Rondreis Botswana

Een reis naar Botswana maken? Vergelijk hieronder alle actuele Botswana rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

18 Botswana rondreizen gevonden

 • Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken; Kamperen tussen de nijlpaarden

  23-daagse groepsrondreis

  Deze avontuurlijke kampeerreis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe is er een van superlatieven. In Kaapstad kun je een bezoek brengen aan de plek waar Nelson Mandela jarenlang heeft vastgezeten: Robbeneiland. Of beklim de imposante Tafelberg. In Namibië wandel je in de Fish River Canyon langs een spectaculaire rivierkloof in een verlaten maanlandschap en wachten in Sossusvlei de hoogste zandduinen ter wereld. Je bezoekt beroemde wildparken als Etosha met haar enorme diversiteit aan groot en klein wild en het in Botswana gelegen Chobe met haar tienduizenden olifanten. De Okavangodelta is een waar wonder van de natuur. Grenzend aan een van de droogste woestijnen is er plots overal het water van de grootste binnenlandse delta ter wereld. Op vrijwel ieders wenslijst staat een bezoek aan de immense Victoria Watervallen. Het donderende geluid van het grootste watergordijn ter wereld alleen al zal je verbluft doen staan. Deze reis door Zuidelijk Afrika is een avontuur dat je niet mag missen!

  €2899

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 21 dagen kampeerreis of hotel/lodgereis

  21-daagse groepsrondreis

  hotel/lodge of kampeerreis per safaritruck Bezoek aan Etosha, Okavangodelta en Victoria watervallen Beklim 's werelds hoogste zandduinen in Namib Naukluft Overnachten in comfortabele lodges''

  €3195

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Botswana: Kampeersafari door Botswana

  13-daagse individuele rondreis

  Noord-Botswana: Okavango, mokorotocht in Delta > Moremi, wildrijk > Chobe, olifanten aan de rivier. Zimbabwe: Victoria Watervallen.

  €2450

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Explore Exclusive Botswana

  12-daagse fly-drive

  Varend over de kronkelende kanalen van de Okavango Delta ziet u krokodillen hun kop boven water steken en families nijlpaarden op de oevers liggen. ’s Nachts hoort u olifanten trompetteren en leeuwen brullen; u bent op safari! Deze rondreis brengt u langs de hoogtepunten van Botswana in combinatie met de indrukwekkende Victoria Falls watervallen in Zimbabwe. Na dit waterspektakel reist u overland naar Chobe National Park, bekend om de vele olifanten die hier leven. Vervolgens vliegt u naar Moremi Game Reserve en bezoekt u de tot de verbeelding sprekende Okavango Delta. Een onvergetelijke reis!

  €5999

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis ZUID-AFRIKA, NAMIBIË, BOTSWANA EN ZIMBABWE - 23 dagen; Afrika op z'n best

  23-daagse groepsrondreis

  Laat je verrassen door het contrast tussen de grootsheid van de Victoriawatervallen en de droogte van de Kalahari, waar woestijnolifanten en spiesbokken elk op hun eigen manier overleven. Ontdek de pracht van de Okavangodelta per 'mokoro', terwijl nijlpaarden op afstand staan te grazen. Doordat we tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe gebruik maken van lodges en hotels, kun je regelmatig heerlijk ontspannen aan het zwembad.

  €4295

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 22-daagse privérondreis Namibië & Botswana met huurauto

  21-daagse groepsrondreis

  Combineer een reis in het door woestijnen gedomineerde Namibië met het groene, waterrijke safariland Botswana. Ervaar de schoonheid van beide landen en sta versteld van de veelzijdigheid! Een huurauto geeft daarbij alle vrijheid om op je eigen tempo te reizen.

  €4071

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Autorondreis: Safari Etosha en Victoria Falls

  14-daagse individuele rondreis

  Midden-Namibië: Windhoek > Okonjima, AfriCat Foundation. Noord-Namibië: Etosha National Park > Kavango, safari per boot > Caprivi. Noord-Botswana: Chobe NP, olifanten. Noord-Zimbabwe: Victoria Watervallen, breedste van Afrika.

  €3850

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Bouwsteen Botswana: Okavango Delta

  4-daagse individuele rondreis

  Noorden, BotswanaStap aan boord van een vliegtuigje naar de Okavango Delta, een wirwar van waterwegen met nijlpaarden en krokodillen > geniet van kleurrijke vogels en veel wild > Maun is eindpunt.

  €1770

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Bouwsteen Botswana: Varen in een Mokoro

  5-daagse individuele rondreis

  Noorden, BotswanaOkavango Delta, reis door de wildernis met een mokoro, een kano van een uitgeholde boomstam, en overnacht in een dome-tent op een verlaten eiland midden in de Okavango.

  €2460

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 22 dagen

  22-daagse groepsrondreis

  Ervaar per safaritruck de ruige natuur van Namibië en BotswanaDieren spotten in het Etosha nationaal parkVerken de Okavengodelta in een uitgeholde boomstamTreed in de voetsporen van David Livingstone en 'ontdek' de Victoriawatervallen

  €4095

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis BOTSWANA, ZIMBABWE EN ZUID-AFRIKA - Internationale Groepsreis - 20 dagen; Afrika's best bewaarde geheim

  20-daagse groepsrondreis

  Het leeuwendeel van deze avontuurlijke internationale groepsreis, waarbij je wisselend overnacht in lodges, hutten en reeds opgezette tenten, speelt zich af in Botswana, een van de meest spectaculaire bestemmingen van Afrika. Botswana bestaat voor een groot deel uit de Kalahari, een halfwoestijn die zich ook over de buurlanden uitstrekt. In dit ruige landschap maak je kennis met de San, de oudste bewoners van Zuidelijk Afrika. Je verblijft twee volle dagen in de Okavangodelta, de grootste binnenlandse delta ter wereld en een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Je verkent de delta wandelend en in traditionele kano’s, mokoro’s, onder begeleiding van gidsen die zijn opgegroeid in het gebied. Het 5-daagse avontuur met 4x4 open jeeps in het Moremi Game Reserve is een onvergetelijk avontuur. Je maakt de hele dag game drives en kampeert midden in de natuur. Nadat je in het noorden van het land een boottocht over de Choberivier hebt gemaakt, reis je door naar de in Zimbabwe gelegen Victoria Watervallen, watervallen zo krachtig dat ze de ‘Rook die Dondert’ worden genoemd.

  €4295

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Botswana: Buitengewoon Botswana

  11-daagse individuele rondreis

  Midden-Botswana: Kalahari, spot aardvarkens en schorpioenen. Noord-Botswana: Okavango, varen door de Delta > Linyanti, veel wild en prachtige zonsondergangen. Noord-Zimbabwe: Victoria Watervallen, vliegen in helikopter.

  €6200

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Bouwsteen Botswana: Centraal Kalahari safari

  4-daagse individuele rondreis

  Noorden, BotswanaMet klein vliegtuig naar de Kalahari, wandel met bosjesman en leer meer over hun gewoontes en tradities, slapen op een mooie plek > eindpunt is Maun.

  €2440

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Bouwsteen Botswana: Chobe en Victoria Watervallen

  5-daagse individuele rondreis

  Noorden, Botswana en ZimbabweChobe NP, safari's over het water en in een voertuig, olifantenparadijs > Victoria Watervallen, maak tijdens zonsondergang een boottocht over de Zambezirivier.

  €1110

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Bouwsteen Botswana: Safari in Moremi Wildreservaat

  4-daagse individuele rondreis

  Noorden, BotswanaOp safari gaan verveeld nooit. Geen dag is hetzelfde. In het Moremi Wildreservaat leven antilopen, leeuwen en nog veel meer wilde diersoorten.

  €2760

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Botswana per auto: Woestijn en Waterland safari

  14-daagse individuele rondreis

  Noord-Namibië: Kavango Wildreservaat, vogels > Caprivi. Noord-Botswana: Chobe NP, olifanten > Makgadikgadi Pans, zoutpannen > Okavango Delta, safari's op het water> Kalahari, bosjesmannen > Maun, einde reis

  €5550

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Botswana: Kalahari en Okavango safari

  9-daagse individuele rondreis

  Zuid: Kalahari, wandelen met bosjesmannen. Noord: Okavango Delta, per mokoro door het doolhof van waterwegen, groots vogelleven > Khwai Concessie, op safari met een ranger en op zoek naar leeuwen > Maun, einde safarireis.

  €5500

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Botswana: Mobile Safari Botswana

  10-daagse individuele rondreis

  Noord-Botswana: Chobe NP, boottocht over rivier > Savuti, luipaarden spotten > Khwai, per mokoro over het water, groots vogelleven > Maun, einde reis.

  €4950

  excl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief