• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Rondreis Madagaskar

Een reis naar Madagaskar maken? Vergelijk hieronder alle actuele Madagaskar rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

2 Madagaskar rondreizen gevonden

 • Madagascar Experience

  19-daagse individuele rondreis

  Een geweldige rondreis waarbij je de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij leert kennen. Maak een cruise over de Tsiribihina rivier en geniet van een verbluffend landschap in Isalo National Park.

  €3995

  excl. vliegticket

  Bekijken Undiscovered
 • Groepsreis Madagascar Kort; Indri en ringstaartlemuur

  17-daagse groepsrondreis

  Stap in de boeiende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en vleesetende planten. Dit land met zijn hartelijke bevolking wordt ook wel omschreven als een mix van de intense kleuren van Afrika en de mysteries van Azië. Met zijn ongekende planten- en dierenwereld is Madagascar een continent op zich. Ook de indri, aandoenlijke halfapen met grote ogen, komen in het wild alleen op Madagascar voor. Isalo N.P. wordt gedomineerd door smalle ravijnen en door wind en water gebeeldhouwde rotsen. Het mooi gelegen Ranomafana is één van de plezierigste plaatsen van het land. Ontspanning vind je in Ifaty, waar je een bootje kunt huren en bij het rif kunt snorkelen.

  €2199

  incl. vliegticket

  Bekijken Shoestring
Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief