27 Vakantiedagen

Hoogtepunten van Gambia

Gambia is één van de kleinste landen van Afrika. Op de kaart lijkt het een toevallig uitgekozen stuk van Senegal dat aan de Gambia-rivier grenst. In onze wintermaanden is het echter een ideale zon- en strandbestemming; goedkoop, relatief dichtbij en vol tropische palmenstranden. Wie meer wil dan alleen de stranden van Gambia, kan met een lokale boot de Gambia Rivier opgaan of verder de binnenlanden intrekken. Leer over de slavernij op James Island, aanschouw de Steencirkels van Senegambia, ga vogelen in het natuurpark Abuko of krokodillen aaien bij de Kachikally Crocodile Pool. Bezoek ook de markt in hoofdstad Banjul, vergaap je aan de handel in het vissersdorpje Tanji en ga apen spotten in het Bijilo Forest Park!

 • Top
  Banjul

  Banjul

  3 reisreviews

  Banjul is de hoofdstad van Gambia en is bij reizigers met name bekend vanwege het internationale vliegveld. De stad biedt echter meerdere interessante bezienswaardigheden. Bezoek sowieso de kleurrijke lokale markt!

 • Bijilo Forest Park

  Bijilo Forest Park

  0 reisreviews

  Bijilo Forest Park in Gambia staat bekend om de enorme hoeveelheden apen die hier leven. De bijnaam 'Monkey Town' is alles zeggend over dit park waar je je in de Afrikaanse jungle waant!

 • De binnenlanden

  De binnenlanden

  4 reisreviews

  Wanneer je de Gambia rivier landinwaarts volgt kom je al snel in de binnenlanden van Gambia. Hier tref je het echte Afrikaanse leven in de bush.

 • Gambia Rivier

  Gambia Rivier

  0 reisreviews

  De Gambia Rivier vormt het hart van Gambia en stroomt dwars door het land van oost naar west. De variëteit aan flora en fauna is het best te ontdekken met een boottocht over de rivier.

 • Top
  Serekunda

  Serekunda

  3 reisreviews

  Echte bezienswaardigheden kent Gambia’s grootste stad Serekunda niet. Wat je hier wel goed kunt doen is het Gambiaanse stadsleven ontdekken en ervaren.

 • Stranden Gambia

  Stranden Gambia

  6 reisreviews

  De meeste reizigers gaan op vakantie naar Gambia voor het strand en het warme zonnige weer. Gambia staat bekend om zijn fijne stranden met bruinwit zand en rijen palmbomen aan een helderblauwe oceaan.

 • Top
  Tanji

  Tanji

  2 reisreviews

  Tanji is een typisch Afrikaans vissersdorpje gelegen aan de Atlantische Oceaan. Net ten noorden van het dorp ligt het Tanji Bird Reserve waar je tientallen Afrikaanse vogels kunt spotten!

Top 3 Gambia specialisten

TUI

TUI

Omdat TUI fly direct op Bijilo Forest Park vliegt, biedt TUI scherpe pakketprijzen. En niet alleen voor grote hotels; ook meerdere kleinschalige sfeeradresjes!
Bezoek website


Dé Vakantiediscounter

Dé Vakantiediscounter

Prijswinnend online-reisbureau met breed aanbod aan goedkope Gambia-vakanties, met vertrek van diverse vliegvelden (ook buiten Nederland!).
Bezoek website


Corendon

Corendon

Ook Corendon’s eigen vliegmaatschappij vliegt op Gambia. Ze bieden diverse all inclusives en vaak goede last minutes.
Bezoek website

Meer Gambia reisorganisaties

Sawadee
Sawadee

Bijzondere rondreis Gambia & Senegal.
Bezoek website

Stip Reizen
Stip Reizen

Goedkope pakketvakanties.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Gambia

Alle bezienswaardigheden in Gambia

Vliegtickets naar Gambia


Hotels in Gambia zoeken

Hotels in Gambia zoeken

Boek je rondreis naar Gambia

TUI
1. TUI

Goedkope pakketvakanties.
Bezoek website

Corendon
3. Corendon

All inclusives en last minutes.
Bezoek websiteBekijk Gambia rondreizen
Vanaf €605 incl. vliegticket

Vliegtickets Gambia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Gambia
V.a. 346