Inentingen, gezondheidszaken en hygiëne

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor Bolivia, maar die voor DTP, gele koorts en hepatitis A worden wel aangeraden. Een vaccinatie tegen Gele Koorts is wel verplicht als je in de zeven voorafgaande dagen aan een bezoek aan Bolivia minstens 12 uur hebt doorgebracht in een gele koortsland. Kijk voor meer informatie over inentingen en voor het maken van een afspraak hier bij Meditel. In de Amazone bij Rurrenabaque komt gelukkig bijna geen Malaria voor. In Bolivia zijn in de grote steden (vooral Santa Cruz) redelijke ziekenhuizen te vinden, maar het niveau ligt veel lager dan in Nederland; met name de hygiëne. Kraanwater is over het algemeen niet drinkbaar en vaak kan het toiletpapier niet door de toilet gespoeld worden, maar moet dit in een prullenbak ernaast gegooid worden.

Lees verder: Geografie >

Top 3 Bolivia specialisten

Riksja Peru & Bolivia

Riksja Peru & Bolivia

Stel zelf je eigen Bolivia rondreis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


NRV

NRV

NRV biedt 2 privéreizen naar de hoogtepunten van Bolivia en Peru.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Met het geliefde Djoser kun je mee op een 24-daagse rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland of een 23-daagse Bolivia & Peru groepsreis.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Bolivia

Riksja Peru & Bolivia
1. Riksja Peru & Bolivia

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

NRV
2. NRV

Privéreizen.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Veel individuele vrijheid.
Bezoek website
Vliegtickets Bolivia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Bolivia
V.a. 745 Meer over vliegen naar Bolivia