Gemiddelde beoordeling Zuid-Afrika


Cultuur & bezienswaardigheden

8,5

Gastvrijheid

8,7

Natuur

9,6

Stranden

8,5

Eten

8,4

Gemiddelde beoordeling

8,7
Op basis van 77 Zuid-Afrika ervaringen

Reizen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een al decennialang een absolute reizigersfavoriet en da’s niet heel vreemd. Het is een enorm veelzijdig land met schitterende landschappen en ongerepte natuur. Het wordt niet voor niets ‘de wereld in één land’ genoemd. Denk aan de Tafelberg en de wijngaarden, de vele nationale safariparken, de ruige Drakensbergen, de stranden en de woestijn. Zuid-Afrika biedt een oneindige hoeveelheid wildlife. Ga pinguïns kijken bij Boulders Beach, spot walvissen bij Hermanus, ga kooiduiken naar de witte haai bij Gansbaai, bezoek de vele olifanten in het Addo national park, spot de ‘Big Five in het beroemde Kruger National Park en relax in St. Lucia samen met knorrende nijlpaarden.

Vliegtickets Zuid-Afrika

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Zuid-Afrika
V.a. 640 Meer over vliegen naar Zuid-Afrika

Overnachten in Zuid-Afrika

Vergelijk alle hotels in Zuid-Afrika
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Zuid-Afrika

Wildlife spotten

Spot de Big Five in het Kruger National Park.

In Zuid-Afrika kom je de ‘Big Five’ tegen in beroemde nationale parken als het Kruger National Park en in wildreservaten, ook wel ‘Game reserves’ genoemd. Het Kruger National Park heeft de naam, maar is niet perse beter dan de privégebieden die ertegenaan liggen, zoals Sabi Sands, Timbavati en Waterberg. Daar gaan de safari’s off road, zodat je het wild van heel dichtbij kunt zien. Van september tot december kun je walvissen zien in de Baai bij Hermanus en in Gansbaai. Oudtshoorn is de struisvogelhoofdstad van Zuid-Afrika, waar je op een struisvogel kunt rijden. En voor een échte adrenalinekick kun je duiken met witte haaien.

Kaapstad: de Moederstad

De bruisende metropool Kaapstad.

Kaapstad is een bruisende metropool met schitterende ligging. Je kunt de Tafelberg beklimmen, een wandeling maken in Cape Point, winkelen in Long Street en het gezellige V&A Waterfront, genieten van de mooie stranden van Camp’s Bay, de Kaapse Wijnlanden en de surfhuisjes bij Muizenberg. Met de boot kun je naar Robbeneiland, de gevangenis waar Nelson Mandela heeft vastgezeten. Vanuit Kaapstad kun je ook Cape Peninsula makkelijk bezoeken, met onder meer Kaap de Goede Hoop, de beste surfspots, pinguïns op Boulders Beach en veel antiekwinkeltjes in Kalk Bay.

Township Tour

Ontmoet de mensen in de sloppenwijken rondom de stad en kom op deze manier meer te weten over het alledaagse leven van veel Zuid-Afrikanen. De meeste township tours hebben een centraal thema, zoals voetbal, muziek of koken. Misschien voelt het wat vreemd, maar voor een volledig plaatje van Zuid-Afrika is een township tour eigenlijk een must. Bovendien dragen de tours bij aan het verbeteren van de lokale leefomstandigheden.

Tuinroute

Weg aan de Tuinroute.

Weelderig begroeide heuvels, tropische bloemen, levendige kustplaatsjes, fraaie stranden en een ruige kustlijn vol baaien en kliffen: de 210 kilometer lange Tuinroute tussen Swellendam en Port Elizabeth is een geweldige roadtrip.

