27 Vakantiedagen

Overnachten in Malawi – soorten accommodaties

Budget overnachten is in Malawi erg goed mogelijk. Het aanbod van budgetaccommodaties is groot. Voor degenen die op zoek zijn naar chique lodges of hotels op unieke locaties is er ook genoeg keus.

Budget accommodaties (€3 – €10)

Het aanbod van budgetaccommodaties in Malawi is groot. Het is mogelijk om met eigen camper of tent op een campsite te staan of om te overnachten in een goedkope lodge of backpackers accommodatie. Op een aantal campsites zijn de tenten al opgezet. Campsites zijn te vinden in grote steden en in en rondom nationale parken. De faciliteiten verschillen per accommodatie. In steden en dorpjes worden vaak ook private rest houses aangeboden. Een kamer in een private rest house, bij de locals thuis dus, is er al vanaf €2. Je kunt een kamer ook voor enkel een paar uur huren om bijvoorbeeld een middagdutje te doen.

Bekijk alle budget accommodaties in Malawi.

Middenklasse accommodaties (€15 – €60)

Middenklasse accommodaties zijn vooral in de meeste grote steden te vinden. Rond Lake Malawi staan ook veel middenklasse lodges en resorts. De faciliteiten van deze accommodaties zijn over het algemeen relatief goed. Vaak is er een restaurant en douches met warm water. Middenklasse accommodaties buiten de steden zijn vaak van mindere kwaliteit.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Malawi.

Luxe accommodaties (€60 >)

In Malawi zijn ook luxe en daarmee prijzige accommodaties te vinden. Vaak zijn dit chique lodges of hotels op unieke locaties zoals op één van de eilanden in Lake Malawi of in een national park. De faciliteiten (bars, restaurants, zwembaden, spa en wellness centra) van deze accommodaties zijn natuurlijk uitstekend.

Bekijk alle luxe accommodaties in Malawi.

Hotels in Malawi zoeken

Hotels in Malawi zoeken

Boek je rondreis naar Malawi

Sawadee
1. Sawadee

Groepsrondreizen.
Bezoek website

Tenzing Travel
2. Tenzing Travel

Individuele rondreizen.
Bezoek website

Jambo Safari Club
3. Jambo Safari Club

Luxe rondreizen.
Bezoek websiteBekijk Malawi rondreizen
Vanaf €4189 incl. vliegticket

Vliegtickets Malawi

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Malawi
V.a. 748