Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

43 Botswana rondreizen gevonden

 • Rondreis 5: Duinen, delta en donderende watervallen

  21-daagse individuele rondreis

  Combineer Namibië en Botswana en word getrakteerd op een reis vol variatie. In drie weken zie je niet alleen de highlights van beide landen, maar ook minder toeristische plekken waar je het land echt leert kennen. Zie de zon ondergaan in de Sossusvlei, spot wild in Etosha, voel het opstuivende water van de majestueuze Victoria Falls en vaar in een uitgeholde boomstam door de Okavango delta. Lees meer over deze complete Namibië- en Botswana-rondreis.

  2944 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis BOTSWANA - Internationale Kampeerreis - 20 dagen; Natuur op haar best / internationale groep

  20-daagse groepsrondreis

  Door Botswana, een land dat gedomineerd wordt door dorre hoogvlaktes, stroomt de rivier de Okavango. Met haar duizenden vertakkingen is ze de grootste inlandse delta ter wereld, zo groot als de helft van België. Naast de Okavango Delta met een uniek ecosysteem voluitbundige flora en fauna biedt deze reis natuurlijk safari, je gaat op zoek naar het Afrikaanse wild, en sluit de reis af bij de bijna tweeduizend meter brede Victoria Falls in Zimbabwe.

  2695 incl. vliegticket Bekijken
 • 22-daagse privé rondreis met huurauto Namibië & Botswana

  22-daagse individuele rondreis

  Deze reis combineert het uitgestrekte Namibië met het safariland bij uitstek: Botswana. De reis begint in Namibië, waar u de hoge duinen van de Sossusvlei ziet. U bezoekt één van de grootste natuurparken van Afrika: het Etosha National Park, waar u verblijft in lodges binnen of in de directe nabijheid van de parksgrenzen. U rijdt door de Caprivi strook die, door aanwezigheid van rivieren, groen en vruchtbaar is. Een mooi gezicht na de vele woestijnlandschappen van de afgelopen dagen. Vanuit Kasane in Botswana bezoekt u het Chobe National Park. Chobe is het meest wildrijke park van Botswana en staat vooral bekend om de enorme kuddes olifanten. U kunt safari's maken in het park of een uitstapje maken naar de Victoria Falls in Zimbabwe of Zambia. Vervolgens reist u door naar de indrukwekkende Okavango Delta met honderden riviertjes en het Moremi National Park, dat qua natuur weer totaal anders is dan het Chobe National Park. In zuidelijke richting rijdt weer terug naar Namibië, waar de reis eindigt in Windhoek. Een onvergetelijke reis die u de diversiteit en schoonheid van Namibië en Botswana laat zien!U overnacht in sfeervolle lodges en hotels op basis van logies en ontbijt. Selfdrive-rondreisU rijdt met uw reisgezelschap in een huurauto. Dit stelt u in staat om tijdens uw rondreis te stoppen waar en wanneer u wilt. Tijdens deze privéreis heeft FOX alle hotelovernachtingen en vluchten voor u geregeld.

  3199 incl. vliegticket Bekijken
 • Droomreis

  Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen, 24 dagen kampeerreis

  24-daagse groepsrondreis

  Met de speciaal uitgeruste safaritruck vanaf Kaapstad naar Fish River Canyon en Sossusvlei. In Etosha en Chobe nationale park bekijken we het prachtige groot wild. De unieke Okavangodelta en de Victoriawatervallen complementeren deze kampeerreis.

  2595 incl. vliegticket Bekijken
 • Namibia & Botswana Undiscovered

  18-daagse fly-drive

  Droomt u van eindeloze woestijnlandschappen, immense stilte, culturele ontmoetingen, groene wildernis en een overvloed aan wilde dieren? Stop met dromen, want Namibië en Botswana vervullen deze wensen en bieden nog zoveel meer. Windhoek wordt uw centrale start- en eindpunt, vanwaar u het noordelijke gedeelte van Namibië en via de Caprivi-strook bijna heel Botswana doorkruist per 4-WD. Het is haast ondenkbaar dat Namibië en Botswana aan elkaar grenzen, want u zult merken dat deze twee landen compleet verschillend zijn. Laat het avontuur beginnen en verken het onbekende.

  2150 excl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  Avontuurlijke kampeersafari Desert & Delta

  18-daagse groepsrondreis

  Vlieg-/rondreis per safaritruck met internationaal gezelschap incl. vele maaltijden en entreegelden door Namibië, Botswana en Zimbabwe

  2239 incl. vliegticket Bekijken
 • South Africa & Botswana by 4-WD

  19-daagse fly-drive

  Deze reis per comfortabele 4-WD door Zuid-Afrika en Botswana is niet voor iedereen weggelegd. De afstanden zijn groot, de wegen deels ruig, maar wat u allemaal gaat zien maakt het zeker de moeite waard. U rijdt door het Krugerpark, Chobe National Park en de Okavango Delta. Ervaring met het rijden in een 4-WD voertuig en reiservaring in Afrika is een pré. Een reis naar onbewoonde gebieden, de wildernis in, waar zelfs uw mobiele telefoon niet altijd bereik heeft!

  1650 excl. vliegticket Bekijken
 • Fly in Luxury Safari Botswana

  7-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze luxe rondreis door Botswana ontdekt u waarom het land een droom is voor kenners van Afrika. U reist per motorboot en sportvliegtuigje. Ver weg van de bewoonde wereld brengt u een week door in uitstekende accommodaties op unieke locaties. Ongerepte natuur, grote aantallen wilde dieren en vele vogels is waar het allemaal om gaat. De Okavango Delta en het Chobe National Park is waar deze droom voor u werkelijkheid wordt.

  3750 excl. vliegticket Bekijken
 • Deserts, Rivers & Wildlife Adventure

  16-daagse groepsrondreis

  Een internationale groepsreis vol natuur en wildleven. De landschappen tijdens deze 16-daagse safari zijn zeer afwisselend. Van hoge zandduinen in de Sossusvlei naar vlakker landschap in het Chobe National Park. U maakt diverse game drives en u zult verrast zijn door de overvloed aan wild. De echte 'thrill seeker' komt aan zijn trekken tijdens het bezoek aan Swakopmund, waar vele excursiemogelijkheden liggen te wachten. Met de Victoria Falls als afsluiter wordt deze reis hoe dan ook onvergetelijk!

  3250 excl. vliegticket Bekijken
 • Namibië, Botswana & Victoria Falls

  27-daagse individuele rondreis

  - Bezoek aan de Rode Duinen van Sossusvlei- Gezellig Swakopmund met Cape Cross- Veel safaridagen in Etosha Nationaal Park- De onbekende en groene Caprivistrook- Chobe Nationaal Park- Logeren bij de Victoria Watervallen- Mogelijkheid om de Okavango Delta te bezoeken- Prachtige natuur in Botswana

  4487 incl. vliegticket Bekijken
 • Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 22 dagen

  22-daagse groepsrondreis

  Ontdek de prachtige ruige natuur van Namibië en Botswana en het wild in de parken Etosha, Chobe en de Okavangodelta. Een heerlijke douche wacht je bij de Victoria watervallen.

  3295 incl. vliegticket Bekijken
 • 100% olifant

  3-daagse bouwsteen

  Ga op bootsafari langs kuddes badende olifanten in de Chobe Rivier. Naast de boottocht met zonsondergang kun je een 4×4 game drive door het park bijboeken; we reserveren een game drive met gids voor je die je diep in het Chobe National Park brengt op zoek naar wild of je kunt met je eigen 4×4 auto het park in. Lees meer over deze 100% olifant-bouwsteen.

  273 excl. vliegticket Bekijken
 • 26-daagse groepsrondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana & Zimbabwe

  26-daagse groepsrondreis

  Een reis die eigenlijk niet op uw wensenlijstje mag ontbreken, langs de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika. Onze Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider neemt u tijdens deze avontuurlijke reis mee van Kaapstad via de uitgestrekte woestijn van Namibië, door het groene en wildrijke Botswana om vervolgens te eindigen bij de indrukwekkende Victoria Falls. Onze reisleider Arthur bijvoorbeeld, kent de route op zijn duimpje en kan u daardoor alle ins en outs vertellen die u onderweg tegen zult komen. “We moeten er vroeg voor opstaan, maar de zonsopgang in de Namibwoestijn is één van de mooiste in de wereld. Maar ook het kamperen in Botswana is zeker een hoogtepunt van de reis. U moet iets inleveren op comfort in vergelijking tot een hotel, maar de bijzondere omgeving maakt dat dubbel en dwars goed!' Uitstekende hotels en bijzondere overnachtingenOmdat de dagen soms lang en intensief zijn, zorgen wij voor comfortabel vervoer met de beste chauffeurs en verblijft u waar mogelijk in sfeervolle accommodaties te midden van prachtige landschappen. Bijzonder is de exclusieve kampeersafari in Moremi Game Reserve, Botswana. 's Avonds in slaap vallen terwijl u in de verte een leeuw hoort brullen. Als dat niet het ultieme 'Afrika-gevoel' oproept! Entreegelden inclusiefWij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de nationale parken, diverse gamedrives, de Kaap Peninsula Tour en een bezoek aan een wijnboerderij op te nemen in de prijs zodat u tijdens de reis niet voor onverwachte kosten komt te staan.

  3699 incl. vliegticket Bekijken
 • Botswana & Namibia by 4-WD

  9-daagse fly-drive

  Een mooie korte combinatiereis van Botswana en de Caprivistrook in Namibië, waarin u zelf achter het stuur zit van uw comfortabele 4-WD voertuig. U ziet twee bijzondere gebieden in Botswana en rijdt een niet-alledaagse route door de Caprivistrook in Namibië.

  1400 excl. vliegticket Bekijken
 • Discover Southern Africa by 4-WD

  13-daagse fly-drive

  Heeft u altijd al willen rijden per 4-WD door Afrika maar dan in groepsverband? Deze reis brengt u door adembenemend Botswana en langs de Victoria Watervallen met als start- en eindpunt Johannesburg. De leidraad tijdens deze reis is het beleven van de unieke natuur en de prachtige dierenwereld waarin u altijd kunt terugvallen op begeleiding in een aparte volgwagen.

  2250 excl. vliegticket Bekijken
 • Experience Namibia & Botswana by 4-WD

  19-daagse fly-drive

  De landen Namibië en Botswana zijn een gouden combinatie en zeer geschikt voor de avontuurlijke reiziger die er graag met de auto op uittrekt. Tijdens deze 19-daagse reis per 4-WD doet u de hoogtepunten van beide landen aan. Vanuit Windhoek reist u af naar de rode zandduinen van de Namib Desert en de prachtige game reserves Etosha, Chobe en Kalahari. Een fantastische reis vol nieuwe indrukken.

  2400 excl. vliegticket Bekijken
 • Kalahari Safari

  7-daagse individuele rondreis

  Deze internationale kampeerreis is een 7-daagse ontdekkingstocht door het grootste wildreservaat van Botswana, het Central Kalahari Game Reserve. Open vlaktes, waterpannen en vele soorten wild passeren de revue tijdens uw verblijf. U reist door verschillende gebieden van de Kalahari om zoveel mogelijk van het indrukwekkende gebied te zien. Een wandeling onder leiding van lokale 'Bushmen' maakt deze reis helemaal af. In klein groepsverband geniet u van rust, ruimte en natuur.

  1350 excl. vliegticket Bekijken
 • Moremi Magic

  6-daagse individuele rondreis

  Na deze 6-daagse safari sluit u het Moremi Game Reserve zonder twijfel in uw hart. U verblijft in ruime Meru-tenten met echte bedden en een 'bush-loo' en 'bucket-shower' en een heel team van mensen zodat u verder nergens meer aan hoeft te denken. U ziet zowel het midden als het noordoosten van het reservaat, waardoor u optimaal kennismaakt met de diversiteit van het gebied. Welkom in het magische Moremi!

  2150 excl. vliegticket Bekijken
 • Namibië, Chobe & Victoria Falls

  20-daagse individuele rondreis

  - Overnachtingen in sfeervollge lodges met ontbijt- Bezoek aan de Rode Duinen van Sossusvlei- Veel safaridagen in Etosha Nationaal Park- De Caprivistrook en Chobe Nationaal Park- Logeren bij de Victoria Watervallen

  3273 incl. vliegticket Bekijken
 • Noord-Namibië, Victoria Falls & Botswana

  22-daagse individuele rondreis

  - Veel safaridagen in Etosha Nationaal Park- Overnachten in sfeervolle lodges- De onbekende Caprivistrook - Op safari in Chobe Nationaal Park- Prachtige natuur in Botswana - Ontdek de adembenemende Victoria Falls

  4008 incl. vliegticket Bekijken