27 Vakantiedagen

Vliegen naar Gambia

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Gambia via:

In iets meer dan zes uur vlieg je rechtstreeks van Amsterdam naar het vliegveld Banjul in Gambia. Vanuit Europa komen hier dagelijks meerdere vluchten aan. Binnen een half uur zit je op één van de stranden in Gambia!

Vliegroutes

Vanuit Schiphol vliegen Transavia, Corendon en TUI fly rechtstreeks naar Banjul. Aangezien Gambia een typische winterzonbestemming is worden veel van deze vluchten niet uitgevoerd in het laagseizoen. Deze chartervluchten worden het meest geboekt als ‘package deals’ waarbij je zowel vlucht, transfer en accommodatie in één boekt. Het is tevens een optie om enkel losse vluchten te boeken. Daarnaast is het mogelijk om vanuit Amsterdam met één of twee stop-overs naar Gambia te vliegen. Een retourtje Amsterdam – Gambia kost tussen de € 200 en € 400 afhankelijk van de tijd van het jaar. Vanuit Brussel kun je met Brussels Airlines dagelijks naar Banjul vliegen. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt het hele jaar door en heeft geen stop tijdens het laagseizoen. Ook vanuit Düsseldorf kun je naar Gambia vliegen, helaas gaan hier geen rechtstreekse vluchten.

Vliegen vanuit Afrika

Het enige buurland van Gambia is Senegal en van daaruit vertrekken er dagelijks vluchten naar Banjul. Ook vanuit landen in de regio zoals Nigeria, Sierra Leone, Guinee, Ghana en Ivoorkust gaan geregeld vliegtuigen naar Gambia. Royal Air Maroc vliegt ook vanuit Marokko op het Banjul International Airport, waardoor een stop-over vanuit Europa in Marokko ook tot de opties behoort. Kijk op Cheaptickets.nl voor de prijzen en mogelijkheden.

Vliegen binnen Gambia

Gambia heeft maar één luchthaven, namelijk het Banjul International Airport. Omdat dit het enige vliegveld is worden er geen nationale lijnvluchten aangeboden. Her en der in het land zijn kleine airstrips gelegen waar een micro-light vliegtuigje kan landen. Je kunt deze vliegtuigjes met piloot afhuren voor een bepaalde vlucht of een bepaalde duur.

Vliegvelden in Gambia

Het Banjul International Airport is het enige vliegveld van Gambia. Het is gelegen op een klein uurtje rijden van de hoofdstad Banjul. Het betreft een kleine luchthaven met één terminal. Na de douane zijn enkele winkeltjes gelegen en is er de gelegenheid om snacks en drinken te kopen. De luchthaven heeft één landingsbaan. Vanuit de terminal worden passagiers met de bus naar het vliegtuig vervoerd.

Vliegtickets naar Gambia boeken

Vergelijk voordat je een vliegticket naar Gambia boekt altijd meerdere vliegticketsites. De sites die wij áltijd checken zijn sowieso Cheaptickets.nl en (vooral voor vliegtickets binnen Europa) Vliegtickets.nl, maar soms ook Tix.nl. Zoek voor vliegtickets naar gambia niet alleen met Amsterdam als vertrekvliegveld, maar kijk ook naar de prijzen en mogelijkheden vanaf andere internationale vliegvelden zoals Brussel of Düsseldorf.

Bij het zoeken naar Gambia vliegtickets geldt dus eigenlijk maar één advies: heel veel vergelijken. Ook al maken vliegticketsites vaak gebruik van dezelfde databases, er kunnen flinke verschillen ontstaan in hun prijzen door speciale deals met vliegmaatschappijen, actuele promoties per site of verschillen in toeslagenen en extra kosten. Wij hebben zelf de beste ervaringen met Cheaptickets.nl.

Vergelijk de prijzen van vliegtickets naar Gambia via:

Bezienswaardigheden Gambia

Alle bezienswaardigheden in Gambia

Vliegtickets naar Gambia


Hotels in Gambia zoeken

Hotels in Gambia zoeken

Boek je rondreis naar Gambia

TUI
1. TUI

Goedkope pakketvakanties.
Bezoek website

Corendon
3. Corendon

All inclusives en last minutes.
Bezoek websiteBekijk Gambia rondreizen
Vanaf €605 incl. vliegticket

Vliegtickets Gambia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Gambia
V.a. 346

Volg ons op Facebook