27 Vakantiedagen

Vliegen naar Panama

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Panama via:

Panama is een prachtige bestemming en wordt steeds populairder. Een rondreis door Panama begint meestal in Panama-Stad de hoofdstad; en eindigt daar ook vaak – als je in Panama blijft. Vanaf Amsterdam is het ruim 11 uur vliegen met een rechtstreekse vlucht voor ongeveer €800. Alleen KLM vliegt rechtstreeks. Met een overstap zijn de tickets goedkoper, zo’n €500 à €600, maar duurt de reis wat langer; minimaal zo’n 16 uur. Dan ga je bijvoorbeeld via Noord-Amerika of Madrid.

Tips voor goedkope vliegtickets naar Panama

  • Check de ticketprijzen op de websites van de airlines zelf. Soms kan dit schelen. Tijdens de KLM werelddealweken zijn er vaak ook aanbiedingen voor Panama.
  • Als je flexibel bent in de data, probeer of het goedkoper wordt door op een andere dag te vertrekken of terug te keren.
  • Mocht je de tijd hebben, dan kan je eventueel een goedkoper ticket boeken met een overstap in bijvoorbeeld de Noord-Amerika.

Vliegen vanuit Midden-Amerika

Panama valt goed te combineren met andere Midden-Amerikaanse landen. Vanaf Costa Rica is het gemakkelijk om bijvoorbeeld vanaf San José naar de steden David, Bocas del Toro of Panama-Stad te vliegen. Vanaf Medellin of Bogotá in Colombia, zijn er ook vluchten beschikbaar. De meeste vluchten kosten rond de €150 à €200, afhankelijk van wanneer je boekt.

Binnenlandse vluchten Panama

Hoewel het land niet enorm groot is, zijn er toch redelijk wat binnenlandse vluchten beschikbaar. De grootste maatschappij is AirPanama.

Panama Tocumen International Airport

De internationale luchthaven ligt op ongeveer een half uur rijden van het centrum van Panama-Stad en wordt gebruikt voor internationale en binnenlandse vluchten.

Panama Albrook Airport

Het tweede vliegveld, het verzorgt de binnenlandse vluchten en internationale vluchten naar Costa Rica en Colombia, en ligt in het centrum, vlakbij de ambassade van Amerika.

Enrique Malek Airport David

Dit vliegveld ligt vlakbij het centrum van David. Het heeft vooral binnenlandse vluchten en vluchten naar Costa Rica.

Bocas del Toro Airport

Het vliegveld op Bocas del Toro voor binnenlandse vluchten. Dit vliegveld ligt op Isla Colón.

San Blas Airport

Dit is het vliegveld van San Blas, dit ligt bij Porvenir.

San Miguel Airport en Contadora

Nationale vliegvelden op de Pearl Islands. San Miguel ligt op Isla del Rey, het grootste eiland.

Vliegtickets naar Panama boeken

Vergelijk voordat je een vliegticket naar Panama boekt altijd meerdere vliegticketsites. De sites die wij áltijd checken zijn sowieso Cheaptickets.nl en (vooral voor vliegtickets binnen Europa) Vliegtickets.nl, maar soms ook Tix.nl. Zoek voor vliegtickets naar Panama niet alleen met Amsterdam als vertrekvliegveld, maar kijk ook naar de prijzen en mogelijkheden vanaf andere internationale vliegvelden zoals zoals Düsseldorf of Brussel.

Bij het zoeken naar Panama vliegtickets geldt dus eigenlijk maar één advies: heel veel vergelijken. Ook al maken vliegticketsites vaak gebruik van dezelfde databases, er kunnen flinke verschillen ontstaan in hun prijzen door speciale deals met vliegmaatschappijen, actuele promoties per site of verschillen in toeslagen en extra kosten. Wij hebben zelf de beste ervaringen met Cheaptickets.nl.

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Panama via:

Bezienswaardigheden Panama

Alle bezienswaardigheden in Panama

Vliegtickets naar Panama


Hotels in Panama zoeken

Hotels in Panama zoeken

Boek je rondreis naar Panama

ANWB Vakanties
2. ANWB Vakanties

Groeps- en privérondreizen.
Bezoek website

Shoestring
2. Shoestring

Goedkope rondreizen.
Bezoek website

Riksja Travel
3. Riksja Travel

Individuele rondreizen op maat.
Bezoek websiteBekijk Panama rondreizen
Vanaf €219 incl. vliegticket

Vliegtickets Panama

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Panama
V.a. 446

Volg ons op Facebook