Top 3 Zuid-Afrika specialisten

Better Places
Better Places

Ontwerp je individuele rondreis samen met Zsa Zsa, de reisspecialist die er woont. Stuur haar je wensen en zij maakt voor jou een reisvoorstel op maat.
Bezoek website

PANGEA Travel
PANGEA Travel

Individuele Zuid-Afrika rondreizen. PANGEA Travel geeft persoonlijk reisadvies en de reizen zijn op maat aanpasbaar.
Bezoek website

OutSight
OutSight

Maak je eigen Zuid-Afrika reis met de bouwstenen van OutSight: betaalbaar & flexibel, ervaren & enthousiast, online én persoonlijk!
Bezoek website

Drakensbergen

een overblijfsel van het originele Afrikaanse plateau: de schitterende Drakensbergen, een keten van bergen in Zuid-Afrika, die tot 3482 meter hoogte reiken en daarmee de hoogste van het land zijn. Je kunt er geweldige trekkings maken of uitdagende bergpieken beklimmen.

Alle bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Reisinspiratie

Alle Zuid-Afrika artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Zuid-Afrika

Bekijk de top 10 Zuid-Afrika rondreizen

77 Zuid-Afrika reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,7
Op basis van 77 Zuid-Afrika ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 6,2

    15 landen bezocht
    1 review
    0 waarderingen

    “Durban”

    Geplaatst 20-02-2017, gereisd in februari 2017, 3 weken lang, bezocht met vrienden, zelfstandig

    Gelogeerd in het balmoral hotel. Een historisch pand met een prachtige veranda van waar je een mooi overzicht hebt van de straat en de boulevard. Enige nadeel is dat de wijn voorraad nietverh groot was. De gastvrijheid is zeer afhankelijk van de mensen en dat is jammer. Op de boulevard vindt je een prachtig trendy restaurant met een mooie oceanview.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Boulevard • Turmi markt • Balmorral

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 3
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    22 landen bezocht
    4 reviews
    0 waarderingen

    “Rondreis Oostelijk deel Zuid-Afrika”

    Geplaatst 19-02-2017, gereisd in oktober 2016, 2 weken lang, bezocht met familie, individuele rondreis met Fox Vakanties

    Oktober 2016 een privé rondreis gedaan vanaf Johannesburg via de panoramaroute. Onder andere de natuurparken Hluluwe en Kruger Park bezocht, totaal verschillend maar beiden hebben ze hun schoonheid. Veel verschillende dieren gezien, van de mestkever tot veel neushoorns. Zo fantastisch om dit mee te maken. Een boottocht over Lake St. Lucia is ook de moeite waard om de nijlpaarden in hun leefomgeving te bewonderen.
    Zuid-Afrika heeft veel verschillende afwisselende natuur te bieden. We hebben een paar dagen in de Drakensbergen doorgebracht, wat een prachtige en weer totaal andere omgeving.
    De mensen zijn erg gastvrij en laten je graag hun cultuur ervaren. Zo hebben we veel geleerd over hoe de families leven en de dans en muziek die bij hun cultuur horen.
    De armoede waar veel mensen in leven hebben veel indruk op mij gemaakt. Het is mooi om te zien hoe de mensen leven en waar ze al gelukkig mee zijn.
    De restaurants zijn erg goed en voor de toerist goedkoop. Afrikanen kunnen heerlijk koken, de menukaarten zijn afwisselend.
    Een privéreis met een huurauto is goed te doen, de wegen zijn prima en met een tomtom of goede beschrijving zijn alle bestemmingen goed te vinden. Soms hadden we lange reisdagen, maar dat hoort bij een rondreis waar je veel wil zien in vrij korte tijd!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Krugerpark • Hluhluwe-Imfolozi Park • Panorama route

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    5 reviews
    0 waarderingen

    “De wereld in 1 land”

    Geplaatst 18-02-2017, gereisd in maart 2017, 1 week lang, bezocht met vrienden, groepsrondreis

    Wat een heerlijk land, gastvrije bevolking, natuur en wild in overvloed, prima bereisbaar en fijn prijsnivo in 2016. Wij hebben Kaapstad en de wijnlanden bereisd. Heerlijke restaurants, prima eten. Safari's aan deze kant van het land wat minder dan rondom Krugerpark . Wijnproeven en fietsen in de nabijheid van Stellenbosch echt magnefiek. Wel een goede conditie nodig. Hoogtepunt van de reis was voor mij persoonlijk de adembenemende Chapmans's Peak drive.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Stellenbosch • Hermanus • Houtbaai

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: 6

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,4

    2 reviews
    0 waarderingen

    “Leven!”

