27 Vakantiedagen

Zeg je België, dan zeg je bier en Vlaamse frieten. Maar onze zuiderburen hebben meer te bieden dan dat: schitterende middeleeuwse steden als Gent en Brugge, de prachtige Belgische Ardennen (één van Europa’s grootste natuurgebieden) en vlak over de grens in Antwerpen kun je heerlijk slenteren in winkelstraat de Meir. België zou België ook niet zijn zonder het iconische standbeeldje Manneken Pis in Brussel. Neem tijdens een stedentrip in België vooral plaatst op één van de vele levendige terrasjes en doe je te goed aan de Belgische chocolade en wafels.

Belangrijkste bestemmingen

België bestaat uit het Nederlandstalige gedeelte Vlaanderen en het Franstalige gedeelte Wallonië.
Hieronder de populairste bestemmingen van België.

 • Top
  Antwerpen

  Antwerpen

  Metropool aan de Schelde
  81 reviews

  Op stedentrip naar bruisend Antwerpen? Een drukke metropool aan de Schelde, België’s grootste havenstad en wereldhoofdstad van de diamant. Bezoek deze levendige Vlaamse stad en maak kennis met de talrijke musea, historische bouwwerken, winkelstraten en uitgaansbuurten. Bekijk alle bezienswaardigheden & tips en ontdek wat te doen in Antwerpen!

  Lees meer >

 • Top
  Belgische Ardennen

  Belgische Ardennen

  Valleien, rivieren, grotten & kastelen
  19 reviews

  De Belgische Ardennen roepen beelden op van slaperige stadjes in schilderachtige valleien, kronkelende riviertjes, fraaie grotten, talloze kastelen, burchten en ruïnes. Én: van vele sportieve activiteiten! We rijden er elk jaar wel een keer heen en weten daarom de plekjes te vinden. Bekijk hier alle bezienswaardigheden en talloze persoonlijke tips wat te zien & doen in de Ardennen!

  Lees meer >

 • Brugge

  Brugge

  'Het Venetië van het Noorden'
  58 reviews

  Op stedentrip naar pittoresk Brugge, met zijn talrijke kanaaltjes en boogbruggen? Tijdens een citytrip naar ‘Het Venetië van het Noorden’ mag je een boottochtje op de ‘Brugse reien’ en een wandeling in de middeleeuwse stadskern niet overslaan. Bekijk alle bezienswaardigheden & tips en ontdek wat te doen in Brugge!

  Lees meer >

 • Brussel

  Brussel

  Bruisende hoofdstad van België
  53 reviews

  Op stedentrip naar bruisend Brussel? De hoofdstad van België vormt tevens de officieuze hoofdstad van Europa. Een stad waarin de Europese Commissie, het Europees Parlement en de NAVO zetelen. Maar vooral ook een gezellige stad met tal van bezienswaardigheden, winkelstraten, eetgelegenheden en uitgaansbuurten. Bekijk alle bezienswaardigheden & tips en ontdek wat te doen in Brussel!

  Lees meer >

 • Top
  Gent

  Gent

  Vlaanderen op zijn best
  44 review

  Op stedentrip naar gezellig Gent? Universiteitsstad Gent is misschien wel onze favoriete bierdrinkstad van heel Europa. Gent biedt zowel historische bezienswaardigheden, superleuke winkeltjes, originele restaurantjes als fantastische kroegjes. ‘Hip without trying’: Gent is gewoon súpertof! Ontdek wat te doen in Gent!

  Lees meer >

 • Leuven

  Leuven

  Bruisende universiteitsstad
  18 reviews

  Op stedentrip naar studentenstad Leuven in België? Geen grote metropool, maar wel bruisend, dynamisch en vol jongeren: dat is de universiteitsstad Leuven. Tienduizenden studenten ‘zitten er op kot’ en zorgen er voor een levendige en jeugdige sfeer. Bekijk alle bezienswaardigheden & tips en ontdek wat te doen in Leuven!

  Lees meer >

 • Luik

  Luik

  Rauwe stad aan de Maas
  13 reviews

  Op stedentrip naar Luik in België? Bij Luik denk je aan een grauwe stad met zware industrie. Bezoek de stad en je merkt dat Luik ook heel wat historische gebouwen, mooie pleinen en rustige parken bezit. Bekijk alle bezienswaardigheden & tips en ontdek wat te doen in Luik!

  Lees meer >

 • Mechelen

  Mechelen

  Voormalige hoofdstad van de Nederlanden
  2 reviews

  Op citytrip naar Mechelen? Het was ooit de hoofdstad van de Nederlanden: Mechelen, ten zuiden van Antwerpen. Mechelen is met zijn cultureel erfgoed een historische topattractie. Het is echter ook een levendige stad met tal van evenementen, waar je ook goed kunt winkelen. Bekijk alle bezienswaardigheden & tips en ontdek wat te doen in Mechelen!

  Lees meer >

Vakanties naar België

Top-10 België reisorganisaties

Top 3 België specialisten

TUI

TUI

TUI biedt een breed aanbod autovakanties naar België met zowel last minute stedentrips, hotels en appartementen als ook actieve vakanties in de Ardennen.
Bezoek website


ANWB Campings

ANWB Campings

Overzicht van alle door ANWB erkende campings in België. Veel ervan zijn ook direct boekbaar via de ANWB Campings website!
Bezoek website


Natuurhuisje

Natuurhuisje

Bij Natuurhuisje vind je meer dan 1500 vrijstaande vakantiehuisjes in de Belgische natuur: middenin de Ardennen, bij zee, in het bos of helemaal 'in the middle of nowhere'.
Bezoek website


Meer België reisorganisaties

Prijsvrij
NS International
Suncamp
Happy Home
Ardennen-online.com
VakantieDiscounter
Vliegtickets België

Treinkaartjes België

Hotels België

Hotels in België

Vergelijk hier alle hotels in België

Bekijk hotels

Meer over hotels in België