Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

157 China rondreizen gevonden

 • Rondreis 2: Go China

  16-daagse individuele rondreis

  De highlights van China op een leuke manier: daar waar ze zijn, logeer je in kleinschalige hotels in de sfeer van het land. Ontmoet de lokale bevolking en ontdek de oude ambachten en leefgewoonten. Deze rondreis voert je van Beijing via het authentieke Pingyao naar het Terracotta leger bij Xi'an. Vervolgens reis je door richting het zuiden, naar rijzende karstbergen en de hoogste rijstterrassen ter wereld. Je eindigt in metropool Hong Kong. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze rondreis China individueel.

  1574 excl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China

  14-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze mooie rondreis door China bezoeken we zowel Beijing met zijn keizerlijke verleden als het indrukwekkende Terracotta Leger in Xi'an. Vanuit Xi'an reizen we comfortabel naar de steden Hangzhou en Suzhou. Tevens bezoeken we het eeuwenoude en traditionele waterdorp Wuzhen. Tenslotte brengt de reis ons naar het bruisende, moderne en culturele Shanghai. Deze rondreis belicht niet alleen het historische, maar ook het hedendaagse China. Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over China en maken er voor u een geweldige reis van. Reisleider Esther zegt: "Een van de mooiste belevenissen is het bezoek aan de Grote Muur, oftewel The Great Wall. Veel mensen gaan ervan uit dat je bij deze toeristische trekpleister over de hoofden heen zou moeten lopen. Meestal blijkt het tegengestelde waar. Wij gaan redelijk vroeg in ochtend met de cabinelift omhoog. Als je dan op de muur komt is het enige wat je ziet ook echt de muur." Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Neem het Garden Hotel in Suzhou, in de omgeving bevinden zich vele beroemde historische bezienswaardigheden zoals Western Temple, Tiger Hill, Hanshan Temple en Lingering Garden.

  1399 incl. vliegticket Bekijken
 • Droomreis

  Rondreis China & Tibet, 30 dagen

  30-daagse groepsrondreis

  Complete reis langs alle hoogtepunten van China, inclusief het Dak van de Wereld in Tibet. Steden als Beijing en Xian wissel je af met de landschappelijk mooie provincies Yunnan en Tibet.

  2895 incl. vliegticket Bekijken
 • China rondreis: lokaal geregeld en betaalbaar

  19-daagse individuele rondreis

  China op eigen houtje. Maar dan wel zonder zoeken en nodeloos tijdverlies. Bouw samen met “Stella” je local Hero je reis verder op maat, langer of korter, met meer of minder steden. Met haar lokale tips en advies op maat is je reis uniek.

  825 excl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  Groepsreis China 14 dagen; Van Beijing naar Shanghai

  14-daagse groepsrondreis

  Je bezoekt tijdens deze China rondreis hoogtepunten als het Terracottaleger, de Chinese Muur, de Verboden Stad, nostalgisch Pingyao, de karstbergen van Yuntaishan en het moderne Shanghai. Om tijd te besparen reis je tijdens deze China rondreis driemaal per hogesnelheidstrein. Je slaapt in sfeervolle hotels (tweepersoonskamer op basis van logies; tegen meerkosten kun je een eenpersoonskamer boeken. Ook slaap je een nacht in de nachttrein, een belevenis op zich! Shoestring heet je van harte Welkom in China!

  1399 incl. vliegticket Bekijken
 • Bamboevaren tussen de karstbergen

  4-daagse bouwsteen

  Een van onze favoriete plekjes om te ontspannen tijdens je, soms hectische, China reis. Midden in het karstgebergte vaar je met een bamboevlot op de rivier met het surrealistische decor als achtergrond. Onderweg passeer je andere vlotten, zie je aalscholvers loeren op een visje en manoevreert je bootman handig door stroomversnellinkjes. Ook stap je op de fiets om de groene omgeving en kleine dorpen te verkennen. Tegen de tijd dat de lucht oranje kleurt is het tijd voor een drankje in een loungestoel op het terras van je knusse hotelletje aan de rivier. Sit back en relax…

  191 excl. vliegticket Bekijken
 • 14-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Beijing, Shanghai en Hong Kong

