27 Vakantiedagen

Vliegen naar Suriname

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Suriname via:

Vliegen naar Suriname

Vanuit Nederland gaan er directe vluchten naar de Surinaamse hoofdstad Paramaribo met KLM en Tui fly. De reis duurt zo’n 9 uur en de kosten liggen tussen de €650 en €800. Je kan ook via Düsseldorf of Brussel gaan, maar dat is niet aan te raden vanwege de vele tussenstop(s), maar ook zijn de kosten niet per se lager.

Tips voor goedkope tickets naar Suriname

  • In de verschillende seizoenen zul je prijsverschillen zien, dus het is de moeite waard om te vergelijken. Kijk dan naar zowel de maand als de exacte dag van zowel vertrek als terugkomst.
  • Houd ook de Werelddealweken van KLM in de gaten voor scherpe aanbiedingen (september en januari).

Vliegen vanuit andere landen Latijns-Amerika

Vanuit de Nederlandse Antillen gaan er regelmatig vluchten van en naar Paramaribo. Ondanks dat er allerlei mooie reislanden in de buurt liggen, is Suriname per vliegtuig niet handig te combineren met andere landen in Zuid- of Midden-Amerika. Er gaan wel vluchten vanuit buurlanden, maar die gaan meestal niet direct. En je bent al gauw een paar honderd euro kwijt. Het is dan beter om overland te reizen.

De luchthavens in Suriname

Johan Adolf Pengel International Airport

Het internationale vliegveld Johan Adolf Pengel International Airport ligt ongeveer 45 km ten zuiden van de hoofdstad Paramaribo. Omdat Johan Adolf Pengel vlakbij het dorp Zanderij ligt wordt deze luchthaven ook wel De Zanderij genoemd.

Zorg en Hoop Airport

Dit vliegveld ligt dichterbij Paramaribo, zo’n 4 km. Toch wordt het minder gebruikt voor internationale vluchten, maar meer voor binnenlandse reizen. Verder zijn er nog een behoorlijk aantal zeer kleine vliegveldjes voor binnenlandse vluchten, als je bijvoorbeeld de jungle in gaat.

Vliegtickets naar Suriname boeken

Vergelijk voordat je een vliegticket naar Suriname boekt altijd meerdere vliegticketsites. De sites die wij áltijd checken zijn sowieso Cheaptickets.nl en (vooral voor vliegtickets binnen Europa) Vliegtickets.nl, maar soms ook Tix.nl. Zoek voor vliegtickets naar Suriname niet alleen met Amsterdam als vertrekvliegveld, maar kijk ook naar de prijzen en mogelijkheden vanaf andere internationale vliegvelden zoals Brussel of Düsseldorf.

Bij het zoeken naar Suriname vliegtickets geldt dus eigenlijk maar één advies: heel veel vergelijken. Ook al maken vliegticketsites vaak gebruik van dezelfde databases, er kunnen flinke verschillen ontstaan in hun prijzen door speciale deals met vliegmaatschappijen, actuele promoties per site of verschillen in toeslagen en extra kosten. Wij hebben zelf de beste ervaringen met Cheaptickets.nl.

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Suriname via:

Bezienswaardigheden Suriname

Alle bezienswaardigheden in Suriname

Vliegtickets naar Suriname


Hotels in Suriname zoeken

Hotels in Suriname zoeken

Boek je rondreis naar Suriname

Better Places
1. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek website

TUI
2. TUI

Voordelige zonvakanties.
Bezoek website

Riksja Suriname
3. Riksja Suriname

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek websiteBekijk Suriname rondreizen
Vanaf €955 incl. vliegticket

Vliegtickets Suriname

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Suriname
V.a. 479

Volg ons op Facebook