27 Vakantiedagen

Overnachten in Kroatië – soorten accommodaties

In Kroatië kun je op heel veel verschillende manieren overnachten. De goedkoopste mogelijkheden zijn kamperen op een eenvoudige camping en logeren bij private personen. De Kroatische versie van Bed and Breakfast noemt men ‘Soba’ (kamer). Sommige soba’s zijn uitgegroeid tot pensions, waar de gasten in een volledig afzonderlijk gedeelte van het huis verblijven. Over heel Kroatië verspreid vind je jeugdherbergen, zowel in de grote steden als op de bekendste eilanden.

Uiteraard barst het van de campings in Kroatië, waaronder veel kindercampings, veel campings in Istrië en volop campings aan zee in Kroatië. Wie wat luxueuzer wil kamperen, kan terecht op een glamping in Kroatië. Op dit soort luxecampings overnacht je bijvoorbeeld in een grote comfortabele tent of kun je luxe stacaravans huren in Kroatië. Glampings beschikken meestal over een prachtig zwembad en allerlei andere faciliteiten.

Het huren van een appartement of een vakantiehuisje is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is een groot aanbod aan appartementen en vakantiehuisjes, vooral in de kuststreek, maar ook in het binnenland.

Hotels vind je in alle categorieën, van twee tot vijf sterren. Ook kun je all inclusive op vakantie naar Kroatië. De meeste hotels beschikken over een zwembad en wellnessfaciliteiten. Aan de kust vind je luxueuze resorts, waar je de beschikking hebt over waterparken, fitness- en wellnesscentra en uitgebreide sportfaciliteiten.

Bekijk hier Kroatië hotels, pensions en appartementen op Booking.com.

Hotels in Kroatië zoeken

Hotels in Kroatië zoeken

Boek je vakantie naar Kroatië

TUI
1. TUI

‘Allround’ Kroatië aanbieder.
Bezoek website

Roan Campingvakanties
2. Roan

Campingspecialist.
Bezoek websiteBekijk Kroatië aanbiedingen
Vanaf €148 incl. vliegticket

Vliegtickets Kroatië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Kroatië
V.a. 72