Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Engeland maken? Vergelijk hieronder alle actuele Engeland rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

81 Engeland rondreizen gevonden

 • Budget topper

  13-daagse familierondreis Noord-Engeland

  13-daagse individuele rondreis

  Noord-Engeland is een van de minst ontdekte Britse regio's. En dat is zonde voor hen die niet er nooit geweest zijn. De regio is werkelijk prachtig. Je vindt er vele nationaal parken, kindvriendelijke steden en interactieve musea voor jong en oud. Kom deze 'hidden gem' ontdekken!

  263 excl. vliegticket Bekijken
 • 10-daagse rondreis Lake District, Cheshire en Yorkshire

  10-daagse individuele rondreis

  Vakantie in Noord-Engeland voor met zijn tweetjes: prachtige rondreis met verblijf in comfortabele hotels. Je ontdekt twee van Engelands mooiste middeleeuwse steden, Chester en York. Ook logeer je in het natuurgebied dat al sinds eeuwen beroemde schrijvers en kunstenaars inspireert: het Lake District!

  823 excl. vliegticket Bekijken
 • Groot-Brittannië - Cornwall, Lizard

  7-daagse groepsrondreis

  wandelvakantie langs B&B's

  655 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Cornwall, Devon & Isle of Wight

  10-daagse groepsrondreis

  Cornwall en Devon zijn prachtige graafschappen met veel verschillende gezichten. Geniet van de spectaculaire kusten met schilderachtige baaien, kleine vissersdorpjes en witte zandstranden. Tijdens deze rondreis geniet u van de geweldige kust, bezoeken we het tuineneiland Isle of Wight en de grootste botanische tuinen ter wereld het Eden Project. Een bezoek aan Bath en Stonehenge zal zal zeker niet ontbreken. Het landschap van Cornwall en Devon is onherbergzaam en zoals de Engelsen zeggen 'stunning'. Bijna de gehele kustlijn van dit deel van Engeland is uitgeroepen tot Area of Outstanding Natural Beauty. Verlaten stranden, ruige moeras- en heidelandschappen en verborgen riviervalleien wisselen elkaar af. Devon is bekend vanwege het Dartmoor Nationaal Park, een heidegebied waar wilde pony's rondlopen. De zuidkust van Cornwall, die loopt tot het bekende Land's End, wordt de Cornish Rivièra genoemd vanwege de warme golfstroom die voor een zeer mild klimaat zorgt. In parken en tuinen vindt u dan ook de meest fantastische subtropische gewassen. Naast Cornwall en Devon bezoekt u onder meer de historische stad Bath, die al in de tijd van de Romeinen druk werd bezocht vanwege zijn warme bronnen. Ook staan een aantal mythische kastelen en natuurlijk het mysterieuze Stonehenge op het programma en kunt u een dagtocht maken naar het eiland Wight. Kortom: een zeer complete kennismaking met het prachtige zuidwesten van Engeland!Waarom de rondreis Cornwall, Devon & Isle of Wight bij Oad boeken?- Unieke rondreis door Cornwall & Devon- Oad verblijft in verschillende hotels die ideaal gelegen zijn t.o.v. van de excursies, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie en niet te lang in de bus hoeft te zitten- Bezoek aan het meest westelijke puntje van Engeland: Land's End- Schitterende route Atlantic Highway- Bezoek 's werelds grootste botanische tuin: Eden Project- Twee Nationale Parken: Exmoor en Dartmoor NP- Onder leiding van deskundige chauffeur/reisleider- Wifi aan boord van de bus

  899 excl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse familierondreis Noord-Engeland en Schotland met P&O Ferries

  17-daagse individuele rondreis

  Houden je kinderen ook zo van Harry en Beatrix Potter? Neem ze dan mee op deze afwisselende rondreis voor gezinnen naar Noord-Engeland en Schotland. Je volgt het spoor van beroemde boekenhelden, van het Lake District tot de Highlands en de kust.

  399 excl. vliegticket Bekijken
 • 7- en 11-daagse rondreis Coast en City

  7-daagse individuele rondreis

  Dit is een prachte reis! Eerst badderen en uitwaaien aan de rotskust van Dorset, dan naar Magic Londen.

  205 excl. vliegticket Bekijken
 • 10-of 13-daagse Rondreis Cornwall & Devon

  10-daagse individuele rondreis

  Vakantie in Cornwall en Devon. Prachtige rondreis naar het zuidwesten van Engeland: bijzonder mooie vissersdorpjes, tuinen en een mild klimaat wachten op je. Verblijf in 'the places to be' in Cornwall en Devon: Falmouth en Torquay.

  803 excl. vliegticket Bekijken
 • 12-daagse Rondreis Kent, New Forest, Devon & Cornwall - B&B's

  12-daagse individuele rondreis

  Reis met z'n tweetjes door Zuid-Engeland, langs plekken uit de Arthur-legende. Je reist van Kent naar het uiterlijkste zuidwestpuntje en verblijft in gezellige b&b's.

