Rondreis Peru

Een reis naar Peru maken? Vergelijk hieronder alle actuele Peru rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

90 Peru rondreizen gevonden

 • Rondreis 1: Vamos Peru in 2 weken!

  14-daagse individuele rondreis

  De highlights van Peru in een rondreis van twee weken. Na het zonnige Arequipa staan de uitgestrekte terrassen en condors in de Colca Canyon op de route. Maak vervolgens een boottocht over het Titicacameer die van het gebaande pad gaat en slenter door het bruisende Cusco en de Heilige Vallei, en bezoek wereldwonder Machu Picchu!

  €1310

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Peru hoogtepuntenreis

  17-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze individuele Peru reis maak je kennis met de lokale bevolking, de fascinerende cultuur en de indrukwekkende landschappen. Bij Better Places plan je je hele reis op maat in overleg met Guido en Agnes, onze Peru specialisten.

  €1745

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsrondreis Argentinië, Bolivia en Peru

  32-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru wandel je door spectaculaire landschappen met felgekleurde rotspartijen, trek je over uitgestrekte hoogvlaktes en maak je kennis met de Indianenbevolking. We maken een tweedaagse tocht over de uitgestrekte Uyuni-zoutvlakte en bezoeken indrukwekkende ruïnes van het oude Incarijk, met als hoogtepunt Machu Picchu. Deze rondreis is een unieke kennismaking met de cultuur en natuur van het Andesgebied.

  €3899

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 16-daagse autorondreis door Peru

  16-daagse individuele rondreis

  Maak je eigen autorondreis Peru en ontdek unieke plaatsen waar toeristen normaal gesproken niet kunnen komen. Je maakt kennis met de lokale bevolking en hun fascinerende cultuur en rijdt door indrukwekkende landschappen.

  €2630

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Alle tijd voor trail en vallei

  4-daagse bouwsteen

  Deze Incatrail kort bestaat uit een trekking van 1 dag en slaat de hoogste bergpassen over. Vanuit de heillige vallei loop je alleen het minder steile deel van de beroemde Incatrail naar de zonnepoort van Machu Picchu. Je slaapt in een hotel en de volgende ochtend heb je alle tijd om de heilige stad van dichtbij te bekijken.

  €870

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 6: Bolhoeden, Indianen en Inca's

  individuele rondreis

  Deze Peru-Bolivia rondreis 'doet' het allemaal, maar je brengt meer tijd door in Bolivia dan tijdens onze andere combinatiereizen. Na je verblijf in het subtropische laagland van Bolivia leer je het witte stadje Sucre kennen. Ook maak je een tocht door een zilvermijn en een jeeptour langs het zoutmeer en gekleurde lagunes. Na een bezoek aan een beroemde panfluitmaker in La Paz steek je de grens over voor het tweede deel van je rondreis: Peru. Hier overnacht je bij een indianenfamilie aan de rand van het Titicacameer. Vanuit Cusco verken je de heilige vallei en zie je wereldwonder Machu Picchu.

  €2175

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 3: Poncho's, panfluiten en bolhoedjes

  22-daagse familiereis

  In drie weken tijd ontdek je dé hoogtepunten van Peru met kinderen. Van koloniale steden tot kleine Incadorpjes en van de ruige kust tot aan het hoge Andes. Een reis vol actie en avontuur uitermate geschikt voor een gezin met wat oudere kinderen (tieners). Ga zandsurfen in de woestijn, raften aan de voet van een vulkaan, tokkelen door een bergkloof en maak een trekking door de bergen naar Machu Picchu.

  €1998

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Van pinguïnrots naar woestijnoase

  5-daagse bouwsteen

  Reis via de Pan-America highway door naar de badplaats Paracas en maak een boottocht naar de Ballestas eilanden waar je zeeleeuwen, pinguïns en duizenden vogels spot. Trotseer de zandduinen  vlakbij Nasca met een duinbuggy en zandbord en zie de zon ondergaan in de woestijn.

  €425

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Zuid-Peru; Het verloren rijk van de Inca's

  21-daagse groepsrondreis

  Peru is het land van de vergezichten, waar eindeloze altiplano vlakten abrupt overgaan in de steil oprijzende pieken van het Andesgebergte. Mysterieuze Nazca lijnen, koloniale gebouwen en imposante Inca bouwwerken als Machu Picchu laten het verleden spreken. Laat je verrassen door de unieke flora en fauna en geniet van de gastvrijheid van de vriendelijke, kleurrijke bevolking van dit fascinerende land. Sportievelingen kunnen de twee- of vierdaagse beroemde Inca trail lopen. Vanuit Cuzco zijn echter legio andere mogelijkheden om je te vermaken.

