27 Vakantiedagen

Overnachten in Costa Rica – soorten accommodaties

Costa Rica biedt zeer diverse soorten accommodaties, van hotels tot strandhutjes. Vooral San José heeft veel verschillende opties. Costa Rica is een van de modernste landen in Midden-Amerika en de accommodaties zijn meestal goed en schoon.

Budget accommodaties (€10 – €25)

In elke grote en minder grote stad zijn hostels te vinden met zowel dorms als privékamers. Een andere leuke en goedkope manier is om bij locals thuis te slapen. Dit kan bijvoorbeeld als je een talencursus doet. Goedkope hotels met iets meer luxe dan hostels zijn er ook te vinden binnen deze prijsklasse.

Bekijk alle budget accommodaties in Costa Rica.

Middenklasse accommodaties (€25 – €60)

Hacienda’s, bed and breakfasts en hotels zijn in elke stad te vinden. Altijd een privébadkamer en het is schoon, maar basic. Ontbijt is niet altijd inbegrepen. Overnachtingen bij excursies zijn vaak middenklasse. Ecolodges bij Corcovado zijn meestal budget tot middenklasse accommodaties. Middenklasse accommodaties zijn in Costa Rica vaak luxer dan in andere Midden-Amerikaanse landen.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Costa Rica.

Luxe accommodaties (€60 – €250)

Zeker in San José zijn een paar bekende hotelketens te vinden die luxe accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met privébadkamer en elke dag schone handdoeken. Ontbijt is altijd inbegrepen. Aan de westkust bij de stranden zijn ook veel luxere accommodaties te vinden. Eco resorts bij Corcovado en La Fortuna kunnen ook erg luxe en bijzonder zijn.

Bekijk alle luxe accommodaties in Costa Rica.

Hotels in Costa Rica zoeken

Hotels in Costa Rica zoeken

Boek je rondreis naar Costa Rica

Better Places
1. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek website

ANWB Vakanties
2. ANWB Vakanties

Individueel & groeps.
Bezoek website

Djoser
3. Riksja Costa Rica

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek websiteBekijk Costa Rica rondreizen
Vanaf €1562 incl. vliegticket

Vliegtickets Costa Rica

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Costa Rica
V.a. 462