  14-daagse individuele rondreis

  Ga mee op een uitgebreide citytrip door drie fantastische steden: Beijing, Shanghai en Hong Kong! U vliegt als eerst naar Beijing, de stad van de Grote Muur, maar ook van de Verborgen Stad, het Plein van de Hemelse Vrede en natuurlijk de Peking Eend! Vervolgens reist u per expresstrein naar Shanghai. Deze veelzijdige havenstad heeft hypermoderne architectuur aan de ene kant en overblijfselen uit het indrukwekkende verleden aan de andere kant. Tot slot stapt u op het vliegtuig naar de wereldstad Hong Kong, hier vloeien Chinese tradities samen met wolkenkrabbers, neonverlichting en gigantische winkelstraten.  Bekijk hier het dagprogramma Comfortabele, centraal gelegen hotels U verblijft tijdens deze reis in comfortabele hotels, inclusief ontbijt en met de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer binnen bereik.  Bekijk hier een selectie van de hotels van deze reis Inbegrepen excursiesTijdens uw verblijf zijn een aantal activiteiten al inbegrepen in de reissom. Zo brengt u een bezoek aan de Grote Muur en de Verboden Stad in Beijing, maakt u een stadstour in Shanghai en kunt u genieten van het prachtige uitzicht vanaf Victoria Peak in Hong Kong. Tijdens deze activiteiten wordt u begeleid door een Engelssprekende gids.  Bekijk hier wat er nog meer inclusief is Vervoer Bij aankomst op luchthaven of treinstation wordt u door een vertegenwoordiger van onze lokale partner opgewacht en naar uw hotel gebracht. Uiteraard zorgen zij er ook voor dat u weer op tijd op de luchthaven en/of treinstation bent voor uw doorreis. U hoeft alleen maar te genieten, de rest is al geregeld!

  1880 incl. vliegticket Bekijken
 • Panda’s, mountaintrail & homestay

  2-daagse bouwsteen

  De panda is dé mascotte van China. In het wild zal je ze niet zien. Panda Base in Chengdu is dan een goed alternatief. Daarna maak je een korte trekking door de groene heuvels van Sichuan en een overnacht je bij een lokale familie.

  255 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis CHINA HOOGTEPUNTEN - 16 dagen; Hemels rijk in een notendop

  16-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze korte China rondreis zie je alles wat het land aan tegenstellingen te bieden heeft. Moderne steden als Hongkong en Beijing, met oude stadswijkjes en indrukwekkende culturele erfenissen, naast kleine dorpen met kleurrijke inwoners. Beleef het verleden in het schilderachtige Pingyao en fiets door het prachtige karstgebergte rondom Yangshuo. Natuurlijk staan ook de Chinese Muur en het Terracottaleger van X’ian op het programma.

  1995 incl. vliegticket Bekijken
 • 21-daagse groepsrondreis Jasmijn & Bloesem

  21-daagse groepsrondreis

  Een prachtige en aantrekkelijk geprijsde rondreis door China met net iets meer tijd om van de belangrijkste plaatsen te genieten. Deze reis geldt als de 'Easy Going' versie van onze 14-daagse topper Keizerlijk China. We bezoeken onder andere de wereldstad Shanghai. Tevens gaan we naar het eeuwenoude en traditionele waterdorp Wuzhen, waar we in een bijzonder hotel overnachten.Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over China en maken er voor u een geweldige reis van. Reisleider Esther zegt: "Een van de mooiste belevenissen is het bezoek aan de Chinese Muur, oftewel The Great Wall. Veel mensen gaan ervan uit dat je bij deze toeristische trekpleister over de hoofden heen zou moeten lopen. Meestal blijkt het tegengestelde waar. Wij gaan redelijk vroeg in ochtend met de cabinelift omhoog. Als u dan op de muur komt, is het enige wat u ziet ook echt de muur." Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In Wuzhen heeft het hotel bijvoorbeeld uitzicht over het Grand Canal. Vanuit de bar kunt u met uw drankje in de hand genieten van dit uitzicht.

  1699 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Klassiek China

  15-daagse groepsrondreis

  Vlieg-/busreis China inclusief diverse maaltijden met o.a. Beijing met de Chinese Muur, Xi'an, Luoyang, Suzhou en modern Shanghai

  1289 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis China Compleet

  22-daagse groepsrondreis

  Vlieg/busreis China incl. vele maaltijden met o.a. Beijing, Datong, Pingyao, Xi'an, Nanjing, Suzhou, Shanghai, Guilin, de Li rivier en Hongkong

  2139 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis China, 24 dagen

  24-daagse groepsrondreis

  Complete reis langs de hoogtepunten van China zoals de Grote Muur, het terracottaleger en de kleurrijke provincie Yunnan. Ontdek verder de prachtige landelijke omgeving van Yangshuo.

  2295 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis CHINA COMPLEET - 22 dagen; Maopakken en mobieltjes

  22-daagse groepsrondreis

  Hemelse tempels en torenhoge wolkenkrabbers, karstbergen en rijstvelden, stoffige markten en hippe winkels, snelle zakenmannen met mobieltjes en opa's in Maopak. Geen land dat zo veel tegenstellingen kent als China. Je bezoekt tijdens deze rondreis China hoogtepunten als de miljoenensteden Shanghai en Beijing, het Terracottaleger, de Chinese Muur en de Verboden Stad, de reuzenpanda's en China's meest karakteristieke landschap bij Yangshuo. Deze rondreis is een staalkaart van China!

  1995 incl. vliegticket Bekijken
 • China - Hoogtepunten

  14-daagse individuele rondreis

  cultuurrondreis langs hotels

  1560 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis China Hoogtepunten

  17-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis door China maak je kennis met de mooiste hoogtepunten. China ontdekken is echt een avontuur tijdens deze complete, scherp geprijsde rondreis. Je wandelt over het grootste plein ter wereld en bezoekt het legendarische Terracotta leger in Xi'an. Ook ontdek je de beroemde rijstterrassen van het Longji nationaal park. Maar dat is nog niet alles, want in en rond Yangshuo kun je fantastische uitstapjes maken door het schilderachtige karstgebergte. De reis eindigt in Hong Kong, de hypermoderne metropool van China, waar van alles te doen is. Ga je met ons mee naar China?

  1598 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis De rijkdommen van China

  18-daagse groepsrondreis

  Vlieg/busreis China inclusief vele maaltijden met o.a. Beijing, Xi'an, Li rivier, Guangzhou en het facinerende Hongkong

  2199 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 4: Alle tijd voor het kleurrijke zuiden

  19-daagse individuele rondreis

  Deze 19-daagse Zuid-China-reis benadrukt het leven buiten de grote steden in China. Je ontdekt in Chengdu de eeuwenoude theecultuur, in het hooggelegen Zhongdian bezoek je een oud klooster waar nog steeds zo'n driehonderd monniken leven en in het zuiden stap je op de fiets voor een rit langs puntige rotsformaties. En voordat je verder doorreist naar Hongkong, bezoek je nog eerst de hoogstgelegen rijstterrassen ter wereld. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 19-daagse Zuid-China-reis.

  1733 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis China

  23-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door China bezoek je naast imposante bouwwerken, mensenmassa's en miljoenensteden, ook overweldigende natuur én lekker eten. Per trein, bus, vliegtuig, fiets en te voet doorkruis je fascinerend China. Je wandelt over de Chinese Muur en reist per trein via Xi'an naar Chengdu, waar je kennis kunt maken met de zeldzame en geliefde reuzenpanda. Deze rondreis in China sluiten we af in het bruisende Hong Kong.

  2298 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis CHINA STEDEN EN DORPEN - 29 dagen; Struinen door rijstvelden

  29-daagse groepsrondreis

  Laat je meeslepen in de bruisende metropolen Beijing, Chengdu en Hongkong. Fiets over het rustieke platteland bij Shaxi en Yangshuo. Wandel over de Chinese Muur en de imposante Longji rijstterrassen. Maak kennis met de kleurrijke volkeren in Yunnan en kijk je ogen uit bij het befaamde Terracottaleger en de oude stad Pingyao. Smullen zul je op je China rondreis zeker van diverse exotische maaltijden. Bedenk wel: alles wat beweegt, kun je eten met stokjes!

  2695 incl. vliegticket Bekijken