Rondreis Chili

Een reis naar Chili maken? Vergelijk hieronder alle actuele Chili rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

5 Chili rondreizen gevonden

 • Rondreis hoogtepunten Chili

  15-daagse individuele rondreis

  Dit lange, smalle land barst van de overweldigende landschappen. Een rondreis door Chili is een aaneenschakeling van natuurlijke hoogtepunten.

  €2280

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Er lopen lama's op de maan

  3-daagse bouwsteen

  De Atacamawoestijn is de droogste woestijn ter wereld. Je kijkt hier uit op maanlandschappen, zoutvlaktes en bizarre rotsformaties. Je slaapt in San Pedro de Atacama, een kneuterig maar sfeervol woestijndorp met adobehuisjes. Je trekt erop uit naar de maanvallei waar je een bijzondere zonsondergang en maansopkomst kunt verwachten.

  €305

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 5: Van zoutvlakte tot zonnepoort

  individuele rondreis

  Combineer Peru met Chili en Bolivia in deze drieweekse rondreis. Vanuit Santiago de Chili ga je via de woestijn van  San Pedro de Atacama met een pittige jeeptour naar de befaamde Uyuni-zoutvlakte in Bolivia. Onderweg word je getrakteerd op felgekleurde bergmeren, pruttelende geisers en flamingo's. Vlieg door naar La Paz, hoog in de bergen. Via Lake Titicaca ga je de grens over naar Peru, waar je de laatste dagen van je reis getrakteerd wordt op Incastad Cusco, de Heilige Vallei en natúúrlijk Machu Picchu.

  €2135

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 4: Peru-, Chili- en Bolivia-rondreis

  individuele rondreis

  Onze populairste combinatie reis waarbij je in vier weken Peru, Bolivia en het noorden van Chili intensief bezoekt. Na Lima reis je langs de kust en via zandduinen naar Arequipa. Je ziet de eerste Andestoppen onderweg naar de Colca Canyon en reist verder naar het maanlandschap en de geisers van San Pedro de Atacama.  De jeeptocht brengt je vervolgens langs gekleurde lagunes, vulkaantoppen en flamingo's naar Uyuni in Bolivia. Met de nachtbus kom je aan in de 'bolhoedjes stad' La Paz. Langs het Titicacameer en over de Altiplano naar Cusco eindig je de rondreis met een tour door de Heilige Vallei naar Machu Picchu.

  €2995

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Wie was er ooit in Santiago?

  2-daagse bouwsteen

  Veel Chili reizen starten in de hoofdstad Santiago de Chili, een levendige Latijns-Amerikaanse stad. Bij aankomst word je naar je fijne slaapplek in het centrum gebracht, waarna je de stad kunt ontdekken. Voor een ontspannen start plannen we een transfer en meet en greet in voor meer uitleg over je reis.

  €158

  excl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?