27 Vakantiedagen

Overnachten in Madagaskar – soorten accommodaties

De accommodaties in Madagaskar zijn, met uitzondering van de luxe accommodaties, vaak eenvoudig en doelmatig ingericht. Voor ieder budget is er wel een verblijfsmogelijkheid, maar de keuze is wel beperkt.

Budget accommodaties (€6 – €18)

Het aanbod van budget accommodaties in Madagaskar is relatief klein. In de grotere steden is een aantal hotels te vinden die goedkope, eenvoudige kamers aanbieden. Kamperen is in Madagaskar niet heel gebruikelijk, waardoor wildkamperen niet is toegestaan. De meeste campsites hebben vooropgezette tenten en beschikken over sanitaire faciliteiten. Ook in de nationale parken zijn campsites te vinden. Andere budget verblijfsmogelijkheden zijn guesthouses of traditionele (strand)hutjes.

Bekijk alle budget accommodaties in Madagaskar.

Middenklasse accommodaties (€25 – €70)

De Malagassische middenklasse accommodaties zijn eenvoudig en doelmatig ingericht. De faciliteiten zijn over het algemeen goed. De meeste middenklasse accommodaties hebben een restaurant en een zwembad. Deze accommodaties zijn in de grotere steden of nabij nationale parken te vinden.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Madagaskar.

Luxe accommodaties (€70 >)

Op Madagaskar zijn ook luxe en daarmee prijzige accommodaties te vinden. Vaak zijn dit chique hotels of resorts aan de kust, onder andere bij Ifaty en op het eiland Nosy Be, of in één van de grotere steden. De faciliteiten (bars, restaurants, zwembaden, spa en wellness centra) van deze accommodaties zijn uitstekend. Ook in de nationale parken zijn luxe lodges te vinden.

Bekijk alle luxe accommodaties in Madagaskar.

Hotels in Madagaskar zoeken

Hotels in Madagaskar zoeken

Boek je rondreis naar Madagaskar

Shoestring
1. Shoestring

Budget groepsrondreis.
Bezoek website

Djoser
2. Djoser

Groepsrondreizen.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek websiteBekijk Madagaskar rondreizen
Vanaf €2199 incl. vliegticket

Vliegtickets Madagaskar

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Madagaskar
V.a. 602