  €2499

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Peru in 2 weken; Mystieke steden in de Andes

  17-daagse groepsrondreis

  In Peru ligt de cultuur voor het oprapen: de vele overblijfselen uit de Incatijd zoals de wereldberoemde Incastad Machu Picchu en de Spaanskoloniale architectuur in Arequipa, Puno en Cuzco. De natuur van het land is zeer divers: het Andesgebergte, met meer dan 6000 meter hoge, besneeuwde bergen en vulkanen; het prachtige Titicacameer en niet te vergeten de raadselachtige Nazcalijnen. Tenslotte ontdek je op de Ballestas eilanden zeerobben en talrijke watervogels. Op de markten van Cuzco en Puno zie je de verschillende indianenstammen in hun kleurrijke klederdrachten, een lust voor het oog. In dorpen en steden, op de markten, in de trein en op de drijvende rieteilanden maak je nader kennis met deze vriendelijke indianenbevolking. Een korte reis langs alle hoogtepunten van dit fascinerende land!

  €2099

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Er lopen lama's op de maan

  3-daagse bouwsteen

  De Atacamawoestijn is de droogste woestijn ter wereld. Je kijkt hier uit op maanlandschappen, zoutvlaktes en bizarre rotsformaties. Je slaapt in San Pedro de Atacama, een kneuterig maar sfeervol woestijndorp met adobehuisjes. Je trekt erop uit naar de maanvallei waar je een bijzondere zonsondergang en maansopkomst kunt verwachten.

  €305

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis PERU, BOLIVIA EN CHILI - 30 dagen; Weidse altiplano

  30-daagse groepsrondreis

  Een unieke combinatie van drie landen tijdens deze rondreis Peru, Bolivia en Chili. Weidse vergezichten over de altiplano, Quechua-indianen met kudden alpaca’s en prachtig besneeuwde Andestoppen. Ga op zoek naar geheimzinnige lijnen in het uitgestrekte, surrealistische woestijnlandschap. Laat je verrassen door indrukwekkende Incaruïnes, eilanden met pelsrobben en hooggelegen meren met flamingo’s. Een unieke combinatie van drie landen!

  €3795

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 17-daagse rondreis Mystiek Peru

  17-daagse groepsrondreis

  17-daagse rondreis Mystiek Peru

  €2088

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 5: Van zoutvlakte tot zonnepoort

  individuele rondreis

  Combineer Peru met Chili en Bolivia in deze drieweekse rondreis. Vanuit Santiago de Chili ga je via de woestijn van  San Pedro de Atacama met een pittige jeeptour naar de befaamde Uyuni-zoutvlakte in Bolivia. Onderweg word je getrakteerd op felgekleurde bergmeren, pruttelende geisers en flamingo's. Vlieg door naar La Paz, hoog in de bergen. Via Lake Titicaca ga je de grens over naar Peru, waar je de laatste dagen van je reis getrakteerd wordt op Incastad Cusco, de Heilige Vallei en natúúrlijk Machu Picchu.

  €2135

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Peru, 21 dagen

  21-daagse groepsrondreis

  Complete reis langs hoogtepunten van PeruNascalijnen, de Colca Canyon, Arequipa en het Titicacameer Ontdek de Inca geschiedenis: Cusco, heilige vallei en Machu Picchu Mogelijkheid de beroemde Inca Trail of Camino Real te lopen

  €2795

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 2: Van de Andes naar het Amazonewoud

  20-daagse familiereis

  Een avontuurlijke drieweekse familiereis Peru van het Andesgebergte tot aan het Amazoneregenwoud. Naast verdieping in de Inca-cultuur vooral veel actie in de natuur. Van raften tussen de vulkanen en tokkelen door een bergkloof tot piranha's vissen en kaaimannen spotten in de jungle.

  €1604

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 3: Peru in 3 weken

  individuele rondreis

  Wil je in drie weken de bezienswaardigheden op je eigen manier zien en de Peruanen leren kennen? Dan is dit de perfecte Peru-rondreis voor jou. Vanuit Lima vlieg je naar Arequipa, waarna je in de Colca Canyon slaapt en meedraait bij een boerengezin. Bij het Titicacameer volg je niet de voetsporen van toeristen, maar slaap je aan de rand van het meer bij een indianenfamilie. En natuurlijk bezoek je Machu Picchu, je hiket er in vier dagen via de originele Inca Trail naartoe. Sluit je reis af in het Tambopata-reservaat, waar je met een gids het Amazoneregenwoud verkent.

  €2340

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • 22-daagse Peru rondreis

  22-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze Peru rondreis bezoek je naast de hoogtepunten, vooral de alternatieve gebieden van Peru. Bij Better Places plan je je hele reis op maat in overleg met Guido en Agnes, onze Peru specialisten.

  €2620

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Galapagos cruise: Klasse 3

  5-daagse bouwsteen

  Wil je in comfort van de Galapagos eilanden genieten en heb je een ruimer budget? Dan is dit jouw optie.  Je slaapt in een ruime en comfortabele hut met twee losse bedden. Aan boord geniet je van gevarieerde maaltijden en tijdens het varen kun je relaxen op het zonnedek. Tijdens het wandelen en snorkelen ga je op zoek naar het gevarieerde dierenleven.

  €3650

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Peru - privéreis

  19-daagse individuele rondreis

  Op deze privéreis ontdek je alle bezienswaardigheden van Peru, zoals Machu Picchu. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  €3489

  incl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?