27 Vakantiedagen

Goedkoop vliegen naar Noord-Macedonië

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Noord-Macedonië via:

Vliegen naar Noord-Macedonië

Noord-Macedonië heeft 2 internationale luchthavens; Alexander de Grote airport in Skopje en St. Paul de Apostel airport in Ohrid.

Alexander de Grote airport Skopje

De internationale luchthaven van Skopje ligt ten oosten van de stad en is goed bereikbaar via de A1/E75. De luchthaven is de laatste jaren behoorlijk gegroeid, mede dankzij Wizz Air die vanuit diverse Europese bestemmingen goedkope vluchten aanbiedt naar de stad. Vanuit Skopje airport kun je het centrum van Skopje bereiken per bus, taxi of huurauto. Ook kun je verder reizen naar Ohrid via A2/E65.

St. Paul de Apostel airport Ohrid

De luchthaven van Ohrid is een stuk kleiner dan die van Skopje. Het vliegveld ligt op ongeveer 7 kilometer van het centrum en biedt vluchten aan naar Europese steden waaronder rechtstreeks naar Amsterdam met Corendon. Op de luchthaven zelf is een winkel, restaurant, VIP lounge en een informatiecentrum. De stad Ohrid is eenvoudig te bereiken met bus, taxi of huurauto.

Tips voor goedkope vliegtickets naar Noord-Macedonië

  • Check de ticketprijzen op de websites van de airlines zelf. Soms kan dit schelen. In de zomer kan het voordeliger zijn om een chartervlucht te boeken.
  • Als je flexibel bent in de data, probeer of het goedkoper wordt door op een andere dag te vertrekken of terug te keren.
  • Kijk verder dan Schiphol. Het kan goedkoper zijn om te vliegen vanuit bijvoorbeeld Brussel of Düsseldorf.
  • Hoewel dit meer tijd en moeite kost, geldt over het algemeen dat 1 of meerdere keren overstappen je ticket een stuk voordeliger maakt.
  • Houdt de vergelijkingssites in de gaten. Hier kun je snel een vergelijking maken tussen vele maatschappijen en verschillende periodes.

Vliegtickets naar Noord-Macedonië boeken

Vergelijk voordat je een vliegticket naar Noord-Macedonië boekt altijd meerdere vliegticketsites. De sites die wij áltijd checken zijn sowieso Cheaptickets.nl en (vooral voor vliegtickets binnen Europa) Vliegtickets.nl, maar soms ook Tix.nl. Zoek voor vliegtickets naar Noord-Macedonië niet alleen met Amsterdam als vertrekvliegveld, maar kijk ook naar de prijzen en mogelijkheden vanaf andere internationale vliegvelden zoals Brussel of Dusseldorf.

Bij het zoeken naar Noord-Macedonië vliegtickets geldt dus eigenlijk maar één advies: heel veel vergelijken. Ook al maken vliegticketsites vaak gebruik van dezelfde databases, er kunnen flinke verschillen ontstaan in hun prijzen door speciale deals met vliegmaatschappijen, actuele promoties per site of verschillen in toeslagen en extra kosten.

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Noord-Macedonië via:

Bezienswaardigheden Noord-Macedonië

Alle bezienswaardigheden in Noord-Macedonië

Vliegtickets naar Noord-Macedonië


Hotels in Noord-Macedonië zoeken

Hotels in Noord-Macedonië zoeken

Boek je vakantie naar Noord-Macedonië

Kras
1. Kras

Rondreizen, busreizen en fly-drives.
Bezoek website

TUI
2. TUI

‘Allround’ Noord-Macedonië aanbieder.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
3. SNP Natuurreizen

Wandelvakanties.
Bezoek websiteBekijk Noord-Macedonië aanbiedingen
Vanaf €349 incl. vliegticket

Vliegtickets Noord-Macedonië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Noord-Macedonië
V.a. 255

Volg ons op Facebook