27 Vakantiedagen

Inentingen, gezondheidszaken en hygiëne

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor Bolivia, maar die voor DTP, gele koorts en hepatitis A worden wel aangeraden. Een vaccinatie tegen Gele Koorts is wel verplicht als je in de zeven voorafgaande dagen aan een bezoek aan Bolivia minstens 12 uur hebt doorgebracht in een gele koortsland. In de Amazone bij Rurrenabaque komt gelukkig bijna geen Malaria voor. In Bolivia zijn in de grote steden (vooral Santa Cruz) redelijke ziekenhuizen te vinden, maar het niveau ligt veel lager dan in Nederland; met name de hygiëne. Kraanwater is over het algemeen niet drinkbaar en vaak kan het toiletpapier niet door de toilet gespoeld worden, maar moet dit in een prullenbak ernaast gegooid worden.

Lees verder: Geografie >

Top 3 Bolivia specialisten

Riksja Peru & Bolivia

Riksja Peru & Bolivia

Stel zelf je eigen Bolivia rondreis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


ANWB Vakanties

ANWB Vakanties

ANWB Vakanties heeft zowel individuele rondreizen als groepsrondreizen door Bolivia, in combinatie met Peru, Argentinië, Chili en Brazilië.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Met het geliefde Djoser kun je mee op een 24-daagse rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland of een 23-daagse Bolivia & Peru groepsreis.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Bolivia

Riksja Peru & Bolivia
1. Riksja Peru & Bolivia

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

ANWB Vakanties
2. ANWB Vakanties

Individuele en groepsrondreizen.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Veel individuele vrijheid.
Bezoek websiteBekijk Bolivia rondreizen
Vanaf €3131 incl. vliegticket

Vliegtickets Bolivia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Bolivia
V.a. 795
t>