteld voor toerisme. Voor deze eilanden is een speciale permissie vereist. Vertrek na aankomst in Port Blair direct naar Havelock, een eiland dat toeristen lokt met haar onderwaterwereld, de feesten en ‘Beach No. 7’.

Alle bezienswaardigheden in India

Top 3 India specialisten

Riksja India
Riksja India

Stel zelf de India reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Shoestring heeft een enorme aanbod aan groepsrondreizen en individuele rondreizen door heel India.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Sawadee biedt meer dan 20 verschillende groepsrondreizen door India, met ook festivalreizen, wandelreizen en fietsreizen.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle India artikelen

Rondreis aanbiedingen naar India

Bekijk de top 10 India rondreizen

33 India reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

7,4
Op basis van 33 India ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 4,6

    1 review
    0 waarderingen

    “Beschamend!”

    Geplaatst 18-07-2017, gereisd in maart 2017, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Wij waren met een groepsreis van Djoser 22 dagen in Noord India en Nepal.Je hebt vies, smerig en goor. India is de overtreffende trap daarvan! Een opennhoping van vuilnisbelten, ratten, hondsdolle honden en 24 uur per dag lawaai.
    Een verschrikkelijke cultuur ook, overleden kinderen worden niet verbrand maar in de Ganges geflikkerd, worden ze opgegeten door ratten en honden. Mag je doornheen roeien voor 30,-. Ook een heel wreed verschil tussen arm en rijk.
    De rijken zie je niet, wel de duizenden bedelaars. Never ver meer naar dit vreselijke lans

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    geen

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 5
    • Gastvrijheid: 4
    • Natuur: 6
    • Eten: 7
    • Stranden: 1

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,5

    20 landen bezocht
    28 reviews
    1 waardering

    “Een indrukwekkend en enorm leerzaam land”

    Geplaatst 28-03-2017, gereisd in augustus 2013, 3 weken lang, bezocht met familie, zelfstandig

    Mijn allereerste ervaring met India was ons eerste ontbijt. Rijst en curry. Dit voor 3 personen was samen nog niet eens 1 euro. Dat is eigenlijk precies wat India is, spotgoedkoop en heel uniek. Alles, maar dan ook echt alles is het tegenovergestelde als wat we in Nederland gewend zijn. Personal space is een begrip dat ze niet kennen, wat logisch is als je met zo veel mensen in een land woont. Het verkeer is er een chaos, het Engels is gebrekkig, het land is ontzettend vies en arm, en het eten is even wennen, onhygiënisch en heel spicy. Ook al klinkt dit allemaal niet heel positief, dat is het juist wel. Want al dit samen maakt India tot een uniek land, echt een must-see. Ook al zou ik niet super snel terug gaan, deze reis heeft mij zoveel geleerd. De vrolijkheid en openheid van de mensen is bijzonder, omdat je weet dat veel van hun weinig hebben. Daarnaast heel heftig om te zien dat er zo veel mensen op straat leven. Er zijn simpelweg te veel mensen voor het land waar ze in leven. Maar de cultuur, de tradities en het geloof van deze mensen is heel erg mooi, en ze hebben altijd een grote glimlach op hun gezicht en willen je maar al te graag leren kennen. Door alle honderden foto’s die de lokale bevolking met je wilt maken voel je je net een bekendheid. Veel mensen zeggen over India: you hate it or you love it. Duidelijk het tweede voor mij, deze reis zal me echt altijd bijblijven. In 3 weken hebben we Mumbai, Rajastan, Agra en Delhi gezien. Reizen is redelijk makkelijk maar duurt ongelooflijk lang. Busreizen en vooral treinreizen gaan zo enorm traag, maar voor een paar euro moet je wat over hebben.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Agra & de Taj Mahal • Mumbai • Jaipur

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,5

    60 landen bezocht
    30 reviews
    0 waarderingen

    “Kerala het Oman festival”

    Geplaatst 23-03-2017, gereisd in september 2016, 2 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Algemene beoordeling:
    Een prachtige reis voor diegene die de festival aktiviteiten weet te waarderen en de steeds behulpzame bevolking geeft nog iets extra aan deze reis.
    Deze groeps-rondreis boekten we bij Discovery Expeditions. Het is een rondreis door India en meer specifiek het gebied Kerala/Karnataka.
    In deze tijd gaat daar het Onam festival door, dit is een herdenking van de thuiskomst van de legendarische koning Mahabali.
    Dit feest duurt 10 dagen met talrijke activiteiten en feestelijkheden en juist daarvoor doen we deze reis.