    Geplaatst 13-01-2017, gereisd in december 2009, 4 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Wat een drool rond reis door Zuid Afrika..wat keek Ik er naar uit en wat werd Ik beloond!
    Voor het eerst een olifant zien is fantastisch, maar vergeet de Vogels niet. De mooie planten en kleine andere beestje.
    En wat een wijze lessen vallen er te leren over mensen, samenleven, respect voor elkaar en natuur. De contrasten van lachende mensen, kinderen en Verkeer, naaar ruigheid, rust, puurheid en kracht van de natuur!
    Ik Ben nederig, wijzer en slimmer Thuis gekomen!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Kaapstad • Drakensbergen • Tsitsikamma

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    1 review
    0 waarderingen

    “De beste fotospots van Zuid Afrika”

    Geplaatst 13-01-2017, gereisd in oktober 2015, 3 weken lang, bezocht met partner, individuele rondreis

    We zijn er nu vier keer geweest en elke keee weer een adembenemende uitzichten langs de kustroute. Het land is prachtig groen en de wegen zijn zeer goed te rijden. De mensen zijn erg vriendelijk. De parken en safaris zijn indrukwekkend. Samen maken we allebei veel fotos van het wild in de verschilllende natuurparken en dierenopvangs. Dus Zuid Afrika is een echte aanrader. Wij kunnen er niet genoeg van krijgen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    inverdoorn  • Addo Elephant Park • Route 62

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 9
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    25 landen bezocht
    66 reviews
    3 waarderingen

    “Op zoek naar de Big 5”

    Geplaatst 11-01-2017, gereisd in september 2008, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis

    Onze eerste rondreis op het continent Afrika. Wat een prachtig land en zo veelzijdig! De mensen zijn ontzettend vriendelijk en willen alles voor je doen dat het soms gewoon ongemakkelijk voelt. Geef ze een klein fooitje en ze zijn je ontzettend dankbaar. De hotels en lodges in Zuid Afrika waar wij hebben overnacht waren allemaal prima. Soms wat minder soms perfect! De lodges staken er wel met kop en schouder boven uit, maar zijn over het algemeen wel wat duurder. Als je dit afwisselt met goedkopere hotels in de grotere steden is het prima te doen. De Afrikaanse keuken is qua vlees heerlijk! Er worden hele andere " dieren" geserveerd dan wij gewend zijn zoals Springbokkie, zebra of krokodil. Zeker proberen! De mooiste wildparken vonden wij Kruger en Addo Elephant park. Bezoek deze parken georganiseerd zodat je in een hoge jeep zit en de dieren dus goed kunt spotten. De rangers hebben ook contact met elkaar, ze roepen naar elkaar om waar ze welke dieren spotten. Geweldig om de leeuwen, neeushoorn, giraffen en alle andere dieren in het wild te zien! Ook de steden in Zuid Afrika zitten vol met bezienswaardigheden. Leer meer over de geschiedenis in het Apartheid museum en het Hector Pieterson Museum in Johannesburg, bezoek Durban en geniet op het strand, en natuurlijk Kaapstad met de Tafelberg, het Two Oceans's aquarium (TIP!) en Boulders Beach vol met penguins en breng zeker een bezoek aan Robben eiland! Nog een prachtig natuurpark is zeker Tsitsikamma national Park, prachtig groen aan de kust. Wat wij minder vonden aan Zuid Afrika is dat er toch een aantal mensen je proberen op te lichten met verkoop van tourtjes/souvenirs. Helaas gebeurd dit in erg veel landen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Tsitsikamma • Kaapstad / robbeneiland • Kruger National Park

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 9
    • Stranden: N.v.t.

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    1 review
    0 waarderingen

    “Mooiste tijd!”

    Geplaatst 08-01-2017, gereisd in februari 2016, langer dan een maand, bezocht met vrienden

    Zuid Afrika wordt vaak gezien als een 'gevaarlijk land'. Tuurlijk, het is een ander land dan Nederland, maar laat je hier niet door afschrikken! Gewoon goed opletten en nuchter in zijn, dan is er niks aan de hand. Ik had dit avontuur absoluut niet willen missen! Ik heb een half jaar in Kaapstad gewoond, dit is een hippe, Westerse stad met mooie stranden, leuke uitgaansgelegenheden en natuurlijk de Tafelberg! Absoluut een weekje doorbrengen! Vanuit Kaapstad reis je namelijk heel makkelijk naar Boulders Beach (met pinguïns), Kaap de goede Hoop en de wijnstreken. Het Krugerpark kun je waarschijnlijk in 3 dagen wel doen, dan heb je vast de Big Five al gespot! Huur zelf een auto en reis lekker door dit mooie land. Krugerpark zou ik met gids doen, omdat zij tips krijgen waar de dieren al gespot zijn en heb je meer kans om ze te zien.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Kaapstad • Stellenbosch • Krugerpark

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    20 landen bezocht
    2 reviews
    0 waarderingen

    “Zuid Afrika; een indrukwekkend en prachtig land”

    Geplaatst 07-01-2017, gereisd in november 2016, 3 weken lang, bezocht met familie, zelfstandig

    Een prachtig en indrukwekkend land met bijzondere natuur, mooie stranden, eindeloze kustlijnen en een warme bevolking. Tijdens onze reis hebben wij een roadtrip gemaakt door de West en Oost Kaap van Zuid Afrika. In dit gebied lijkt er wel in elke stad / regio een scala aan bijzonderheden te zijn waardoor het onmogelijk is om je te vervelen.

    Wij hebben, ondanks de verhalen die wij hadden opgevangen binnen onze omgeving en in ZA zelf over de onveiligheid, hier gelukkig niets van mee gekregen. Integendeel, wij hebben super mooie vriendelijke en warme mensen ontmoet die ons zeer welkom hebben laten voelen. Naar mijn mening hebben wij dit in de townships nog het meest ervaren. Uiteraard dien je als toerist op te letten en alert te blijven maar laat het zeker je dag niet beheersen!

    Wij zijn begonnen met onze reis in Kaapstad. Dit is werkelijk een wereldstad waar een mengelmoes van alle culturen over de gehele wereld samenwonen. De Tafelberg is een absolute must see en behoort nu ook tot een van de 7 natuur wonderen en terecht! Op de tafelberg kuste de wolken onze gezichten en waande ik mij in een surreële wereld. De tafelberg rijst machtig boven Cape Town uit en met deze berg in de buurt kan je nooit verdwalen!
    Robben Island is ook een aanrader om te bezoeken. Hier hoor je de pijnlijke waarheid over de geschiedenis van ZA maar dit maakt men toch net wat bewuster. Zorg wel dat je ruim van te voren een ticket koopt aan het loket omdat de kaartjes razendsnel zijn uitverkocht.

    De kustroute is een mooie route om één van s'werelds mooiste kustlijnen te aanschouwen. De kustlijn rondom de stad Knysna sprong er voor ons uit. Sprankelend blauw water en witte stranden. Prachtig! Deze kustlijnen zijn allemaal onderdeel van de garden route.

