• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Rondreis Armenië

Een reis naar Armenië maken? Vergelijk hieronder alle actuele Armenië rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

5 Armenië rondreizen gevonden

 • Groepsreis Georgië & Armenië; Waar de reiziger een gast is...

  17-daagse groepsrondreis

  Nog niet veel westerlingen reizen naar Georgië en Armenië. Jammer, want deze landen hebben zoveel moois te bieden! Het bergachtige landschap is erg gevarieerd en vaak nog ongerept, met blauwe meren en woeste riviertjes. De hoofdsteden Tblisi en Yerevan zijn nostalgisch én mondain. Kerken en kloosters werden na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in Armenië in een razend tempo gebouwd en herbouwd. Oude tradities bloeien weer helemaal op. Besluit je door Georgië en Armenië te reizen, dan word je met open armen ontvangen door de gastvrije bevolking. Het wordt een reis met onvergetelijke momenten!

  €1967

  incl. vliegticket

  Bekijken Shoestring
 • Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

  15-daagse groepsrondreis

  Uitgebreid de tijd in Jerevan en Tblisi Bezoek aan Gareja-klooster en Amberd-fort Grottenstad Vardzia & mooie overnachting bij Sevan-meer Mogelijkheid geboortehuis Stalin te bezoekenen

  €2295

  incl. vliegticket

  Bekijken Djoser
 • Rondreis ZIJDEROUTE - 65 dagen; Van Tbilisi naar Beijing

  65-daagse groepsrondreis

  Volg de legendarische Zijderoute en reis dwars door Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Je geniet tijdens deze Zijderoute rondreis van oude karavanserais en badhuizen, blauwbetegelde moskeeën, een enorme culinaire verscheidenheid en een trotse bevolking. Via oude karavaansteden als Merv, levendige cultuursteden als Isfahan en Samarkand, de kleurrijke weekmarkt in Kashgar, ruige berglandschappen en uitgestrekte woestijnvlaktes bereik je uiteindelijk Beijing.

  €8695

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Rondreis ARMENIË - 14 dagen; Khatchkars, kloosters en sneeuwtoppen

  14-daagse groepsrondreis

  Armenië is een echt bergland, minder dan 10 procent van het land ligt onder de 1000 meter hoogte. Het overwegend ongerepte landschap telt veel meren en woeste beken. De bevolking is over het algemeen Armeens-orthodox. Tijdens de Sovjetperiode waren kerkdiensten verboden en werden priesters vervolgd. Kerken en kloosters werden na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in een razend tempo gebouwd en gerestaureerd. Oude tradities bloeien weer helemaal op. Je ziet en ervaart het tijdens je Armenië rondreis!

  €1955

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Rondreis AZERBAIJAN, GEORGIË & ARMENIË - 23 dagen; Hoogtepunten van de Kaukasus

  23-daagse groepsrondreis

  In een van de verste uithoeken van Europa liggen drie bijzondere landen, elk met een eigen identiteit en duizenden jaren geschiedenis. In Azerbaijan ontwikkelt de hoofdstad Bakoe zich snel door inkomsten uit gas en olie, terwijl je buiten de stad heel ver terug in de tijd lijkt te gaan. Van de Kaspische Zee reis je het ruige Kaukasus gebergte in, het thuisland van vele oude volkeren en net zo veel mythes en legendes. Georgië en Armenië zijn de oudste christelijke landen ter wereld met kerken en kloosters op de mooist denkbare plaatsen. Je verblijft niet alleen in steden, maar ook in dorpen waar je overnacht in door families gerunde guesthouses. Wandelaars hebben de keuze uit verschillende optionele tochten, terwijl liefhebbers van cultuur zich geen moment zullen vervelen met de vele kastelen, kerken en kloosters. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, de diverse keukens uit de Kaukasus zullen menigmaal een glimlach op je gezicht brengen.

  €3145

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief