27 Vakantiedagen

Overnachten in Peru – soorten accommodaties

Peru is een groot land en biedt ook verschillende soorten accommodaties. Vooral Lima, Cusco en Arequipa hebben veel verschillende soorten opties.

Budget accommodaties (€6 – €20)

In elke grote en minder grote stad zijn hostels te vinden met dorms en privékamers. Een andere leuke en goedkope manier is om bij locals thuis te slapen, dat gebeurt veel als mensen een talencursus doen. Goedkope hotels met iets meer luxe dan hostels zijn er ook te vinden binnen deze prijsklasse. Tijdens de Incatrail kan je in de bergen kamperen (meestal inbegrepen in de prijs van de excursie). Hetzelfde geldt voor een excursie naar de Colca Canyon.

Bekijk alle budget accommodaties in Peru.

Middenklasse accommodaties (€20 – €60)

Hacienda’s, bed and breakfasts en hotels zijn in elke stad te vinden. Meestal met een privébadkamer en het is schoon, maar basic. Ontbijt is niet altijd inbegrepen. Overnachtingen bij excursies (niet kamperen) zijn vaak middenklasse.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Peru.

Luxe accommodaties (€60 – €120)

Zeker in Lima zijn veel bekende hotelketens te vinden die luxe accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met privébadkamer en elke dag schone handdoeken en inbegrepen ontbijt. Ook andere hotels, veelal in Cusco, bieden luxe accommodaties aan. Sommige viersterren hotels hoeven niet duur te zijn, maar bieden een luxe overnachting in een spectaculaire omgeving.

Bekijk alle luxe accommodaties in Peru.

Hotels in Peru zoeken

Hotels in Peru zoeken

Boek je rondreis naar Peru

Djoser
1. Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Riksja Peru
2. Riksja Peru

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek websiteBekijk Peru rondreizen
Vanaf €673 incl. vliegticket

Vliegtickets Peru

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Peru
V.a. 479