Geografie – waar ligt Griekenland?

Griekenland is vier keer zo groot als Nederland en vormt het zuidelijkste deel van het Balkan-schiereiland. Het land bestaat voor en groot deel uit eilanden, dit zijn er zo’n 6000 waarvan er 227 bewoond zijn. Het noordelijkste eiland is Thassos, het zuidelijkste Kreta. Griekenland wordt door drie zeeën omringd; in het westen door de Ionische zee, in het oosten door de Egeïsche zee en de zee van Marmara en in het zuiden door de Middellandse zee. Het vasteland van Griekenland grenst aan Albanië, Macedonië en Bulgarije.

Lees verder: Vervoer >Top 3 Griekenland specialisten

TUI

TUI

De grootste ‘allround’ Griekenland aanbieder met ca. 500 vakanties naar alle bekende eilanden: van Santorini en Zakynthos tot Kreta en Kefalonia.
Bezoek website


Ross Holidays

Ross Holidays

Ross is een 100% Griekenland-specialist met als motto: ‘Groot in kleinschalig Griekenland’. Ross heeft vele mooie appartementen en studio’s op de populaire eilanden, maar biedt ook vakanties naar minder bekende parels plus diverse themavakanties!
Bezoek website


Kras

Kras

Kras heeft niet alleen meer dan 200 verschillende vliegvakanties naar Griekenland (waarvan diverse ínclusief huurauto!), ook bieden ze tientallen flydrives, rondreizen, singlereizen, fietsvakanties, wandelvakanties en cruises.
Bezoek website

Boek je vakantie naar Griekenland

TUI
1. TUI

‘Allround’ Griekenland aanbieder.
Bezoek website

Ross Holidays
2. Ross Holidays

100% Griekenland-specialist.
Bezoek website

Kras
3. Kras

Breed aanbod.
Bezoek websiteBekijk Griekenland aanbiedingen
Vanaf €124 incl. vliegticket

Vliegtickets Griekenland

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Griekenland
V.a. 54 Meer over vliegen naar Griekenland