27 Vakantiedagen

Overnachten in Gambia – soorten accommodaties

Een 3-sterren of 4-sterren hotel in Gambia hoeft niet van hetzelfde niveau te zijn als in Nederland of België. In Afrika zijn enerzijds niet dezelfde middelen voor handen en anderzijds zijn de Afrikaanse maatstaven toch net even anders.

Budget accommodaties (€10 – €25)

De goedkoopste overnachtingsoptie in Gambia is kamperen. Langs de kust liggen een aantal campings die vooral bij backpackers en budgetreizigers in trek zijn. Sommige lodges of guesthouses staan het ook toe om tegen een vergoeding op het terrein te kamperen. Daarnaast kun je verblijven in budget guesthouses of hotels. Verwacht hier geen luxe zoals airco of ontbijt. De goedkoopste hotels zijn vaak gelegen langs de hoofdwegen en worden vaak door de lokale bevolking gebruikt als ze op doorreis zijn door het land.

Bekijk alle budget accommodaties in Gambia.

Middenklasse accommodaties (€25 – €75)

De meeste hotels in Gambia vallen in deze klasse accommodatie waardoor je een ruime keuze hebt wanneer je een budget hebt tussen de € 25 en € 75 euro per overnachting. Accommodaties variëren van guesthouses, lodges langs de rivier of nabij natuurparken en resorthotels aan het strand. Ontbijt en airco zijn vaak inbegrepen en sommige overnachtingsmogelijkheden hebben een zwembad. De wat grotere accommodaties bieden meestal ook mogelijkheden om excursies te boeken en transfers van en naar de luchthaven te regelen.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Gambia.

Luxe accommodaties (€75 >)

In Gambia zijn meerdere luxe 4- en 5-sterren hotels gelegen, die door veel reisorganisaties worden aangeboden in hun pakketvakanties. Naast ontbijt, airco en een inhouse reisbureau mag je hier ook een bepaalde mate van luxe verwachten. Meerdere zwembaden, een privé strand, een goed restaurant of zelfs een beauty center kun je aantreffen in sommige van de luxe accommodaties.

Bekijk alle luxe accommodaties in Gambia.

Hotels in Gambia zoeken

Hotels in Gambia zoeken

Boek je rondreis naar Gambia

TUI
1. TUI

Goedkope pakketvakanties.
Bezoek website

Corendon
3. Corendon

All inclusives en last minutes.
Bezoek websiteBekijk Gambia rondreizen
Vanaf €605 incl. vliegticket

Vliegtickets Gambia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Gambia
V.a. 346