27 Vakantiedagen

Overnachten in Zimbabwe – soorten accommodaties

In en om de steden en nabij de natuurparken zijn vele accommodaties gevestigd waardoor er volop keuze is voor de reiziger. Er komen de laatste decennia echter steeds minder reizigers naar Zimbabwe waardoor sommige hotels en lodges enigszins in verval zijn geraakt.

Budget accommodaties (€10 – €40)

Kamperen is zeer zeker de goedkoopste manier van overnachten in Zimbabwe. In de buurt van veel nationale parken zijn meerdere campsites waar tegen een vaak schappelijke vergoeding met de tent overnacht kan worden. In de steden zijn weinig tot geen kampeermogelijkheden waardoor het huren van een basic kamers in een guesthouse de goedkoopste optie is. In Zimbabwe zijn nauwelijks hostels waar kamers met meerdere reizigers gedeeld kunnen worden.

Bekijk alle budget accommodaties in Zimbabwe.

Middenklasse accommodaties (€20 – €85)

Guesthouses, bed & breakfast opties en 3-sterrenhotels zijn overal in Zimbabwe wel te vinden. Voornamelijk de kwaliteit van de kleinschalige aanbieders van overnachtingen is vaak erg goed. Men gaat er 100% voor om het de gast naar de zin te maken. Veel accommodaties bieden ook ontbijtmogelijkheden, een bar of een zwembad. De kwaliteit in grootschalige accommodaties en internationale 3-sterren hotels is vaak vrij matig.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Zimbabwe.

Luxe accommodaties (€85 >)

Luxe en daarmee zeer prijzige accommodaties zijn er voldoende in Zimbabwe. Vaak zijn dit sjieke lodges op unieke locaties zoals in een national park, of op een steenworpafstand van de Victoria Falls. Ook zijn er vele privé safariparken in Zimbabwe waar tegen een vaak hoog bedrag overnacht kan worden in luxe privé lodges met uitzicht op de wilde dieren. In en nabij de meeste bezienswaardigheden zijn vaak ook (internationale) vijf-sterren hotels gevestigd.

Bekijk alle luxe accommodaties in Zimbabwe.

Hotels in Zimbabwe zoeken

Hotels in Zimbabwe zoeken

Boek je rondreis naar Zimbabwe

Tenzing Travel
1. Tenzing Travel

Avontuurlijk reizen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groepsreis en combinatiereizen.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Geliefde groepsrondreizen.
Bezoek websiteBekijk Zimbabwe rondreizen
Vanaf €0 incl. vliegticket

Vliegtickets Zimbabwe

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Zimbabwe
V.a. 699