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 6
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,0

    4 reviews
    0 waarderingen

    “Land van grote tegenstrijdigheden”

    Geplaatst 05-03-2017, gereisd in april 2008, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Wat een land, je ziet hele mooie paleizen en tempels, maar ook heel veel afval op straat. Er zijn daar, teveel mensen, teveel verkeer en teveel koeien. Varanasi is een belevenis op zich, veel viezigheid in de straten en dan de lijkverbranding aan de Ganges. Het is zeker de moeite waard om aansluitend Nepal te bezoeken. Wij zijn daar ook nog 2 weken geweest.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Dehli • Varanasi • Jaipur

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,3

    25 landen bezocht
    66 reviews
    3 waarderingen

    “Incredible India ”

    Geplaatst 14-01-2017, gereisd in oktober 2011, 2 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis met FOX Verre Reizen

    Je houd ervan of je haat het, wat een chaos, drukte maar zulke mooie bezienswaardigheden! Ik kan wel zeggen dat ik ervan hou. Het is zo anders dan wat wij hier in ons kleine Nederland gewend zijn en zo anders dan enig ander Aziatisch land. Breng een bezoek aan de Ganges (Varanasi) en ga het water op. Langs de oevers zie je de lijkverbrandingen wat heel gek is voor ons maar normaal voor de bevolking. Doe dit in de avond, en je ziet de vlammen overal maar ga ook zeker in de ochtend, langs de ganges zie je mensen baden en wassen. Natuurlijk het hoogteunt van India is de Taj Mahal, wat een prachtig gebouw is dat! Heel gek is het wel als de bevolking stiekem foto's van jou staat te maken, dit hebben we heel veel meegemaakt bij de Taj Mahal. Er is ontzettend veel te zien in India laat het allemaal op je af komen en geniet ervan.
    De bevolking is aan de ene kant bijvoorbeeld in hotels, ontzettend vriendelijk. Ze willen ALLES voor je doen wat soms echt ongemakkelijk is. Terwijl je op straat in bijvoorbeeld een tuk tuk afgezet word bij een juwelier (omdat ze commissie krijgen als jij daar iets koopt) terwijl je heel ergens ander naar toe wilde. Spreek van te voren duidelijk af waar je naar toe wilt en lees je ook goed in. Wat zou zo'n ritje moeten kosten en hoelang is het rijden. Ze hebben geen kwade bedoelingen maar het is wel vervelend.
    Bijna overal op straat is het vies en zijn er veel bedelaars, terwijl bij de attracties en hotels alles tot in de puntjes geregeld is en alles heel mooi aangelegd is.
    Het eten in India, tja... pas op wat je besteld :) Het eten kan echt heel heet zijn, ook voor mensen die goed tegen heet eten kunnen. Buiten dat is het eten ongelooflijk smaakvol, heerlijke curry's!
    India is geen duur land, je kan hier heel goed low budget reizen maar ook heel duur, slaap bijvoorbeeld ook een sin een voormalig paleis, mooie ervaring!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Agra & de Taj Mahal • Khajuraho • Varana

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 8
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,5

    20 landen bezocht
    8 reviews
    1 waardering

    “Mooi, mooier, mooist!!”

    Geplaatst 08-01-2017, gereisd in augustus 2013, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis met Shoestring

    Nepal, you stole my heart! Wat een enorm pracht plaatje is dit land. Van alle plaatsjes heeft met name Pokhara mijn hart gestolen. Een niet al te grote plek. Het heeft iets toeristisch in de hoofdstraat, maar tegelijkertijd is het mooi en elegant. Het meertje is prachtig met de typische vissersbootjes (zie foto). Op een van de bergen kan je ook paragliden. Aanrader!! Proef hier ook de chicken mo mo's. Echt overheerlijk! Een ander plaatje heet Bhaktapur. Hier is een hotelletje op 2200 m hoogte. Het weer veranderd letterlijk om de 2 minuten. Zo zie je geen hand voor ogen door de mist en dan zijn er vele zonnestralen en is het uitzicht eindeloos. Vooral de Himalaya gebergte zie je vanuit hier goed! De mooie witte bergtoppen zijn zichtbaar. Kathmandu is de hoofdstad. Leuk om de monkey temple te bezoeken. Eigenwijze en brutale apen proberen je voedsel en camera te pakken, maar de ervaring is one of a kind. Verder vindt ik deze stad zelf niet zo leuk. Zoals elke grote stad is er veel afval op straat en dat neemt de pracht en praal weg wat het land verder te bieden heeft.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Pokhara • Kathmandu • Bhaktapur

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,0

    20 landen bezocht
    8 reviews
    1 waardering

    “Het kleurrijke en cultuurrijke India”

    Geplaatst 08-01-2017, gereisd in juli 2013, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Het druk bevolkte India geeft je zo veel impressies. Van smerige steden tot pikant eten, van een indrukwekkend gebed op de heilige rivier de Ganges tot een hilarisch maar wat angstig ritje in een TukTuk. In india hoef je je niet te vervelen. Er is veel te beleven. Een must do is natuurlijk het bezichtigen van het wereldwonder de Taj Mahal. Een prachtig plaatje, vooral tijdens zonsopkomst. Jaipur is ook een unieke stad, ookwel de roze stad genoemd. Het is een stad vol kleur. De koe is heilig in India en dat valt op. Er lopen veel koeien los, ook in drukke steden midden op de weg. Iedere inwoner manoeuvreert zich er omheen. Zij doen er alles aan om deze heilige beesten niet te verwonden. India is een land waarin je de Westerse wereld vergeet.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Varanasi • Agra & de Taj Mahal • Jaipur

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 5
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,4

    1 review
    0 waarderingen

    “Van noord naar zuid”

    Geplaatst 06-01-2017, gereisd in juli 2007, langer dan een maand, bezocht met vrienden

    Prachtig land met vooral prachtige mensen. Al waren ze niet altijd allemaal even vriendelijk (had vooral te maken met dat wij blanke, blonde dames waren die ze daar weinig zien, dus veel aanraken en nafluiten), wanneer je hulp nodig had stonden alle mensen voor je klaar en werd je vriendelijk geholpen.
    De stranden in Goa waren het mooist, maar nog niet om over naar huis te schrijven. Niks geen mooie witte stranden en blauwe zee, verkopers op het strand en vies water!
    De natuur en het eten, heerlijk! Hoogtepunten: de Ganges rivier en bij Goa richting Hampi de bergen in. Eten kun je overal ontzettend lekker, maar liever niet uit kraampjes aan de kant van de weg waar het eten al even ligt...
    De belangrijkste tip die ik mee wil geven aan reizigers naar India: begin in het noorden. Ons viel van zuid naar noord erg tegen. We begonnen heel relaxt in het mooie rustige zuiden en sloten af met de drukte van Mumbai en New Delhi. Beter is andersom en om het dus rustig af te sluiten in het zuiden, eventueel een boathouse tocht in Kerala waar je heerlijk kunt relaxen en lekker eten!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Hampi • Bangalore  • New Delhi

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: 5

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 3,4

    2 reviews
    0 waarderingen

    “Lawaaiig, zeer onvriendelijke mensen, vies land.”

    Geplaatst 06-01-2017, gereisd in oktober 2011, langer dan een maand, bezocht met vrienden, zelfstandig

    Ik ben met een Indiase vriendin naar India geweest. Het eerste wat me opviel was dat er 24/7 geluid was. We landden in Bengaluru en het was doodeng. Het was 's nachts en er reden auto's en vrachtwagen zonder verlichting. Het was, ondanks dat ik me goed had ingelezen, een totale cultuur schok. Het lawaai, de chaos op de weg, de onvriendelijke mensen (waaronder politiemedewerkers), het verschil tussen mooi en lelijk was zo overweldigend. Op een bus toer naar Goa maakte ik een foto van een mooi stuk strand. Maar aan de andere kant was een stuk strand wat als vuilnisbelt werd gebruikt en waar de koeien op liepen. Ik wilde de tegenstelling vastleggen met mijn camera en maakte de foto. Een minuut later werd ik op mijn schouder getikt door iemand in uniform aan wie ik mijn camera moest afgeven en de foto's werden verwijderd en ik kreeg een waarschuwing om alleen van mooie dingen foto's te maken. In de meeste tempels mocht ik niet komen omdat ik Westers was. De busreis op zich was een avontuur, zoals het delen van een kamer met een gigantische kakkerlak. En omdat ik de enige westerse in de bus was heb ik wel wat leuke jonge mensen leren kennen. Wat verder in het land naar het zuiden is het gewoon niet echt fijn om als vrouw alleen te reizen. Tip: India kan heel mooi zijn, maar ga op avontuur met zijn tweeën of in een groep.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Goa beach • Begaluru stadspark • Golden Triangle

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 5
    • Gastvrijheid: 3
    • Natuur: 3
    • Eten: 3
    • Stranden: 3

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 6,2

    3 reviews
    0 waarderingen

    “India: Je moet het eens ervaren”

    Geplaatst 01-12-2016, gereisd in augustus 2016, 3 weken lang, bezocht met partner, zelfstandig

    "India is aan niemand uit te leggen mits je er bent geweest"; het is een heftige uitspraak maar zó waar. Waarom wij gingen... we hebben veel gereisd maar India is een avontuur apart en dat klopt. You love it or you hate it. Voor ons een once in a lifetime experience.
    Wij starten onze backpackreis in Delhi. Wat een enorme hectische, krioelende, smerige, immens grote, intens chaotische stad. De aroma's vliegen je om de oren en vanaf het moment dat je de voordeur van je hostel uitstap waan je je in een totaal andere wereld dan wij in het Westen gewend zijn. Het was voor ons al een avontuur om met het openbaar vervoer van A naar B te reizen. Vanuit Delhi ontsnappen we even een weekje van de hectiek en vliegen we naar Leh gelegen in het Himalaya. Nadat we zijn geacclimatiseerd in dit prachtige boeddhistische outdoor stadje gaan we op verkenningstocht naar mooie tempels.
    Vanuit Leh worden veel trips georganiseerd om dieper het Himalaya in te rijden wat zorgt voor mooie vergezichten en ervaringen. We zijn hier de hoogste pas gepasseerd wat mogelijk is met een voertuig (18.000 ft).
    Na een week genieten in de frisse luchten van het Himalaya reizen we via Delhi door naar Jaipur met als hoogtepunt het Amber Fort. Jaipur is een fijne stad wat een stuk vriendelijker aanvoelt dan Delhi. Agra was de volgende stop. 1 dag in deze stad is meer dan genoeg en dan voornamelijk vanwege een van de zeven wereldwonderen de Taj Mahal. Waanzinnig fantastisch.
    Hierna per trein weer verder gereisd naar een van de meest heilige steden op aarde; Varanasi. Wow wat een mysterieuze en indrukwekkende stad. Wederom een enorm heftige cultuurshock. Koeien in de smalle steegjes, de Heilige Ganges, boottochtjes en ceremoniële crematies.
    Als afsluiting van onze India reis zijn we naar Goa gevlogen, naar Palolem beach om precies te zijn. De sfeer in het zuiden is heel ontspannen en relaxed. Op het strand wordt je echter verwelkomd door een kudde zwerfhonden en liggen de koeien te zonnebanden. Voor ons niet de meest aantrekkelijke manier van relaxen op het strand.
    Al met al een enorm divers land, met hele mooie landschappen maar ook de keerzijde van armoede.
    India = eens maar nooit weer.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in India:

    Jaipur • Agra & de Taj Mahal • Varanasi

    Mijn India beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 8
    • Eten: 5
    • Stranden: 1

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw India reiservaring!

Ben jij onlangs in India geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Azië

India essentials

Vlag: India
Beste reistijd: Oktober t/m maart
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen
Minimum vliegduur: 8 uur
Richtprijs retourticket: € 600
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. BMR, buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 India specialisten

Riksja India

Riksja India

Stel zelf de India reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


Shoestring

Shoestring

Shoestring heeft een enorme aanbod aan groepsrondreizen en individuele rondreizen door heel India (ook Sikkim, Ladakh & meer!).
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

FOX Verre Reizen heeft een breed aanbod reizen naar Sri Lanka (groeps-, privé- single- en familiereizen) en biedt ook Malediven combireizen.
Bezoek website

Meer India reisorganisaties

FOX Verre Reizen
FOX

Privéreizen, singlereizen & groepsreizen.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Scherpgeprijsd & NL-reisleiding.
Bezoek website

333TRAVEL
333TRAVEL

Individueel India avontuur.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Avontuurlijke rondreizen.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Specialistisch advies.
Bezoek website

NRV
NRV

Individueel met privéchauffeur.
Bezoek website

TUI
TUI

Incl. Zuid-India & Nepal-combi.
Bezoek website

India 2 Go
India 2 Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Bezienswaardigheden India

Alle bezienswaardigheden in India

Vliegtickets naar India


Meer over vliegen naar India

Hotels in India zoeken

Hotels in India zoeken

Boek je rondreis naar India

Riksja India
1. Riksja India

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

Shoestring
2. Shoestring

India on a budget.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Ruim rondreis aanbod.
Bezoek website


Bekijk de top 10 India rondreizen


Vliegtickets India

Vind de goedkoopste vliegtickets naar India
V.a. 393 Meer over vliegen naar India