27 Vakantiedagen

Goedkoop vliegen naar Montenegro

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Montenegro via:

Vliegen naar Montenegro

Montenegro heeft 2 internationale luchthavens; Golubovci vlakbij de hoofdstad Podgorica en de luchthaven van Tivat.

Golubovci airport

De luchthaven van Podgorica verbindt Motenegro met andere landen in de Balkan zoals Kroatië, Servië, Slovenië en Macedonië. Ook zijn er verbindingen met diverse andere Europese steden. De dichtstbijzijnde directe vluchten naar Podgorica worden uitgevoerd door Ryanair vanuit Brussel en door Montenegro Airlines vanuit Düsseldorf.

Tivat Airport

Tivat Airport is de voornaamste luchthaven voor chartermaatschappijen. Vanuit Brussel vliegt TUI Fly direct naar Tivat en vanuit Düsseldorf vlieg je direct met Eurowings. Helaas worden er vanuit Nederland geen directe vluchten naar Tivat uitgevoerd.

Een voordelig alternatief voor vliegen naar Montenegro is een vliegen naar Dubrovnik in Kroatië. Van hieruit kun je meerdere keren per dag de bus naar Herzeg Novi in Montenegro nemen.

Tips voor goedkope vliegtickets naar Montenegro

  • Check de ticketprijzen op de websites van de airlines zelf. Soms kan dit schelen. In de zomer kan het voordeliger zijn om een chartervlucht te boeken.
  • Als je flexibel bent in de data, probeer of het goedkoper wordt door op een andere dag te vertrekken of terug te keren.
  • Kijk verder dan Schiphol. Het kan goedkoper zijn om te vliegen vanuit bijvoorbeeld Brussel of Düsseldorf.
  • Hoewel dit meer tijd en moeite kost, geldt over het algemeen dat 1 of meerdere keren overstappen je ticket een stuk voordeliger maakt.
  • Houdt de vergelijkingssites in de gaten. Hier kun je snel een vergelijking maken tussen vele maatschappijen en verschillende periodes.

Vliegtickets naar Montenegro boeken

Vergelijk voordat je een vliegticket naar Montenegro boekt altijd meerdere vliegticketsites. De sites die wij áltijd checken zijn sowieso Cheaptickets.nl en (vooral voor vliegtickets binnen Europa) Vliegtickets.nl, maar soms ook Tix.nl. Zoek voor vliegtickets naar Montenegro niet alleen met Amsterdam als vertrekvliegveld, maar kijk ook naar de prijzen en mogelijkheden vanaf andere internationale vliegvelden zoals Brussel of Dusseldorf.

Bij het zoeken naar Montenegro vliegtickets geldt dus eigenlijk maar één advies: heel veel vergelijken. Ook al maken vliegticketsites vaak gebruik van dezelfde databases, er kunnen flinke verschillen ontstaan in hun prijzen door speciale deals met vliegmaatschappijen, actuele promoties per site of verschillen in toeslagen en extra kosten.

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Montenegro via:

Bezienswaardigheden Montenegro

Alle bezienswaardigheden in Montenegro

Vliegtickets naar Montenegro


Hotels in Montenegro zoeken

Hotels in Montenegro zoeken

Boek je vakantie naar Montenegro

TUI
1. TUI

‘Allround’ Montenegro aanbieder.
Bezoek website

Better Places
2. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek websiteBekijk Montenegro rondreizen
Vanaf €1357 incl. vliegticket

Vliegtickets Montenegro

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Montenegro
V.a. 175

Volg ons op Facebook