27 Vakantiedagen

Top 10 reisorganisaties naar Slovenië

Op zoek naar een camping, vakantiepark, hotel of vakantiehuis in Slovenië? Of juist een complete autorondreis of actieve vakantie? We hebben onze 10 favoriete reisorganisaties voor je geselecteerd.

TUI

1. TUI

De bekendste ‘allround’ Slovenië aanbieder, met tientallen verschillende hotels, appartementen en campings, plús meerdere autorondreizen. Leuk is bijvoorbeeld de 8-daagse ‘boerderijvakantie’ voor het hele gezin!

Bezoek website

ANWB Campings

2. ANWB Campings

Zoek, vergelijk en reserveer alle erkende ANWB campings in Slovenië. Actueel en betrouwbaar, geïnspecteerd door ANWB, beoordeeld door kampeerders.

Bezoek website

Suncamp

3. Suncamp

Voor wie graag met eigen caravan of tent op vakantie gaat: Suncamp biedt naast stacaravans ook losse staanplaatsen aan op diverse Sloveense campings.

Bezoek website

SNP Natuurreizen

4. SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen is ook onderdeel van de ANWB. Zij richten zich volledig op natuurreizen en actieve vakanties. Ze hebben meerdere Slovenië wandel- en fietsarrangementen.

Bezoek website

Prijsvrij

5. Prijsvrij

Prijsvrij is een uitstekende ‘internet only’-aanbieder met daarbij horende strakke prijzen. Voor de goedkoopste hotels, vakantieparken en campings in Slovenië moet je bij Prijsvrij zijn!

Bezoek website

Novasol

6. Novasol

Novasol biedt in Slovenië meer dan 300 vakantiehuizen en appartementen aan, zowel bij de meren en in het binnenland als aan de Sloveense kust.

Bezoek website

Happy Home

7. Happy Home

Nog een specialist in vakantiehuizen, met in Slovenië 100+ geselecteerde vakantiehuizen, boerderijen en appartementen. Sommigen met eigen zwembad!

Bezoek website

Booking.com

8. Booking.com

De grootste hotelaanbieder ter wereld, met alleen in Slovenië al meer dan 4000 (!) verschillende hotels, guesthouses, b&b’s en appartementen door het hele land.

Bezoek website

Vliegtickets naar Slovenië


Hotels in Slovenië zoeken

Hotels in Slovenië zoeken

Boek je vakantie naar Slovenië

TUI
1. TUI

‘Allround’ Slovenië aanbieder.
Bezoek website

Pharos Reizen
2. Pharos Reizen

Autorondreizen & actieve vakanties.
Bezoek website

ANWB Campings
3. ANWB Campings

Erkende campings.
Bezoek websiteBekijk Slovenië aanbiedingen
Vanaf €2041 incl. vliegticket

Vliegtickets Slovenië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Slovenië
V.a. 74