Last minute naar Spanje? Een complete vliegvakantie, flydrive, citytrip of losse accommodatie, al dan niet all inclusive? Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe en wáár je de beste Spanje last minute aanbiedingen boekt! Dat verschilt per type vakantie én per bestemming/regio. Kijk maar:

Last minute vliegvakantie Spaanse Costa’s

Met het vliegtuig naar de Spaanse Costa? De noordelijke Costa Brava, de Costa Dorada en Costa Blanca daaronder of juist de zonnige Costa del Sol, Costa de Almeria en Costa de la Luz in het verre zuiden? Los van de bekende traditionele reisorganisaties (TUI, Sunweb, D-reizen, enz) zijn er ook steeds meer ‘internet only’-aanbieders, zoals Prijsvrij en De Vakantiediscounter. Hier stel je zelf een combinatie van vlucht en accommodatie samen, vaak zonder transfer en met vertrekmogelijkheden van kleinere vliegvelden. Dit kan je goede deals opleveren! Kijk en vergelijk dus goed. Hierboven de beste aanbieders pér regio op een rij.

Last minute accommodatie Spaanse Costa’s

Je gaat met de auto naar Spanje of boekt zelf je eigen vliegticket wel? Dan heb je alleen nog maar een accommodatie nodig. Los van hotels, appartementen en vakantiehuizen (veel aanbod bij TUI, De Jong Intra Vakanties en Solmar!) vind je vooral aan de berijdbare Costa Brava en Costa Dorada in noordoost-Spanje ook vele campings en vakantieparken. Hierin hebben o.a. specialisten als Roan, Vacanceselect en Suncamp een ruim aanbod. Zie alle beste aanbieders hierboven.

Last minute flydrives of rondreizen Spanje

Last minute individuele flydrives & rondreizen Spanje

Last minute groepsrondreizen & actieve reizen Spanje

Meer zien dan het strand alleen? Er zijn diverse organisaties die complete Spanje rondreizen of flydrives inclusief huurauto aanbieden (zie hierboven). Vooral de zuidelijke Spaanse regio Andalusië is een geliefde bestemming om met eigen huurauto te gaan verkennen. Maar ook het achterland van Alicante of Catalonië biedt volop mogelijkheden. Bij bijvoorbeeld Eliza was Here boek je áltijd kleinschalige sfeeraccommodaties inclusief vlucht én huurauto. Onder meer Kras en Pharos Reizen bieden ook complete rondreizen met overnachtingen in verschillende locaties.

Last minute vliegvakantie Spaanse eilanden

Last minute naar de Spaanse Eilanden? Er zijn twee belangrijke eilandengroepen: de Balearen (met Mallorca, Ibiza en Menorca) liggen in de middellandse zee ten oosten van het Spaanse vasteland. Mallorca en Ibiza zijn de grootste twee eilanden, zowel qua omvang als toerisme. Kleiner en wat minder bekend is Menorca: ideaal voor gezinnen en rustzoekers! Naast de Balearen heb je natuurlijk nog de beroemde Canarische Eilanden. Deze eilandengroep (met o.a. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura) hoort bij Spanje, maar ligt in de Atlantische Oceaan ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Hierdoor is het er het hele jaar door zonnig en warm (20 graden in de wintermaanden!). Ideaal dus ook voor een last minute het hele jaar door!

Los van ‘gewone’ vliegvakanties naar de Spaanse eilanden kun je bij o.a. Kras en Eliza was Here ook flydrives inclusief huurauto boeken. Voor de goedkoopste last minute vliegvakanties moet je – naast bekende namen als TUI en Sunweb – zeker ook even bij ‘internet only’ aanbieders Prijsvrij en De Vakantiediscounter kijken. Zeker met vertrek van alternatieve vliegvelden kun je hier goedkope deals boeken! Bekijk het volledige overzicht aanbieders hierboven.

Last minute citytrip Spanje

Een last minute citytrip naar Spanje boeken? De meest geliefde steden daarvoor zijn Barcelona, Sevilla en Valencia. Maar ook Madrid, Bilbao en Malaga worden steeds populairder voor een korte stedentrip! Bij de aanbieders hierboven boek je doorgaans de beste deals.

Last minute vliegtickets Spanje

Zelf je losse vliegticket naar Spanje boeken? De populairste Spaanse luchthavens om op te vliegen zijn die van Barcelona, Girona, Reus (Costa Brava & Costa Dorada), Valencia, Alicante (Costa Blanca), Almeria (Costa de Almeria), Malaga (Costa del Sol), Sevilla en Madrid. Verder hebben de vakantie-eilanden Ibiza, Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura allemaal een eigen vliegveld. Tip: zoek via bovenstaande vliegticketsites ook op vertrek van andere vliegvelden, zoals bijvoorbeeld Eindhoven, Brussel-Charleroi of Dusseldorf-Weeze. En: doordeweeks vliegen is goedkoper dan in de weekenden!