27 Vakantiedagen

Overnachten in Kaapverdië – soorten accommodaties

Overnachten op de Kaapverdische Eilanden is wellicht duurder dan je verwacht als je naar Afrika reist. Accommodaties variëren van grote en luxe resorthotels tot kleine houten huisjes op het strand en lokale B&B’s in een dorp.

Budget accommodaties (€20 – €40)

Een kleinschalige privé-kamer zonder airco en met een eenvoudig ontbijt kost ongeveer € 20 tot € 40 per nacht per kamer. Je overnacht dan in een guesthouse of een 2-sterren hotel. Dit soort accommodaties vind je overal, aan het strand, in een dorp of in de stad. Op sommige eilanden vind je aan het strand groepjes kleine houten huisjes die verhuurd worden als hotelkamer. Bijzonder om ’s ochtends na het wakker worden meteen het strand op te stappen en de zee te zien!

Bekijk alle budget accommodaties in Kaapverdië.

Middenklasse accommodaties (€40 – €75)

Op de Kaapverdische Eilanden heb je de keuze uit veel 3- en 4-sterren hotels. Vaak zijn dit resort-hotels inclusief ontbijt. Soms is het ook mogelijk om hier ‘all inclusive’ te verblijven. Qua faciliteiten kun je in dit soort hotels meestal een zwembad, restaurant en bar verwachten. De resorthotels zijn vaak aan het strand gelegen en bieden soms ook een privé-strand aan hun gasten. De goedkopere pakketvakanties van reisaanbieders als TUI en Sunweb blijven in dit soort hotels.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Kaapverdië.

Luxe accommodaties (€75 >)

Op Kaapverdië liggen meerdere 5-sterren hotels die je pure luxe bieden. Er zijn één of meerdere zwembaden, meerdere restaurants, een cocktailbar en natuurlijk een ligging aan het strand. Verder kennen dit soort hotels vaak veel extra services, zoals een limousine service, een was service en soms zelfs een privé butler. De luxere pakketvakanties van reisaanbieders als TUI en Sunweb blijven in dit soort hotels.

Her en der op de eilanden vind je ook luxe B&B’s of vakantiehuizen. Deze worden vaak door particulieren verhuurd en zijn over het algemeen erg goed verzorgd!

Bekijk alle luxe accommodaties in Kaapverdië.

Hotels in Kaapverdië zoeken

Hotels in Kaapverdië zoeken

Boek je rondreis naar Kaapverdië

TUI
1. TUI

Scherp geprijsde zonvakanties.
Bezoek website

Voja Travel
2. Voja Travel

Individuele & authentieke reizen .
Bezoek website

SNP Natuurreizen
3. SNP Natuurreizen

Wandelvakanties.
Bezoek websiteBekijk Kaapverdië rondreizen
Vanaf €554 incl. vliegticket

Vliegtickets Kaapverdië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Kaapverdië
V.a. 276