Rondreis Engeland

Een reis naar Engeland maken? Vergelijk hieronder alle actuele Engeland rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

16 Engeland rondreizen gevonden

 • Devon & Cornwall

  8-daagse groepsrondreis

  Verken de spectaculaire natuur rondom de Britse dorpjes Devon en Cornwall met de beste SRC-reisleiders

  €1449

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Zuid-Engeland

  8-daagse groepsrondreis

  Ontdek in Engeland in Groot-Brittannië Oxford,, Winchester, Exeter, De Cotswolds, het Isle of Wight en Hampton Court met de reisleiders van SRC Reizen

  €1259

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Wandelvakantie door Lake District & Yorkshire

  10-daagse groepsrondreis

  De Britten hebben het wandelen uitgevonden, omdat hun land zoveel moois te bieden heeft. Een uitgestrekt netwerk van wandelpaden leidt u door een afwisselend landschap in ontelbare tinten groen. Deze wandelreis Noord-Engeland combineert vier geweldige natuurgebieden van Engeland: The North York Moors, The Yorkshire Dales, Northumberland National Park en het Lake District. Maak kennis met weidse uitzichten, prachtige meren en vriendelijke dorpjes tijdens deze prachtige wandelreis door Lake District & Yorkshire. Lees hier het blog van onze Oad chauffeur/reisleider Carin Rosseboom over de wandelreis Lake District & Yorkshire

  €1019

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Arts & Crafts in Engeland

  7-daagse groepsrondreis

  Ontdek in Engeland in Groot-Brittannië de Arts & Crafts in Londen, Peak District, Lake District, De Cotswolds en Bexleyheath met de reisleiders van SRC Reizen

  €1179

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 10-daagse rondreis Cornwall en Devon - Een kop thee in het paradijs

  9-daagse groepsrondreis

  In het zuidwesten van Engeland wachten bijzonder mooie vissersdorpjes, tuinenpracht en een mild klimaat op je. Verblijf in the places to be in Cornwall en Devon: Falmouth en Torquay.

  €848

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 12-daagse rondreis Zuid-Engeland - In het spoor van King Arthur - verblijf in Inns

  11-daagse groepsrondreis

  Op vakantie in het veelzijdige Zuid-Engeland, langs plekken uit de Arthur-legende. De route voert van Kent naar de uiterste zuidwestelijke punt van Engeland. Met verblijf in kleinschalige en karakteristieke Inns inclusief ontbijt.

  €1058

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Wandelreis Lake District - Engeland, 8 dagen

  8-daagse groepsrondreis

  Wandeltochten langs hoge bergen en ruige natuur Optionele tocht met Victoriaanse stoomboot mogelijk Adembenemend uitzicht over Grasmere Lake Goed hotel in het Lake Districtt

  €1395

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 6-, 8-daagse rondreis Londen en Zuid-Oost Engeland

  5-daagse groepsrondreis

  Een rondreis naar Engeland boordevol avontuur, cultuur en actie! Je maakt tijdens deze rondreis in korte tijd kennis met de countryside Kent en de City Londen.

  €468

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 13-daagse rondreis Cotswolds, Wales en New Forest - Britse Beauty's

  12-daagse groepsrondreis

  Ontdek de Cotswolds, de kust van Zuid-Wales, National Park New Forest en het mooie Kent, 'de tuin van Engeland'. Met verblijf in bijzondere hotels op mooie locaties.

  €1119

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 5-daagse rondreis Kent en Surrey - De verborgen tuinen van Engeland

  4-daagse groepsrondreis

  Reis af naar dé internationale tuinbestemming: Kent. Bezoek de beroemde tuinen zoals Sissinghurst of bewonder verborgen pareltjes als die van Walmer Castle. Geniet van stoere kastelen en laad jezelf op met een traditionele afternoon tea.

  €338

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 8-daagse rondreis Zuidoost-Engeland

  7-daagse groepsrondreis

  Ontdek Zuidoost-Engeland met zijn markante krijtrotskusten, glooiende landschappen, kasteeltuinen en koninklijke allure. Van Canterbury Cathedral tot bruisend Brighton en van weelderige wijngaarden tot Windsor Castle.

  €858

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Kerst in Yorkshire

  6-daagse groepsrondreis

  In het winterse Yorkshire geniet u tijdens deze kerstreis van een ultieme Engelse kerst en bewondert het York, de Yorkshire Dales en Castle Howard

  €869

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 10-daagse rondreis Iconen van Noord-Engeland

  9-daagse groepsrondreis

  Je ontdekt twee van Engelands mooiste middeleeuwse steden, Chester en York. Ook logeer je in het natuurgebied dat al sinds eeuwen beroemde schrijvers en kunstenaars inspireert: het Lake District!

  €860

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 14-daagse rondreis Engeland, Wales & Ierland in B&B's - Thuis bij de Ieren

  13-daagse groepsrondreis

  Mooie rondreis door Ierland met verblijf in uitstekende en charmante B&B's in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse hoogtepunten zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin. Geniet telkens van de prachtige uitzichten tijdens de rit naar je volgende bestemming.

  €948

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 15-daagse rondreis Noord-Ierland, Donegal & Connemara in B&B's - Ierland tegen de klippen op

  14-daagse groepsrondreis

  Vijf dagen op twee plekken in Noord-Ierland met talloze filmlocaties van onder meer Game of Thrones. Vervolgens naar Slieve League, de prachtige maar minder bekende 'Cliffs of Moher van het Noorden'. Dan het ruige Connemara en afsluiten in een B&B in de buurt van Dublin.

  €1028

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 8-daagse rondreis Engeland, net als in de film

  7-daagse groepsrondreis

  Vakantie in Oxford, Kent en Surrey: deze rondreis brengt je naar plekken die je kent uit Britse tv-series en films, van Midsomer Murders tot Downton Abbey. Je reist in een rustig tempo en hebt dus de tijd om alle geheimen van deze regio's te ontrafelen. Net als een Britse detective!

  €628

  incl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?