Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Belize maken? Vergelijk hieronder alle actuele Belize rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

4 Belize rondreizen gevonden

 • Sailing the cayes

  3-daagse bouwsteen

  Droom je ervan om te zeilen door de Carribean? Vaar dan op een kleine eenmaster in drie dagen van het reggae eiland Caye Caulker naar het onbewoonde Ragga Caye. Onderweg wordt er gesnorkeld en gevist in het azuurblauwe water. Je overnacht in tentjes op onbewoonde eilandjes. Zodra je je ogen open doet, zie je het witte zand en rol je de zee in. Je bent de hele dag op het water en 's avonds bij het kampvuur wissel je verhalen uit met de andere reizigers.

  513 excl. vliegticket Bekijken
 • Easy Going Belize City

  2-daagse bouwsteen

  Vlieg je direct naar Belize, dan start je je Belize reis in Belize City. De eerste overnachting regelen wij alvast voor je. Je verblijft hier in koloniale sferen. We hebben een comfortabel hotel gevonden met persoonlijke service. Qua locatie ideaal; vlakbij de aanlegsteiger van boten naar de eilandjes voor de kust.

  124 excl. vliegticket Bekijken
 • Rustig aan op het reggae eiland

  4-daagse bouwsteen

  Belize is bekend om tropische eilanden en kleurrijke onderwaterwereld. Caye Caulker is zo een eiland met kokospalmen en onverharde straten, waar iedereen op blote voeten loopt. Voor de deur ligt het op één na grootste koraalrif ter wereld, dus vergeet je snorkel of duikbril niet. Alles is te voet bereikbaar, de duik- en snorkelshops, leuke restaurantjes en het plaatselijke voetbalveld. Hier kom je om te snorkelen of duiken en voor een laid back Caribisch sfeertje.

  264 excl. vliegticket Bekijken
 • Jaguarwoud en Garifunastrand

  4-daagse bouwsteen

  Het beach life van Belize is erg relaxed, maar Placencia heeft meer dan alleen een wit palmenstrand. Achter het schiereiland liggen uitgestrekte natuurgebieden waar veel wildlife is. Je gaat in deze Belize reis een volle dag met een gids op pad in het jaguarreservaat. De jaguar leeft hier wel maar omdat hij alleen 's nachts jaagt, is de kans dat je hem ziet vrij klein. Wel zie je miereneters, tropische vogels, brul-apen en kat-achtigen, zoals de ocelot.

  349 excl. vliegticket Bekijken