  743 excl. vliegticket Bekijken
 • 16-daagse familierondreis Dorset, Somerset en Londen

  16-daagse individuele rondreis

  Engeland is het land van Harry Potter. Dwaal door de magische gangen van Zweinstein en ontdek tijdens je reis diverse filmlocaties. Een rondreis vol betovering door Zuid-Engeland!

  529 excl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse rondreis Zuidwest-Engeland

  17-daagse individuele rondreis

  Engeland is het land van Britse helden, van koningen als King Arthur tot helden op het filmdoek als Poldark. Tijdens deze rondreis door drie van Engelands mooiste regio's passeer je prachtige stranden, spectaculaire rotsen en de echte Engelse 'countryside'.

  656 excl. vliegticket Bekijken
 • 6- of 8-daagse familie-minirondreis Kent en Londen

  6-daagse individuele rondreis

  Een familierondreis naar Engeland boordevol avontuur, cultuur en actie! Je maakt tijdens deze rondreis in 6 of 8 dagen kennis met de countryside Kent en de city Londen.

  230 excl. vliegticket Bekijken
 • 10-daagse Rondreis Oxfordshire, Surrey & Kent (nachtboot Hoek van Holland - Harwich)

  10-daagse individuele rondreis

  Vakantie in Oxford, Kent en Surrey voor met zijn tweetjes: deze rondreis brengt je naar plekken die je kent uit Britse tv-series en films, van Midsomer Murders tot Downton Abbey. De reis heeft een rustig tempo. Je hebt dus de tijd om alle geheimen van deze regio's te ontrafelen. Net als een Britse detective!

  815 excl. vliegticket Bekijken
 • 12-daagse familierondreis Kent, Yorkshire Moors en Lake District

  12-daagse individuele rondreis

  Welcome to England! Drie topregio's in één reis: Kent, de Yorkshire Moors en het Lake District. Scheep in voor deze heerlijke familierondreis naar Engeland!

  243 excl. vliegticket Bekijken
 • 12-daagse Rondreis Kent, New Forest, Devon & Cornwall - Inn's

  12-daagse individuele rondreis

  Reis met z'n tweetjes door Zuid-Engeland, langs plekken uit de Arthur-legende. Je reist van Kent naar het uiterlijkste zuidwestpuntje en verblijft in karakteristieke 'inns'.

  903 excl. vliegticket Bekijken
 • 12-daagse Rondreis Oxfordshire, Londen, Surrey & Kent (nachtboot Hoek van Holland - Harwich)

  12-daagse individuele rondreis

  Vakantie in Oxford, Londen, Kent en Surrey voor met zijn tweetjes: prachtige rondreis met verblijf in bijzondere hotels en 2 nachten in Londen! Verblijf in country house hotels en Doubletree by Hilton in Londen. Rustig tempo, tijd genoeg voor bezienswaardigheden.

  1025 excl. vliegticket Bekijken
 • 13- of 17-daagse familierondreis Schotse Highlands, Loch Lomond en Noord Engeland

  13-daagse individuele rondreis

  Alles wat Schotland zo bijzonder maakt in één reis! Avontuur, cultuur en actie in drie verschillende regio's. Inclusief een 4x4 mountainsafari in de Schotse Highlands!

  359 excl. vliegticket Bekijken
 • 15-daagse familierondreis Dorset, Somerset en Londen

  15-daagse individuele rondreis

  Engeland is het land van Harry Potter. Dwaal door de magische gangen van Zweinstein en ontdek tijdens je reis diverse filmlocaties. Een rondreis vol betovering door Zuid-Engeland!

  433 excl. vliegticket Bekijken
 • 16-daagse rondreis Engeland, Kanaaleilanden, Frankrijk

  16-daagse individuele rondreis

  Twee landen én een fascinerende eilandengroep in één reis! Ervaar eerst de mooiste Engelse countryside in de Cotswolds en langs de Jurassic Coast. Ontdek daarna de Kanaaleilanden, Franse charme in een Brits jasje. Je sluit de reis af in twee van Frankrijks mooiste streken: Bretagne en Normandië!

  1253 excl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse familierondreis Noord-Engeland en Schotland

  17-daagse individuele rondreis

  Houden je kinderen ook zo van Harry en Beatrix Potter? Neem ze dan mee op  deze afwisselende rondreis voor gezinnen naar Noord-Engeland en Schotland. Je volgt het spoor van beroemde boekenhelden, van het Lake District tot de Highlands en de kust.

  343 excl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse familierondreis Zuidwest-Engeland

  17-daagse individuele rondreis

  Engeland is het land van King Arthur. Ronde tafels, kastelen en zwaarden! Deze rondreis door Zuidwest-Engeland brengt je naar plekken uit de Arthur-legende. Bovendien ontdek je drie prachtige Engelse regio's, met mooie stranden, spectaculaire rotsen en de mooiste Engelse 'countryside'.

  269 excl. vliegticket Bekijken