27 Vakantiedagen

Visum nodig voor Canada?

Voor reizigers naar Canada is het ETA (Electronic Travel Authorization), vergelijkbaar met de ESTA aanvraag voor Amerika, vanaf de herfst 2016 verplicht. Je kunt deze aanvragen via de site van de Canadese overheid en betalen met een creditcard. Indien je geen creditcard hebt kun je het ETA Canada aanvragen via een Nederlandse partij als Visum Canada online en betalen met IDEAL. Ook dient aangetoond te kunnen worden dat je een retourticket hebt of een ticket voor een doorreis naar een ander land en dat bewezen kan worden dat je tijdens je reis in je eigen onderhoud kan voorzien.

Lees verder: Gezondheid >

Top 3 Canada specialisten

TUI

TUI

TUI is de grootste en bekendste reisorganisatie van Nederland en biedt diverse flydrives en rondreizen door Canada aan, zowel individueel als in groepsvorm. Met ook speciale 'singlereizen'!
Bezoek website


Tenzing Travel

Tenzing Travel

Een échte Canada-specialist met een breed scala aan vaststaande rondreizen door zowel west- als oost-Canada. Je kunt er ook je privé-rondreis op maat laten maken! Vrijblijvende adviezen & offertes.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Avontuurlijke reizen-specialist Djoser heeft fraaie Canada rondreizen, zowel met verblijf in hotels als uitgebreide 'kampeerrondreizen'. Ook biedt Djoser speciale Canada familiereizen aan!
Bezoek website

Boek je rondreis naar Canada

TUI
1. TUI

Individuele rondreizen en groepsreizen.
Bezoek website

Tenzing Travel
2. Tenzing Travel

Advies op maat!
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Groeps- en kampeerreizen.
Bezoek websiteBekijk Canada rondreizen
Vanaf €173 incl. vliegticket

Vliegtickets Canada

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Canada
V.a. 400