    Na een aantal leuke steden/regio's te hebben bezocht (Swellendam, Stellenbosch, Oudtshoorn, Mosselbaay, Knysna etc.) kwamen wij uiteindelijk aan in de regio Addo waar het mooie Addo Elephant NP zich bevindt. Laat je niet misleiden door de naam want er zijn niet alleen olifanten in dit park! In dit park kan je, wanneer je geluk hebt, de hele big 5 zien! Een mooi alternatief voor het Kruger park wat helemaal in het noorden van ZA ligt en net iets te ver is wanneer je alleen in het Zuiden verblijft. Daarnaast is het Addo NP ook malaria vrij wat het ideaal maakt voor kinderen. De entree prijzen vielen ons erg mee. Wij betaalde circa 40 euro voor een entree van 3 personen (2 volwassenen en 1 kind). Hiermee kon je een eigen selfdrive door het park maken maar je kan ook met een ranger mee rijden tijdens een game drift. De prijzen hiervoor liggen rond de 30 euro.

    Over het algemeen vonden wij ZA geen dure bestemming. Er zijn prima hotels en hostels te vinden die goed onderhouden zijn voor prima prijsjes. Daarnaast is het eten in ZA in verhouding met NL ook véél goedkoper (logisch ook). Waar je in NL voor 2 personen 60 euro kan betalen betaal je aldaar de helft en krijg je er veel meer voor terug (voor- nagerecht en een dessert). Daarnaast lijken de zuid afrikanen van alle markten thuis omdat wij letterlijk elke soort keuken wel hebben gevonden.

    Een tegenvaller tijdens onze reis was het Bontebok NP. Wij hebben tijdens een selfdrive van bijna 3 uur geen dieren gezien. Nu weten wij ook dat dit niet te forceren is echter was de bebossing dusdanig hoog dat dit de kans nog kleiner maakte. Nu hoeft dit nog steeds niet heel erg te zijn echter vonden wij het park ook niet aantrekkelijk. Hiermee bedoel ik ook geen aantrekkelijke plek voor de dieren om in te leven. Het was ook wat uitgestorven. Dit in verhouding met de entreekosten (circa 30 euro voor 3 pers.) vonden wij het niet waard.

    Wanneer je op zoek bent naar de Zuid Afrikaanse cultuur dan zul je die niet snel vinden in het zuiden van Zuid Afrika. Door de buitenlandse invloeden is de Kaap regio vrij "verwesterd" en goed ingesteld op het toerisme. Dit heeft zo z'n voordelen alleen wanneer je een echte cultuur liefhebber bent dan is het noordelijke deel van ZA waar ook meer stammen leven etc. misschien een betere plek om te bezoeken.
    Een grote kanttekening is dat de natuur in de Kaap regio misschien wel tot DE meeste mooie plekken behoort van ZA!!

    Must do's:
    Kaapstad; Tafelberg, Boulders beach (strand waar wilde pinguïns vrij leven), Robben Island, Townships
    Knysna
    Oudtshoorn (struisvogelstad)
    Hermanus (Walvissenstad)
    Stellenbosch (Studentenstad en vele koloniale oud hollandse huizen)
    Addo NP (Wildlife park)
    Tsitsikamma NP (Natuurgebied met de tsitsikamme bridge en mogelijkheden om te bungy jumpen)
    De Hoop nature reserve (hoge zandduinen)

    Kortom; Zuid Afrika is een prachtig indrukwekkend land waar iemand zich al heel snel thuis zal voelen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Cape town - Tafelberg • boulders beach • Addo Elephant Park

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,6

    1 review
    0 waarderingen

    “Een prachtig land”

    Geplaatst 04-01-2017, gereisd in november 2016, 3 weken lang, bezocht met partner, groepsrondreis met Kras

    Het is werkelijk een land waar je van alles heb
    Van rijk na arm van zwart na blank
    De natuur van groene na rotsen en kale vlaktes
    Eten is erg westers maar wel goed
    We hebben zoals ik schrijf van alles gezien ook de big file, nijlpaard door de straat terwijl je zit te eten geweldig
    Ook de walvis hebben we gezien wel een stuk of 6 toen we naar het robben eiland gingen geweldig wat een mooie dieren

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Kruggerpark  • St. lucia • Kaapstad

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,6

    1 review
    0 waarderingen

    “Wauw! Het is als een droom!”

