27 Vakantiedagen

Overnachten in Egypte – soorten accommodaties

Egypte biedt verschillende soorten accommodaties aan. Van hotels en resorts tot B&B’s, pensions en hostels; voor ieder wat wils. Aan de Rode Zee zijn de wat luxere hotels en all-in resorts het meest gangbaar. Prijzen voor accommodaties zijn vaak iets goedkoper dan die in Nederland.

Budget accommodaties (€10 – €40)

De low end hostels zijn vaak niet om over naar huis te schrijven. Het is er rumoerig en je wordt continu overgehaald om tours te boeken. Natuurlijk zijn er wel enkele goede hostels te vinden in Egypte, maar doe research vooraf. Je bent beter af als je in een budgethotel overnacht. In dit soort hotels vind je kamers met een standaard bed, schone handdoeken, lakens en een warme douche. Vaak heb je ook wel een privébadkamer, al hebben de oudere hotels dit meestal niet. Ook is het ontbijt vaak inbegrepen. Air-con is vaak tegen een meerprijs bij te boeken. En neem ook je eigen shampoo en zeep mee, dit is lang niet altijd aanwezig.

Bekijk alle budget accommodaties in Egypte.

Middenklasse accommodaties (€40 – €100)

Voor iets meer luxe zijn er enkele middenklasse hotels in Egypte, al schommelt de kwaliteit van deze hotels aanzienlijk en kun je soms beter voor een hotel van een lagere prijs kiezen die precies dezelfde kwaliteit biedt.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Egypte.

Luxe accommodaties (€100 >)

Zeker in de badplaatsen aan de Rode Zee zijn veel luxehotels te vinden die vijfsterren accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime, schone kamers met badkamers die zelfs een bad hebben. Ontbijt is altijd inbegrepen. Ook de all-inclusive resorts zijn hier populair; hier zul je niets tekortkomen.

Bekijk alle luxe accommodaties in Egypte.

Hotels in Egypte zoeken

Hotels in Egypte zoeken

Boek je rondreis naar Egypte

TUI
1. TUI

Zon-, duik-, all inclusive- en familievakanties.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Groepsrondreizen.
Bezoek websiteBekijk Egypte rondreizen
Vanaf €598 incl. vliegticket

Vliegtickets Egypte

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Egypte
V.a. 212