27 Vakantiedagen

Overnachten in Namibië – soorten accommodaties

Grote delen van Namibië zijn erg afgelegen en dunbevolkt waardoor in sommige regio’s nauwelijks overnachtingsmogelijkheden zijn. In steden en bij toeristische trekpleisters is echter volop keuze voor de reiziger.

Budget accommodaties (€10 – €30)

Namibië is een ideaal land om wild te kamperen vanwege de mooie natuur en de vele dunbevolkte gebieden. Wildkamperen is natuurlijk gratis. Tevens zijn er diverse budget overnachtingsmogelijkheden zoals hostels waar één kamer wordt gedeeld met meerdere reizigers. Ook zijn er diverse goedkope bed & breakfast opties in en nabij de steden.

Bekijk alle budget accommodaties in Namibië.

Middenklasse accommodaties (€30 – €60)

Namibië kent tevens veel campings met goede faciliteiten zoals een zwembad, restaurant en bar. Deze liggen vaak in de buurt van bezienswaardigheden en nationale parken, waardoor kamperen soms niet erg goedkoop uitvalt. De campsites zijn vanwege deze ligging vaak redelijk prijzig en tevens moet er entree voor het national park worden betaald om hier te overnachten. In de steden zijn daarnaast diverse middenklasse hotels en guesthouses gevestigd.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Namibië.

Luxe accommodaties (€60 >)

Veel boeren zijn naast hun boerenbedrijf een lodge begonnen. Deze lodges zijn vaak erg luxe en authentiek, waardoor deze niet goedkoop zijn. Daarnaast zijn er talloze privé safariparken waar tegen een flinke vergoeding luxe overnacht kan worden met uitzicht op de wilde dieren.

Bekijk alle luxe accommodaties in Namibië.

Hotels in Namibië zoeken

Hotels in Namibië zoeken

Boek je rondreis naar Namibië

Riksja Namibië
1. Riksja Namibië

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Tenzing Travel
2. Tenzing Travel

Offertes op maat.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Groepsrondreizen.
Bezoek websiteBekijk Namibië rondreizen
Vanaf €673 incl. vliegticket

Vliegtickets Namibië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Namibië
V.a. 685