    Geplaatst 03-01-2017, gereisd in februari 2016, langer dan een maand, bezocht met familie, individuele rondreis

    Vooral van de natuur in Zuid-Afrika stond ik erg versteld. Ik had nooit verwacht dat het er zo groen zou zijn. Het heeft een super mooi landschap met erg veel bergen! De natuur is zo afwisselend er is van alles te zien! Zo heb ik de big 5 gespot, lekker kunnen winkelen, maar ook uit kunnen rusten aan de hemelblauwe stranden. De mensen zijn vriendelijk en de sloppenwijken indrukwekkend. Er zijn genoeg bezienswaardigheden, zoals onder andere de tafelberg, bouldersbeach waar je pinguïns van heel dicht bij kunt zien en ook heb ik verschillende musea bezocht. Ook mijn ouders, die in een hele andere doelgroep zouden vallen hebben enorm genoten. Zuid-Afrika, ik zou het iedereen aanraden!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Zuid-Afrika:

    Kaapstad • Lesotho • boulders beach

    Mijn Zuid-Afrika beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 9

    0

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Zuid-Afrika reiservaring!

Ben jij onlangs in Zuid-Afrika geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Afrika

Zuid-Afrika essentials

Vlag: Zuid-Afrika
Beste reistijd: September t/m april
Visum nodig? Ja, on arrival
Minimum vliegduur: 12 uur
Richtprijs retourticket: € 700
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: Aanbevolen: DTP, hepatitis A.
evt. BMR, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Zuid-Afrika specialisten

Better Places

Better Places

Ontwerp je individuele rondreis samen met Zsa Zsa, de reisspecialist die er woont. Stuur haar je wensen en zij maakt voor jou een reisvoorstel op maat.
Bezoek website


PANGEA Travel

PANGEA Travel

Individuele Zuid-Afrika rondreizen. PANGEA Travel geeft persoonlijk reisadvies en de reizen zijn op maat aanpasbaar. Ook mooi te combineren met Seychellen of Mauritius.
Bezoek website


OutSight

OutSight

Maak je eigen Zuid-Afrika reis met de bouwstenen van OutSight: betaalbaar & flexibel, ervaren & enthousiast, online én persoonlijk!
Bezoek website

Meer Zuid-Afrika reisorganisaties

FOX Verre Reizen
FOX

Individuele -en groepsrondreizen
Bezoek website

Djoser
Djoser

Populaire groepsreizen.
Bezoek website

TUI
TUI

Diverse rondreizen.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Ook familiereizen!
Bezoek website

NRV
NRV

Privé rondreizen.
Bezoek website

ZuidAfrika2Go
ZuidAfrika2Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

333TRAVEL
333TRAVEL

Rondreizen en reizen op maat.
Bezoek website

Sabi Safari
Sabi Safari

Reizen op maat naar Afrika.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

Vliegtickets naar Zuid-Afrika


Meer over vliegen naar Zuid-Afrika

Hotels in Zuid-Afrika zoeken

Hotels in Zuid-Afrika zoeken

Boek je rondreis naar Zuid-Afrika

Better Places
1. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek website

PANGEA Travel
2. PANGEA Travel

Individuele rondreizen.
Bezoek website

OutSight
3. OutSight

Flexibele & betaalbare bouwstenen!
Bezoek website


Bekijk de top 10 Zuid-Afrika rondreizen


Vliegtickets Zuid-Afrika

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Zuid-Afrika
V.a. 640 Meer over vliegen naar Zuid-Afrika