27 Vakantiedagen

Overnachten in Amerika – soorten accommodaties

Mogelijkheden tot overnachten in Amerika zijn er voor ieder budget.

Budget accommodaties (€15 – €30)

In het hele land zijn er goede hostels te vinden waar je een bed in een dorm of een eigen kamer kunt boeken. De faciliteiten en ligging van de hostels zijn over het algemeen uitstekend. Daarnaast zijn er op veel plekken voordelige campings te boeken vanaf €15 per nacht.

Bekijk alle budget accommodaties in Amerika.

Middenklasse accommodaties (€30 – €150)

De vele motelketens bieden een goed en voordelig alternatief. De meeste motels liggen bij elkaar aan de rand van de stad, niet in het centrum. Bij de motels liggen restaurants en andere faciliteiten. Een goede keten met uitstekende service is bijvoorbeeld Motel 6. Ook in de grote steden vind je vele prima middenklasse hotels. Over het algemeen zijn de kamers ruim en de faciliteiten goed. De beste middenklasse hotelketens zijn bijvoorbeeld Homewood Suites, Residence Inn en Hampton Inn. Kleinschalige bed & breakfasts zijn een leuk alternatief voor een motel of hotel. Prijzen variëren tussen de 40 en 75 dollar per nacht.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Amerika.

Luxe accommodaties (€150 en hoger)

Ook luxe accommodaties zijn voldoende aanwezig in de Verenigde Staten. Grote ketens zoals het Four Seasons of het Hilton vind je in alle grote steden. Ook op het platteland zijn luxe accommodaties te vinden op prachtige ranches. Prijzen variëren, je kunt het zo gek maken als je wil. Zo betaal je voor een luxe lodge of hotel bij de Grand Canyon tussen de €150 en de €250 per nacht terwijl een overnachting in het Four Seasons meer dan €1000 per nacht kost. PS: hotels in het centrum van New York (= duur!) vallen al snel in deze prijscategorie, zonder dat ze perse heel veel luxe bieden.

Bekijk alle luxe accommodaties in Amerika.

Hotels in Amerika zoeken

Hotels in Amerika zoeken

Boek je rondreis naar Amerika

TUI
1. TUI

Individuele rondreizen en groepsreizen.
Bezoek website

Tenzin Travel
2. Tenzin Travel

Maatwerk reizen.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Groepsrondreizen.
Bezoek websiteBekijk Amerika rondreizen
Vanaf €101 incl. vliegticket

Vliegtickets Amerika

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Amerika
V.a. 250