Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Filipijnen maken? Vergelijk hieronder alle actuele Filipijnen rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

4 Filipijnen rondreizen gevonden

 • Bohol & Palawan

  15-daagse individuele rondreis

  Een comfortabele rondreis naar Bohol en Palawan brengt je naar drie adembenemend mooie locaties. Ga op zoek naar de Tarsier en bewonder de Chocolate Hills in Bohol. Bezoek het Underground River National Park in Sabang en sluit de reis af op Miniloc Island.

  €2595

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Enchanting Visayas

  15-daagse individuele rondreis

  Een diverse rondreis naar drie geweldige bestemmingen in de Visayas. Mountainbike door de Chocolate Hills in Bohol, verken het prachtige binnenland van Siquijor en zwem met walvishaaien in Oslob. Een bijzondere ervaring!

  €1925

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Visayas Experience

  16-daagse familiereis

  Een geweldige familiereis met korte reisdagen en voldoende vrijheid om samen op pad te gaan. Ga snorkelen met walvishaaien in Oslob, verken prachtige koraaltuinen op Apo Island en maak een magische ballonvaart over de Chocolate Hills.

  €1495

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Filipijnen Visayas - 16 dagen; Eilandhoppen in de tropen

  16-daagse groepsrondreis

  Droom jij ook van witte zandstranden, een koel drankje in de hand en namijmeren over je avonturen van die dag? Van een bestemming waar je kennismaakt met geschiedenis en cultuur van de lokale bevolking en waar het landschap je elke dag verrast? En van een plek waar toeristen nog niet in grote getalen aanwezig zijn? Dan is dit jouw reis! Tijdens de Shoestring Filipijnenreis bezoek je onder andere overblijfselen uit de Spaans koloniale tijd, verblijf je midden in de natuur om alles te leren over het leven boven en onder water en bezoek je traditionele genezers en heksen. En dan zijn er natuurlijk nog al die adembenemende stranden die je liggen te wachten…

  €2199

  incl. vliegticket

  Bekijken