27 Vakantiedagen

Overnachten in Argentinië – soorten accommodaties

Argentinië is een groot land en biedt ook verschillende soorten accommodaties, voor ieder wat wils. Vooral Buenos Aires heeft erg veel verschillende soorten opties.

Budget accommodaties (€8 – €20)

In elke grote en/of toeristisch interessante stad zijn hostels te vinden met dorms en privékamers. Een andere leuke en goedkope manier is om bij locals thuis te slapen. Dit kan bijvoorbeeld als je een talencursus doet. Verder zijn er in sommige parken goedkope (en soms gratis) kampeerterreinen, zoals in het Tierra del Fuego National Park.

Bekijk alle budget accommodaties in Argentinië.

Middenklasse accommodaties (€20 – €70)

Hacienda’s, bed & breakfasts en basic hotels zijn ook in elke stad te vinden. Bijna altijd een privébadkamer en het is schoon, maar basic. Ontbijt is niet altijd inbegrepen. Ook sommige ‘homestay’s’ op boerderijen of ‘estancia’s (paarden)ranches) vallen in deze middenklasse prijscategorie, evenals de eenvoudigere chalets in El Chaltén en Ushuaia.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Argentinië.

Luxe accommodaties (€70 – €200)

Zeker in Buenos Aires zijn veel bekende hotelketens te vinden die luxe accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met privébadkamer en elke dag schone handdoeken. Ontbijt is altijd inbegrepen. In de wijnregio rond Mendoza vind je prachtige tot boetiekhotels omgebouwde haciënda’s en ‘ranchos’ (vaak met zwembad) en bij de skigebieden van o.a. Ushuaia zijn luxe chalets.

Bekijk alle luxe accommodaties in Argentinië.

Hotels in Argentinië zoeken

Hotels in Argentinië zoeken

Boek je rondreis naar Argentinië

ANWB Vakanties
1. ANWB Vakanties

Individueel & groeps.
Bezoek website

Djoser
2. Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Shoestring
3. Shoestring

On a budget.
Bezoek websiteBekijk Argentinië rondreizen
Vanaf €2979 incl. vliegticket

Vliegtickets Argentinië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Argentinië
V.a. 518