27 Vakantiedagen

Ons eigen stukje Tropen! De Nederlandse Antillen voelen wellicht niet heel exotisch en vreemd aan, maar zijn wel ideale eilanden om even helemaal niéts anders te doen dan lezen, zwemmen en chillen. Onderling hebben ze meer verschillen dan overeenkomsten: op Aruba vind je lange stranden, veel hoogbouwhotels en Amerikaanse invloeden, terwijl op Curaçao het toerisme meer verspreid is, de stranden in kleinere baaitjes liggen en je juist veel Nederlandse invloeden terugziet (en -hoort). Bonaire is het kleine broertje van de benedenwindse eilanden, waar je fantastisch kunt duiken en puur komt voor de rust. En dan zijn er nog de groenere en heuvelachtigere bovenwindse eilandjes St. Maarten, Saba en Sint Eustatius; die laatste twee vormen met hun vulkanen uitstekende dagtrips.

Belangrijkste eilanden

De Nederlandse Antillen liggen in het Caraibisch gebied en kun je verdelen in twee eilandengroepen. De ABC- eilanden (Aruba, Bonaire en Curacao) en de SSS- eilanden (Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten)

 • Aruba

  Aruba

  One Happy Island
  12 reviews

  Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en kristalhelder water: dit vind je gegarandeerd op Aruba. Voor veel mensen is dit enige reden om er heen te gaan. “One Happy Island” heeft echter veel meer te bieden dan deze heerlijke clichés, ontdekten wij. Ook anderen zijn enthousiast: lees al onze (verblijf)tips en de Aruba-ervaringen van andere Nederlanders.

  Lees meer >

 • Bonaire

  Bonaire

  Eco-paradijs voor duikers en zonaanbidders
  4 reviews

  Bonaire wordt ook wel “Het Groene Eiland” genoemd. Het is een waar eco-paradijs voor zowel de zonaanbidder als de avontuurlijke vakantieganger of duikliefhebber. Op onze volledig geupdate pagina lees je álles over het eiland Bonaire: van de mooiste plekjes en bezienswaardigheden tot onze persoonlijke verblijftips en talloze ervaringen van anderen.

  Lees meer >

 • Curaçao

  Curaçao

  Méér dan een cliché vakantiebestemming
  5 review

  Curaçao heeft ons bewezen veel meer te zijn dan een cliché vakantiebestemming. Het eiland heeft een ongelooflijk rijke cultuur; de (koloniale) geschiedenis is nog overal terug te vinden. Maar natuurlijk zijn er ook die hagelwitte stranden en tropische temperaturen, zelfs in onze wintermaanden. In dit uitgebreide artikel lees je álles over het eiland Curaçao: van de mooiste stranden en leukste bezienswaardigheden tot onze verblijftips en talloze ervaringen van andere mensen die er geweest zijn.

  Lees meer >

Vakanties naar de Nederlandse Antillen

Top 3 Nederlandse Antillen specialisten

TUI

TUI

Omdat TUI met hun Dreamliner direct naar Aruba, Curaçao en Bonaire vliegt, biedt TUI scherpe pakketprijzen voor zonvakanties naar de Antillen.
Bezoek website


De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter is een uitstekende ‘internet only’-aanbieder met daarbij horende strakke prijzen voor o.a. last minutes, all inclusives en adult only vakanties.
Bezoek website


Corendon

Corendon

Bij Corendon vlieg je met de KLM naar de Nederlandse Antillen. Ze bieden diverse all inclusives en vaak goede last minutes.
Bezoek website


Meer Nederlandse Antillen reisorganisaties

Prijsvrij
Stip Reizen
Vliegtickets Nederlandse Antillen

Vliegtickets Nederlandse Antillen

Hotels Nederlandse Antillen

Hotels in de Nederlandse Antillen

Vergelijk hier alle hotels in de Nederlandse Antillen

Bekijk hotels

Meer over hotels in de Nederlandse Antillen

Reisaanbiedingen Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen aanbiedingen

Bekijk alle Nederlandse Antillen aanbiedingen