27 Vakantiedagen

Goedkoop vliegen naar Belize

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Belize via:

Vanuit Nederland gaan er geen directe vluchten naar Belize. De meeste mensen reizen naar Belize als ze sowieso al in Midden-Amerika zijn. Omdat het grenst aan Guatemala en Mexico is het makkelijke te combineren met één van deze landen. Je kan dan overland reizen. Wil je toch direct vanuit Nederland naar Belize gaan? Dan ben je wel even onderweg! De meeste vluchten gaan met bijvoorbeeld Delta of United Airlines via de Verenigde Staten, dan doe je er zo’n 25 tot 30 uur over. Kosten: minimaal 750 à 800 euro. Je kan ook via Londen of Frankfurt gaan, maar ook dan maak je een tussenstop in de VS. In dat geval ben je ongeveer 33 uur onderweg. Qua kosten maakt het weinig uit.

Tips voor goedkope tickets naar Belize

  • De seizoenen geven weinig prijsverschillen voor vluchten naar Belize, maar het is altijd de moeite waard om te vergelijken. Kijk dan naar zowel de maand als de exacte dag van vertrek én terugkomst.
  • Hou altijd de Werelddealweken van KLM in de gaten voor scherpe aanbiedingen (september en januari).

Vliegen vanuit andere landen Midden-Amerika

Je kunt Belize goed combineren met andere landen in Midden- en Zuid-Amerika. Er zijn wel vluchten vanuit landen in de buurt, maar echt aan te raden is het niet. Het is beter om overland te reizen. Zelfs vanuit buurlanden Guatemala en Mexico, maar ook vanuit andere nabijgelegen zoals San Salvador en Honduras, ben je al gauw een paar honderd euro kwijt en vaak moet je vaak ook nog overstappen.

Binnenlandse vluchten Belize

Airport Philip S.W. Goldson

Het internationale vliegveld Philip S.W. Goldson is gelegen in Ladyville en ligt ongeveer 15 km van de stad Belize City. Vanuit dit internationale vliegveld gaan er binnenlandse vluchten naar kleine luchthavens in Caye Caulker (Caye Caulker Airport), Corozal (Corozal Airport), Dangriga (Dangriga Airport), Placencia (Placencia Airport), Punta Gorda (Punta Gorda Airport) en San Pedro (John Greif II Airport).

Vliegtickets naar Belize boeken

Vergelijk voordat je een vliegticket naar Belize boekt altijd meerdere vliegticketsites. De sites die wij áltijd checken zijn sowieso Cheaptickets.nl en (vooral voor vliegtickets binnen Europa) Vliegtickets.nl, maar soms ook Tix.nl. Zoek voor vliegtickets naar Belize niet alleen met Amsterdam als vertrekvliegveld, maar kijk ook naar de prijzen en mogelijkheden vanaf andere internationale vliegvelden zoals Brussel of Dusseldorf.

Bij het zoeken naar Belize vliegtickets geldt dus eigenlijk maar één advies: heel veel vergelijken. Ook al maken vliegticketsites vaak gebruik van dezelfde databases, er kunnen flinke verschillen ontstaan in hun prijzen door speciale deals met vliegmaatschappijen, actuele promoties per site of verschillen in toeslagen en extra kosten. Wij hebben zelf de beste ervaringen met Cheaptickets.nl.

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Belize via:

Bezienswaardigheden Belize

Alle bezienswaardigheden in Belize

Vliegtickets naar Belize


Hotels in Belize zoeken

Hotels in Belize zoeken

Boek je rondreis naar Belize

Riksja Travel
1. Riksja Travel

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek website

Shoestring
2. Shoestring

Groepsrondreizen.
Bezoek website

TUI
3. TUI

Groepsrondreizen.
Bezoek websiteBekijk Belize rondreizen
Vanaf €2233 incl. vliegticket

Vliegtickets Belize

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Belize
V.a. 493

Volg ons op Facebook