27 Vakantiedagen

Overnachten in Hongarije – soorten accommodaties

Hongarije is een populaire vakantiebestemming. Overnachtingsmogelijkheden zijn er te over in Hongarije: van goedkope campings en hostels tot super-de-luxe hotels. Voor elke beurs is er in Hongarije wel een accommodatie te vinden. Houd er wel rekening mee dat hotels in Boedapest en in de omgeving van het Balatonmeer zo’n 30% duurder zijn dan in de rest van het land.

Budget accommodaties (€0 – €20)

Wie heel goedkoop wil overnachten in Hongarije, trekt het best naar een camping of een hostel. Voor een overnachting in een bed op een gemeenschappelijke slaapzaal van een hostel betaal je zo’n 20 euro. In de maanden juli en augustus is het ook mogelijk om goedkoop te overnachten in een studentenkamer van een universiteit. Campings zijn er in overvloed in Hongarije, zeker in de toeristische gebieden. De prijzen van een overnachting zijn afhankelijk van de faciliteiten die de camping biedt. Op een eenvoudige camping betaal je niet meer dan 20 euro per persoon per nacht.

Bekijk alle budget accommodaties in Hongarije.

Middenklasse accommodaties (€20 – €50)

Op het Hongaarse platteland kun je in budgethotels overnachten voor zo’n €25 per persoon per nacht. Ook in bed and breakfasts, in vakantiewoningen en appartementen betaal je per persoon per nacht een bedrag dat meestal in deze prijscategorie valt. Heel interessant zijn eveneens de accommodaties die worden aangeboden door particulieren.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Hongarije.

Luxe accommodaties (€50 en hoger)

Wie niet op een euro meer of minder hoeft te kijken, kan zijn intrek nemen in vier- of vijfsterrenhotels. In Boedapest en rond het Balatonmeer is er keuze genoeg aan luxueuze accommodaties waar je als toerist in de watten wordt gelegd.

Bekijk alle luxe accommodaties in Hongarije.

Hotels in Hongarije zoeken

Hotels in Hongarije zoeken

Boek je rondreis naar Hongarije

TUI
1. TUI

Groot aanbod stedentrips.
Bezoek website

ANWB
2. ANWB

Autorondreizen & campings.
Bezoek website

Prijsvrij
3. Prijsvrij

Online deals.
Bezoek websiteBekijk Hongarije rondreizen
Vanaf €102 incl. vliegticket

Vliegtickets Hongarije

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Hongarije
V.a. 35