27 Vakantiedagen

Overnachten in de Nederlandse Antillen – soorten accommodaties

Op de Antillen vind je een divers aanbod aan accommodaties en dit aanbod verschilt ook weer per eiland.

Budget accommodaties (€0 – €50)

De hostels en andere goedkope overnachtingsmogelijkheden vind je vooral op de kleinere eilanden: Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Ook het aantal budgetaccommodaties is niet heel erg groot. Het is meestal zo dat de budgethotels een duikaccommodatie erbij hebben. Op de Nederlandse Antillen zul je geen campings aantreffen en wild kamperen is zeker niet aan te raden en eigenlijk ook niet echt nodig, er zijn accommodaties genoeg.

Bekijk alle budget accommodaties in de Nederlandse Antillen.

Middenklasse accommodaties (€50 – €100)

De meeste eilanden richten zich op de middenklasse hotels en deze zijn dan ook op alle eilanden te vinden. Logischerwijs zijn de middenklasse hotels op de kleinere eilanden wel wat kleinsschaliger (rond de twintig kamers) dan op de Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Voor degene die zelfverzorgend wil zijn, is er ook voldoende aanbod van appartementen en vakantiehuizen. Het is vaak handiger om deze rechtstreeks te boeken via het internet. De reisorganisaties beschikken maar over een beperkt aantal en zijn in het algemeen duurder.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in de Nederlandse Antillen.

Luxe accommodaties (€100 >)

Op Aruba, Curacao en Sint Maarten vind je de luxere accommodaties. Dit zijn voor het grootste gedeelte vier- of vijfsterren hotels en resorts, meestal op basis van all inclusive. Wat betreft de prijzen van de accommodaties op deze drie eilanden, zie je dat ze beginnen bij gemiddeld en al snel oplopen naar hoog. Met name Aruba is wat dat betreft duurder dan de andere eilanden en heeft zelfs hotels met een privé- eiland. Het is ook mogelijk om, verspreid over de eilanden, een privévilla te huren. De prijzen van villa’s zijn in vergelijking met gelijksoortige hotelkamers iets gunstiger.

Bekijk alle luxe accommodaties in de Nederlandse Antillen.

Hotels in de Nederlandse Antillen zoeken

Hotels in Nederlandse Antillen zoeken

Boek je vakantie naar de Nederlandse Antillen

TUI
1. TUI

Goedkope pakketvakanties.
Bezoek website

De Vakantiediscounter
2. De Vakantie discounter

Goedkope zonvakanties .
Bezoek website

Corendon
3. Corendon

All inclusives en last minutes.
Bezoek websiteBekijk Nederlandse Antillen vakanties
Vanaf €0 incl. vliegticket

Vliegtickets Nederlandse Antillen

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Nederlandse Antillen
V.a. 462