• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Rondreis Georgië

Een reis naar Georgië maken? Vergelijk hieronder alle actuele Georgië rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

8 Georgië rondreizen gevonden

 • Rondreis GEORGIË - 16 dagen; Verkenning van de Kaukasus

  16-daagse groepsrondreis

  Sinds een antaal jaar lijkt Georgië eindelijk de aandacht te krijgen die het verdient. Het bergachtige landschap is er gevarieerd én overwegend ongerept, met als climax de regio Svaneti. De bevolking is vriendelijk en de bezienswaardigheden zijn talrijk. Een fascinerend fenomeen: Georgië telt per 100.000 inwoners 51 honderdjarigen! Ontdek zelf tijdens je Georgië rondreis waarom je in dit vriendelijke land in de Kaukasus zoveel extra levensjaren krijgt.

  €1887

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Groepsreis Georgië Actief; Hiken door het onbekende Georgië

  14-daagse groepsrondreis

  Deze reis is perfect voor de actieve reiziger die van natuur en cultuur houdt. Tijdens deze rondreis Georgië geniet je van al het moois van het nu nog redelijk onbekende en authentieke Georgië. Fascinerende landschappen, besneeuwde bergtoppen, oude kerken en culinaire hoogtepunten zullen niet ontbreken tijdens deze Georgië reis. Het Kaukasus gebergte maakt de omgeving uitermate geschikt voor actieve wandelingen. Gastvrijheid, bergmeren, lokale wijnproeverijen, oude dorpjes en adembenemende uitzichten: deze reis heeft het!

  €1817

  incl. vliegticket

  Bekijken Shoestring
 • Familiereis Georgië

  familiereis

  Tijdens deze familiereis naar Georgië ontdek je bijzondere landschappen, maak je kennis met de vriendelijke bevolking en flaneer je over de boulevard van Batumi aan de Zwarte Zee. Wandel met het gezin door de Kaukasus en leer hoe de lokale snack 'Churchkhela' gemaakt wordt. We bezoeken oude stadjes, kleine dorpjes en sluiten af met twee volle dagen aan de kust. Een gevarieerde vakantie met een compleet beeld van Georgië.

  €1999

  incl. vliegticket

  Bekijken Sawadee
 • Rondreis GEORGIË & ARMENIË - 23 dagen; Toosten op eeuwige vriendschap

  23-daagse groepsrondreis

  In het gebied van de hoge en lage Kaukasus liggen Georgië en Armenië; landen die bij veel reizigers nog niet heel bekend zijn. Liefhebbers van ongerepte natuur, ruige bergen, idyllische dorpen en oude christelijke kerken en burchten kunnen hier hun hart ophalen. Deze Georgië en Armenië rondreis voert dwars door het Kaukasusgebergte, door met wijnranken bedekte velden, langs diverse UNESCO Werelderfgoederen en je ziet de besneeuwde top van de berg Ararat aan de horizon.

  €2713

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Groepsrondreis Georgië

  groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis door Georgië ontdek je de bijzondere landschappen en de rijke cultuur van dit land. Georgië, Armenië en Azerbeidzjan vormen samen met enkele autonome Russische deelrepublieken de Kaukasus: misschien wel de grootste culturele smeltkroes van wat de meeste mensen eigenlijk al geen Europa meer noemen. En dat maakt deze ruige uithoek van Europa juist zo interessant. Georgië biedt de grootse variatie aan landschappen, van de kust aan de Zwarte Zee tot hoge sneeuwpieken in de Kaukasus. Het land staat bekend om zijn fascinerende cultuur en geschiedenis, die je terugziet in de vele eeuwenoude kerken en kastelen. Ervaar de beroemde Georgische gastvrijheid tijdens een traditionele lunch bij een lokaal gezin.

  €1939

  incl. vliegticket

  Bekijken Sawadee
 • 9-daagse groepsrondreis Grandioos Georgië

  8-daagse groepsrondreis

  Reis met ons mee langs de grillige vormen van het Kaukasusgebergte en ontdek het nog onbekende Georgië. We reizen langs alle hoogtepunten, van de trendy hoofdstad Tbilisi en de berglandschappen met hooggelegen kloosters tot verborgen grotsteden en de prachtige wijnregio.

  €1586

  incl. vliegticket

  Bekijken ANWB
 • Familiereis GEORGIË - 16 dagen; De bergen van Georgië

  16-daagse groepsrondreis

  Dit is een Georgië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je reist door ruig berglandschap en groene dalen, bezoekt forten en kerken op de mooiste plekjes in de natuur en ervaart het dorpsleven zoals het wellicht ooit ook in andere delen van Europa moet zijn geweest. Bijzonder ook is je bezoek aan de regio Svaneti met zijn middeleeuwse verdedigingstorens en je rit met 4x4 jeeps door de bergen. Tijdens wandelingen kom je door dorpjes waar de tijd al eeuwen lijkt stil te staan. Je eindigt je reis aan de Zwarte Zee, in de subtropische stad Batumi.

  €2151

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Vlieg-rondreis Hoogtepunten van Georgië

  10-daagse groepsrondreis

  Georgië is een land vol vriendelijke mensen, waanzinnig natuur, oude kloosters en historische rotswoningen en heerlijk eten. Georgië kent een grote geschiedenis en is overheerst volkeren als het Mongoolse Rijk, maar ook de overblijfselen van de heerschappij van Tsaren en Sovjets zijn alom aanwezig. Tijdens deze rondreis Georgië zult u zien dat ook de natuur hier oogverblindend mooi is. Dramatische graslanden worden afgewisseld met weelderig groene heuvels en het machtige Kaukasusgebergte van Georgië. Laat u tijdens deze rondreis Georgië meenemen naar deze ruwe diamant aan de Zwarte Zee! De parel Georgië ligt achter het machtige Kaukasusgebergte verscholen. Georgië is een ontzettend divers land gelegen op het kruispunt tussen Europa en Azië. De diversiteit aan landschappen in Georgië is indrukwekkend. Van ruige bergen in de Kaukasus tot liefelijke wijnvelden in de Kakheti-regio en uitgestrekte steppelandschappen, Georgië heeft het allemaal. Tijdens de rondreis Georgië zult u merken dat het land eeuwenlange tradities en een enorme culturele rijkdom heeft. U ziet talrijke monumenten, oude kerken en kloosters, bijzondere rotswoningen en eeuwenoude fresco's. Ook is de Georgische keuken er een om van te genieten en is Georgië naar verluidt zelfs oudste wijnland ter wereld. Tijdens deze unieke rondreis Georgië doet u onvergetelijke indrukken op en zullen de Georgiërs uw hart stelen door u te vervullen met hun gastvrijheid!Wilt u meer weten over deze mooie reis, dan raden wij u aan zich aan te melden voor de informatiemiddag Georgië en Armenië: • Informatiemiddag Georgië & Armenië 20 februari • Informatiemiddag Oezbekistan, Kirgistan, Georgië & Armenië 28 januari

  €1849

  excl. vliegticket

  Bekijken Oad
Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief