Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

56 Colombia rondreizen gevonden

 • Rondreis hoogtepunten Colombia

  16-daagse individuele rondreis

  Deze 16-daagse rondreis gaat langs alle hoogtepunten van Colombia. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Eddy, de reisexpert in Colombia.

  1375 excl. vliegticket Bekijken
 • Colombia rondreis lokaal geregeld en betaalbaar

  20-daagse individuele rondreis

  Je onderdompelen in de Latino cultuur, slenteren over markten en bijtanken aan een palmenstrand. Met deze reis doe je het allemaal en nog voordelig ook. Je “Local Hero” Camila geeft je haar insider tips.

  1189 excl. vliegticket Bekijken
 • Droomreis

  Rondreis Colombia, 21 dagen

  21-daagse groepsrondreis

  Rondreis door Colombia, het meest gastvrije land van Zuid-Amerika. Prachtige natuur: de Andes, schitterende nationale parken, zoals Purace en de jungle van Tayrona en een swingende kust met Cartagena de Indias en Santa Marta voor de mooie stranden.

  2495 incl. vliegticket Bekijken
 • Hoogtepunten van Colombia

  13-daagse individuele rondreis

  In deze tweeweekse Colombia rondreis bezoek je de highlights van het land: Bogota, Villa de Leyva, Salento, Cartagena en Palomino met het Tayrona National Park. De reis is een fijne mix van cultuur en natuur in het noorden van Colombia. Stranden wisselen elkaar af met bruisende steden en de jungle gaat hand in hand met de koloniale sferen. Ontdek meer over de geschiedenis, proef van typische lokale gerechten, ontspan aan de kust en maak mooie wandelingen door de groene omgevingen. En wil je de reis extra bijzonder maken? Dan heb je ook de mogelijkheid om vier dagen in de Amazone te verblijven, 's werelds grootste oerwoud!

  1213 excl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  Groepsreis Colombia ; Dynamisch en gastvrij

  16-daagse groepsrondreis

  Het Andesgebergte, jungle, woestijn, mysterieuze precolumbiaanse culturen, sfeervolle koloniale centra, ontelbare soorten fruit, de beste koffie en heerlijk eten. Colombia is een van de meest dynamische landen van Zuid Amerika, met een open en vriendelijke bevolking die je vanaf het begin zal omarmen. Het is daarom geen wonder dat het land de rijzende ster onder de reisbestemmingen is. Tijdens deze tweeweekse rondreis ontdek je het hartland van Colombia.

  1899 incl. vliegticket Bekijken
 • Droomreis

  Familiereis Colombia

  23-daagse familiereis

  Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Salsa en andere typische Colombiaanse muziekstijlen als cumbia en bambuca vergezellen ons de hele reis. Colombia is één van Zuid-Amerika's best bewaarde geheimen. Ervaar zelf hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!

  2798 incl. vliegticket Bekijken
 • 14-daagse individuele rondreis Colombia

  14-daagse individuele rondreis

  Met deze individuele rondreis door Colombia reis je naar de mooiste plekken van het land. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Eddy, de reisexpert in Colombia.

  1105 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Colombia

  21-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Salsa en andere typische Colombiaanse muziekstijlen als cumbia en bambuca vergezellen ons de hele reis. Colombia is één van Zuid-Amerika's best bewaarde geheimen. Ervaar zelf hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!

  2398 incl. vliegticket Bekijken
 • Individuele rondreis Highlights van Colombia

  16-daagse individuele rondreis

  2031 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis COLOMBIA - 21 dagen; Verrassend, gastvrij en onbekend

  21-daagse groepsrondreis

  Van tropische stranden tot de hoge besneeuwde bergpieken van de Andes, van nevelwouden tot woestijn; deze rondreis door Colombia biedt alles. Cultuur voert de boventoon in de prachtige historische steden, maar ook in San Agustín waar honderden imposante beelden over het heuvelachtige landschap zijn uitgestrooid. Bovenal is Colombia een land waar je verrast zult worden door de gastvrije en vriendelijke bevolking.

  2595 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Colombia, 14 dagen

  14-daagse groepsrondreis

  Een reis naar de hoogtepunten van het bijzondere Colombia, het meest gastvrije land van Zuid-Amerika. We ervaren het koloniale verleden in de wijk Candelaria in Bogotá, Villa de Leyva en Cartagena de Indas. Het ruige Andesgebergte, de groene zee van koffievelden en de Caribische stranden maken deze reis een ware belevenis.

  1895 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis met Dragoman door Colombia en Ecuador

  19-daagse groepsrondreis

  Tijdens dit overland-avontuur door Colombia en Ecuador reis je in een truck door prachtig landschap en ongerepte natuur dwars door Colombia. Onderweg stoppen we op bijzondere plekken en maken we kennis met de lokale bevolking. Slaap midden in het Tayrona Nationaal Park, maak de meest kleurrijke foto's in Cartagena en Salento en ontdek de Cocoravallei vol immense waxpalmen. Ãén ding is zeker: het koloniale tijdperk heeft zeker zijn sporen achter gelaten.

  1145 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Colombia Tranquila

  18-daagse groepsrondreis

  Bewonder het authentieke Colombia en ontdek de koloniale steden en tropische stranden

  2169 incl. vliegticket Bekijken
 • Colombia

  17-daagse individuele rondreis

  Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle bezienswaardigheden van Colombia. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  3379 incl. vliegticket Bekijken
 • Colombia van het gebaande pad

  22-daagse individuele rondreis

  Heb je 23 dagen de tijd of langer? En ben je een type die liever buiten de gebaande paden reist? Dan is deze rondreis het meest geschikt voor jou. Naast de hoogtepunten ontdek je ook de enige woestijn in Colombia, verken je hét archeologische park van heel Zuid-Amerika én heb je naast het Rio Claro ook nog de optionele mogelijkheid om op meerdaagse trekkingen te gaan door het Amazonegebied en naar de Verloren Stad van Colombia. Tijdens deze reis verken je niet alleen het noorden, maar ook het zuiden van het land. Bepaal zelf hoelang je onderweg bent: ruim drie weken of toch liever vijf weken? Met deze reis kan het allemaal!

  2206 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Highlights van Colombia

  18-daagse groepsrondreis

  Vlieg/rondreis Colombia met o.a. Bogotá, Villa de Leyva, Tatacoa woestijn, Armenia, Medellín, Cartagena, Santa Marta en Tayrona NP

  2149 incl. vliegticket Bekijken
 • Fascinating Colombia

  13-daagse groepsrondreis

  Deze groepsreis is net even anders dan een hoogtepuntenreis. Natuurlijk zijn Bogotá, Cartagena en San Agustin opgenomen. Maar daarnaast is er veel gelegenheid voor contact met de bevolking:  In de salsahoofdstad Cali bezoekt u een sociaal dansprojekt voor kinderen, in Cartagena gaat u net als de Colombianen een dagje naar een van de Rosario-eilanden en bezoekt u de grote dinsdagmarkt in Silvia.

  2350 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Colombia Hoogtepunten

  14-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we in twee weken tijd de hoogtepunten van het land. Dit gastvrije land kent de meest aardige mensen van Zuid-Amerika. Je bezoekt kleurrijke dorpen, wandelt door een magisch natuurgebied met metershoge waxpalmen en neemt een kijkje bij Stichting Straatkinderen. Laat je overrompelen door de verschillende contracten zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Colombia is één van Zuid-Amerika's best bewaarde geheimen. Ervaar zelf hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!

  1898 incl. vliegticket Bekijken
 • Beleef Colombia

  19-daagse groepsrondreis

  Ontdek de tropische schoonheid van Colombia met de reisleiders van SRC Reizen! U ontdekt Bogotá, Cartagena, koloniale stadjes als Villa de Leyva en Popayán en de prachtige natuur van de koffieregio en het nationaal park Tayrona.

  3098 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis met Dragoman door Colombia en Ecuador

  individuele rondreis

  Tijdens dit overland-avontuur door Colombia en Ecuador reis je in een truck door prachtig landschap en ongerepte natuur dwars door Colombia. Onderweg stoppen we op bijzondere plekken en maken we kennis met de lokale bevolking. Slaap midden in het Tayrona Nationaal Park, maak de meest kleurrijke foto's in Cartagena en Salento en ontdek de Cocoravallei vol immense waxpalmen. Één ding is zeker: het koloniale tijdperk heeft zeker zijn sporen achter gelaten.

  1145 excl. vliegticket Bekijken